200

Анонимен

преди 1 година

НЕВНЯТНИК С С ДЕВИАЦИИ, МОНТАЖНИЦИТЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ОТИ НИ ЗАВРЯХА В КАЛТА- ХРАНА С 40% НАГОРЕ- ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ С 12%

199

Реалист

преди 1 година

Кирчо, да ти припомням ли, че си дете на комунисти, ама от най-гадните - от предателите около Т.Живков, а предателите си остават предатели. Промяна щял да прави, има ли някой луд да му вярва на този! Стар бардак с ... не става

198

Анонимен

преди 1 година

скоро нямало да бъде във власта... този нещастникк трябва да копае уран някъде, да спи на земята и да яде сух хляб. веднъж дневно. руснаците знаят как. цялата джендърска дружинка и асанча с коцкарина си и началниците в бриксел с еднопосочни билети за сибир. руснаци никаква прошка.

197

Я па я..!

преди 1 година

ПП вече не съществува. Отече в канала като ИТД. БСП и тя върви към канала. Какво става ?Няма кой да управлява държавата. А какви мераклии имаше за държавни шофьори.

196

аз

преди 1 година

Издъни се Кирчо, тръгна срещу народа който те избра. Скоро няма да си във властта. За съжаление няма никой достоен който да те смени. България е обречена на немотия заради узорпираната корумпирана държавна машина.

195

нъл

преди 1 година

вие бяхте ,,промяната,, сега кого търсите . Няма такива ,нито вие ,нито други около софрата стават.

194

Анонимен

преди 1 година

Кои са тези хора Петков :)) Дай властта на Василев, той е по умен от теб, плюс това не е привлекателен за Ленчето :))

193

Гешефт

преди 1 година

Линдения *** защо още не е арестуван за прсдоставяне на документ с невярно съдържание?

192

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 207 Мая ти ли си м а? Питам щото ти ако не се самопредложиш друг едва ли ще те предложи,а забравих онези убитите от системата,те къде изчезнаха м а нали си бяхте дружки.

191

карачанаков

преди 1 година

Киро ,амчи ти ги имаш ве Корнелата,Баджанака,Ристьо,Гнома ,Насранмир Ананиев още да изброявам ли те са хората на истинската промяна,а и другаря Радев и той е от промяната.

190

Анонимен

преди 1 година

Трябва ти един кърпел да се скриеш и да не се показваш.

189

Анонимен

преди 1 година

КИРО ВЪРВИ СИ ТВОЯТА САМОНАДЕЯНОСТ РАЗРУШИ ДЪРЖАВИЦАТА НИ ГЕШЕВ СПИШ ЛИ СЪБУДИ СЕ РАЗСЛЕДВАЙ ТЕЗИ ОТ ПЪПЪ ОТ БКП ОТ ДБ ОТ ЧАЛГАРИТЕ ДЕТО ДОКАРАХА БЭЛГАРИЯ ДО КАТАСТРОФА ПЪТИЩАТА НЕ СА И ПРАВИНИ НИКАКВИ РЕМОНТИ ДВЕ ГОДИНИ ЗАЩОТО ТЕЗИ САБОТИРАТ ЕДНОЛИЧНО ТАЗИ ДЕЙНОСТ КАКТО И ЕДНОЛИЧНО СПРЯХА ГАЗТА И ДОКАРАХА КОМИСИОНЕРИ ЛЕНЧЕ КЪДЕ СА ОНЕЗИ ТАНКЕРИ С ГАЗ ТРИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ГЕШЕВ СПИШ ЛИ

188

Анонимен

преди 1 година

И Кирчо ! Да знаеш от мен , че с едни и същи действия не можеш да очакваш различни резултати!!! Тва е голямо правило!!!

187

Анонимен

преди 1 година

Ама не ги търсите на правилните места тея хора бе!!!!!По кръчмите и по дискотеките трудно ще ги откриете!!!Простото Кито пак търсило на грешните места :)))

186

хмм...

преди 1 година

Нещо не е наред в тази държава ....

185

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо взеха едни милярди заеми които сега не могат да прибират по банковите си сметки, въпреки че доста ограбиха остана още и им е терсене, че паричките им се изплъзват. Подготвиха си добре и далаверата с руската газ през Гърция от която щяха да взимат тлъсти комисионни. Кокорчо е на редовни срещи в Лукойл и договори тлъсти комисионни за да държат цените на бензина високи. И друго важно, Кирчо и Кокорчо държат фонда на фондовете през който ще прибират европарите. Много им е сладко ама.

184

Анонимен

преди 1 година

Навремето един друг тарикат обеща да ни оправи за 800 дена, сега друг тарикат използва същата схема.... Щял да направи промяна и хората пак повярваха. Защо няма съд за политически измамници?

183

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, баламите свършиха.

182

Ghjj

преди 1 година

Тоя *** вече е досаден и противен. С едни и същи клишета не става...просто си е *** и то много.

181

Анонимен

преди 1 година

Дигнаха ми заплатата, газ купувам на 1.07 доволен съм. Сто пъти по добре от ГЕРБ