7

Анонимен

преди 1 година

точно де, за GDPR го казва, че софтуерно ще се заличат всички лични данни, но нали някой трябва да си направи труда да прочете цялата статия.

6

До 2

преди 1 година

Никое кадърно айти няма да отиде да работи държавна работа за 1000 лева, след като в частния сектор взимаме минимум пет пъти повече, умнико. Така че пълно министерство с айтита няма. Все айтитата са ви виновни на некадърните несретници.

5

Анонимен

преди 1 година

Стикерите щяха да отпадат, син талон щеше да отпада, накрая май само този мамин отпадна

4

отСиднейАвстралия

преди 1 година

Ти по СтакОверфлол ли се водиш? Нещо като ударник на петилетката помагащ на другарчетата. Тимур и неговата команда. В тоя сайт пишат лапниМухите, дето гледат да се позиционират пред някой аутсорсен проект да му фърлят малко мангиз. Там всичките са соц програмисти. А тия дето не пишем в СтакОверфлола правиме кинти, ама големите кинти и не си пилеем времето в Тимуровски инициятиви, защото сме корпоратива, истински капиталисти. Поздрави, 6 цифри долари месечно и ми дреме ми на синия паспорт за вас

3

Анонимен

преди 1 година

Нещо за GDPR чувал ли си льольо, и недей да прехвърляш здълженията на министерствата и правоохранителните органи на обществото, което не го интересуват детайлите, а резултатите?

2

Анонимен

преди 1 година

И какво като са публични?1200 лв глоба за автомобил който развива 230 км в час са джобни пари...

1

Анонимен

преди 1 година

Най-кадърният министър, който сме имали! РЕСПЕКТ! Всеки, който знае какво е StackOverflow, може да види къде е този човек в световните класации. Поклон!