78

Joan

преди 1 година

Имали са Дизраели, лидер на Консерваторите и министър-председател. Защо да нямат индиец?

77

ДО 87

преди 1 година

Е да де, те и нашенските роми казват същото, като теб !

76

До смях

преди 1 година

Това са пакистанции и индийци в твоите очи. За нормалните хора това е потекло, в което няма нищо лошо.

75

смях

преди 1 година

Животът е пълен с иронични обрати. Няма и преди 100 години, Чърчъл, казваше че няма държава Индия и Индия е географско понятие. Сега Индиец ще им стане премиер. Турчин, ще им е бившият премиер. Кмета на Лондон им е пакистанец. Чудно наистина.

74

Анонимен

преди 1 година

Бива, бива Индия има да им връща за годините колониализъм! Дали англетата ще станат слугинаж на индийци? Дали ще ги дресират с техните методи? Времето ще покаже

73

Анонимен

преди 1 година

Великобритания не е държава като континенталните европейски страни. Това е общество, разделено на 7-8 класи, спрямо заниманието и социалните кръгове. Имат си строги целодневни училища в които се възпитават бъдещи политици, друга правна традиция, други начини за правене на нещата.

72

Адмирации

преди 1 година

Спокойно, Путин ще освободи Европа от тея кафеникави братя и от фашистките режими в цяла Европа! Напред до Лисабон!

71

Анонимен

преди 1 година

Така е в нормалните държави - всеки който е кадърен може да стане премиер. Виж в Русия никога няма да видим например дагестанец да стане президент :)

70

Кмета на Лондон

преди 1 година

е пакистанец... така че няма да ме учуди ако индиец им стане премиер. И без друго от много години са с предимно цветно население.

69

Анонимен

преди 1 година

Кому е нужно това? Ако е индиец нека стане премиер на Индия. Тя е неговата родина. Защо да става премиер на Великобритания? Свършиха ли се британците, та индиец да им е премиер?

68

Анонимен

преди 1 година

Накарайте ги да си платят данъците, както плащат нормалните британци и небританци във Великобритания и им касирайте избора.

67

Анонимен

преди 1 година

При нас стана канадец, нищо няма да ме очуди.

66

Анонимен

преди 1 година

Да ни върнат златото, защото е в английска банка, а пък ако искат и пакистанец да си слагат.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** има интервю отпреди 10-на години, че никога няма да има приятели от работническата класа и се гордее с това. Ето такава личност, без никакво чуство на човечност ще ги управлява с азиатска жестокост.

64

Анонимен

преди 1 година

Индийците и пакистанците във Великобритания са си там от времето на империята и са много по-добре интегрирани от източноевропейците. Има всякакви - от бачкатори до лекари и прависти, които са в горната-средна класа. Просто си живеят в под-общности и не пречат на никой.

63

До 72

преди 1 година

Не е критерий. Критерий е говоренето на диалект. Дали е английски или немски (вече всеки пита кой ти е вторият език, защото всеки знае английски). По какво бих познал интелигентен провинциалист от България? Не мяка и джвака, защото е осъзнал, че е смешно да не можеш да говориш. Същото и с индиеца. Говори ли правилен чужд език, има шанс да е кадърен.

62

Анонимен

преди 1 година

След 5-10 години някой преселник от Столипиново да им стане министър-председател!

61

До Анонимен 70

преди 1 година

Хайде сега да ни осветлиш какво от това?

60

Анонимен

преди 1 година

"Има и интелигентни индийци, които говорят правилен английски и имат IQ...." ----------------- Толкова си *** и елементарен, че не разбираш проблема, а той е, че дори интелигентните индийци, говорещи правилен английски език имат морал и навика да хитруват, да лъжат, да заобиколят правилата. А между другото, откога знанието на английския език се превърна в някакъв критерий?

59

Анонимен

преди 1 година

Нормално Само 43 процента от населението на Лондон са бели британци. Общо с белите имигранти са 54 процента. Останалите са д.жагали. До 2065г белите британци ще са малцинство и в цяла Великобритания, а до края на века не повече от 10 процента.