309

Анонимен

преди 1 година

Аз го хванах тоя новия вариант, беше бая гадно, главата яко те цепи, но се оправяш, пих си витамините и другите неща, следвах протокола на FLCCC и се оправих супер бързо, чак не повярвах, по-гадно си е от грип наистина, но пак минава, нищо стращно, не знам защо се натиска нон-стоп за инокулация, вместо да се търсят всякакви методи, нали сте доктори? Ами айде не се оправдавайте, а търсете решение, или кво хранилката ви е малко, ***.

308

Възраждане

преди 1 година

Кълна се в гроба на майка ми, не им плащаме, доброволно го правят!

307

Анонимен

преди 1 година

В Гърция също махнаха карантината. Иначе ще си провалят сезона. Маски носят само болните от К-19.

306

От Вселената

преди 1 година

Ето виждате ли как РЕЛИГИЯТА КИВОТ ПРЕВЪРНАТА В КОВИД Я ТРИЯТ ВЕДНАГА Та то нищо не се е променило от по времето на КАРТАГЕН - град управляващ света в северната част на африка...

305

Never walk alone

преди 1 година

Ненормалните да си надянат намордниците и скафандрите и да си стоят вкъщи.Ние нормалните ще си се радваме на бурното синьо море и на зелените сочни поля на воля.Живейте си живота и се наслаждавайте на хубавите неща в живота.Бъдете здрави и вируса " нека вирОса ви заобикаля!

304

От Вселената

преди 1 година

Та малко си помислете бе другарчета, чавдарчета, пионерчета, комсомолчета, над 65% от външно търговските банки в нашта майка, татковина България са гръцки, над 50% от световните търговски кораби за търговия на стоки са гръцки. Та религиите от хиляди години управляват нашите души с каменния гроб - КИВОТА и сега си върши добре работата, чрез търговия, банки, болници, различни видове вйусен КЕКС?

303

Програмист–ХР

преди 1 година

А кръвните съсиреци и намалените когнитивни способности за колко време минават, предтелско русофилче? Отивайте си в матушката, където ви е позволено да налагате репресиите си!

302

Анонимен

преди 1 година

Зарази ме ваксиниран оооо лигоф рен, оправих се за няколко дни с витамини и разходки на чист въздух, а ваксинирания трети месец ходи по зъболекари.

301

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 309 Изненада, аз не съм ваксиниран и се оправих за три дни.

300

Анонимен

преди 1 година

Да сте се ваксинирали! В западна Европа дори карантината махнаха. Ваксинираните , ако изобщо се разболеят, им минава за ден-два. Ако всички са ваксинирани, няма опасност. Като сте много умни конспиратори, ще ви затварят! Пак! Че да не пълните болниците.

299

Анонимен

преди 1 година

Кунчо, заври си мерките в задния двор.

298

Анонимен

преди 1 година

Кунчев загрява на тъч линията, за да пробута бустерите. Това се превръща в нещо като данък за бялата мафия. Искат си печалбите и това е.

297

Never walk alone

преди 1 година

До 304 промоция плащаш шезлонг и получаваш бонус маска

296

Анонимен

преди 1 година

Този не е наред. Явно е с пост ковид синдром, в комбинация с ваксина. Ще ограничава събирането на много хора на едно място?! А с плажуващите какво ще прави, дето са кърпа до кърпа в сезона.

295

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До АнонименАнконлу,ковидзомбитата сте вие ,дето носите парцали и се криете като мишки в панелните жилища !Ние сме нормални хора ,които искат да живеят без ограничения(питах ви сто пъти ,доказателства че тези мерки имат ефект срещу разпространение на зараза),но вие яростно хулехте и обиждахте нормалните хора .Защо?Защото няма с какво да защитите тези негодници които дават денонощно по Тв-то и говорят пълни лъжи и глупости !!Не осъзнахте ли Пандемия НЯМА,има Пандемия но от *** като вас !

294

Never walk alone

преди 1 година

Хаос в хаоса.Клонинга пак се изказва.Последни напъни.Ако мине,мине.От нас зависи.

293

Анонимен

преди 1 година

"Трима много близки хора починаха от тези "сополи и кихавица", както се изразяват ковидзoмбитата." - Не си разбрал нещо. Ковидзомбитата сте тези, които се страхувате от Ковид и които по цял ден обяснявате колко била хубава ваксинката. Ние нормалните хора сме си просто хора. Лека им пръст на близките ти. Проблемът е, че ваксината няма да ти помогне срещу Ковид, дори напротив, но те съветвам да се боцнеш, ако не ми вярваш. За невярващите само ваксинка, за да усетят ефекта й на собствен гръб!Успех!

292

Анонимен

преди 1 година

"За какъв дявол трябва да трепериш от страх от ваксиниране" - Ако последните 20-30 години беше чел, какво се случва по света, щеше да знаеш. хаха Мнооого отдавна световният елит е казал, че се преследва "златния милиард" (население на Земята). Даже има и книги, в които е описано, че това ще се постигне, като се пусне едно вирусче и след това уж лечение за него и хората сами ще си сложат примката на врата. Щом не четеш, да се боцнеш пак и да питаш пак "за какъв дявол". Успех!

291

Анонимен

преди 1 година

Всеки си отива от нещо , но трябва ли до края на живота да сме в това положение , нека хората се лекуват навреме .

290

Анонимен

преди 1 година

Кунчо, 120 000 паунда на калпак плащат на близките на убитите от вашите ковид бъркочи.А вие тука разправяте ,че са безопасни. Мирише ми на командировка в Централния Софийски Затвор.