146

Българин

преди 1 година

Ами да са се диверсифицирали навреме. Ние вече сме диверсифицирани и нямаме такива проблеми ... е и газ нямаме.

145

r3v0lv3r

преди 1 година

Ще се сетят да изпратят оръжие в Украйна, което обещаха и три месеца не изпратиха ?Само като руснаците бъдат спрени, ще има просперитет в Европа и в Русия.

144

Реалист

преди 1 година

Ха хаха ами ще станат енергийно независими.

143

Анонимен

преди 1 година

И аз на местото на Путин бих им спрял газта. Точно зимата. Нали може със санкции. Той ви предложи да си купите газ в рубли. Не искате, както щете. Нали видяхте колко стана доларът. Не стига, че инфлацията е над 40% при долара, ама ще изпревари и еврото. Защото дори ЕС не купува ресурси в евро.

142

Анонимен

преди 1 година

До ...На ЕС и САЩ може да се вярва. Ще ти сложат накрая печат на челото.

141

Анонимен

преди 1 година

Това е долна инсинуация, как така?!? Нали Фондерлайен каза че Европа се диверсифицирала, нали уж беше голям успех откъсването от зависимост от Русия, нали се биеха в гърдите, че приели 7ми пакет мерки, нали сте солидарни с подлия и коварен Чичо Сам. Я да ви видим сега като почнете да се трепете помежду си за *** хляб и да *** от студ зимата. Може да изядете мършавата баба Фондерлайен или оня пжодлизурко Щолц. Аз ако съм на руснаците ви затварям кранчето тутакси.

140

Анонимен

преди 1 година

Ще стане това,което хората в Германия позволят да стане.

139

Анонимен

преди 1 година

България има всичко. Инертни материали за строителство от всякакъв вид. Енергийни ресурси, Включително въглища, газ, нефт, уран.... и всякакви видове метали. От желязо и олово и мед до злато, сребро и разни супер редки метали които сега са много скъпи. Но няма хора! И това е най важното. Без хора нищо не става.

138

Е, как какво?

преди 1 година

Връщат се в каменната ера. Без евтините руски ресурси западна Европа не може да поддържа този стандарт на живот. Русия от десетки години храни Европа. А Германия специално е една от най бедните на природни ресурси държава. Там няма нищо освен едни въглища които са изчерпани вече. България от друга страна е богата на ресурси държава но пък има дефицит на хора. Нае сами явно не може да си вадим ресурсите и затова сме наели чужденци да ни ги вадят. А колко много неща са изоставени...

137

Анонимен

преди 1 година

Ей ама я сгънахте тая Русия с тия санкции,така я сгънахте,че сега треперите от страх дали след 21 юли Путин ще ви врътне кранчето!

136

Анонимен

преди 1 година

Учете се от немците отново! Немците разработват т.н. идея на топлинните острови за през зимата! Те могат да са бивши халета за бегълци и даже палатки за хора, чиито жилища не са отопляеми поради различни причини, липса на газ, липса на пари за отопление липса на много други обстоятелства да се топлят! Добре дошли в бъдещето (без Путин) разбира се! Той ще бъде наблюдател и ще се удивява на европейската тъпота! Демокрацията трябва да боли!

135

Анонимен

преди 1 година

при нас я спряха и какво стана .. цената падна а лук ойл плати севте данаци ...напънала се русия и се нас,,рала в гащите

134

Анонимен

преди 1 година

Газпром пишат, казват , пишат, че ще има планов ремонт на Северен поток 1 но фслшивите търсещи сензации медии пускат само фалшиви новини за баламурници. Германия и Русия винаги ще се разберат но останалите балашки държави ще гоДухат

133

...

преди 1 година

Като цяло едно е следствието! И то е, че всички разбраха, че на русия не е можело не може и няма да може да се вярва за каквото и да било! Така, че сега ще се наложи едно преориентиране към друго! А за русия остава да доставя газ на китай! и естествено ЦК на КПСС - русия ще трябва да лягат на Си Дзипин! Един вид ще му станат наложници! Мдам! Лошо няма бре те китайците добре ше ги оправят! :)

132

!

преди 1 година

Глупост не може държава която има икономика 50 пъти по слаба от сащ и 40 пъти по слаба от ес и бвп колкото на Нигерия да оказва такъв съществен икономически натиск. Това е поредната кремълска лъжа или Китай се е скрил зад кремля и продължава търговската война срещу сащ.

131

СС

преди 1 година

До 135. Предполагам, че си го написал на майтап, само че може да стане съвсем реално това. Ванга го е предрекла!

130

Shark

преди 1 година

Продължавайте с мерките срещу Русия. Като огладнеят германците ще пометат и тяхното правителство и ЕС. Там не се мълчи като тук! Фермерите започнаха, ще следват и други.

129

Анонимен

преди 1 година

ще стане страшно в Германия и в Западна Европа без газ. Всички ще имигрират в България и ще работят за 900 лв и ще учат български език. Това ще стане

128

Анонимен

преди 1 година

още няколко месеца и ще разберем!

127

Анонимен

преди 1 година

ЕС е като шепа пинчери, които джафкат с/у мечка, която засега дори не реагира. И ако продължават така, Европа я чака тежка зима. В някои държави, социялното напрежение ще ескалира още преди края на летния сезон.