26

Господарите от Запад

преди 1 година

"Промяната" трябва да продължи докато не останете 5млн.,ако не е Кирчо ще е някой друг

25

НЕ НЕ МОЖЕ

преди 1 година

Това са фалшиви специалисти от вида калинки. Нищо не може повече ПП в противен случай става ПП Пълна Порнография и бардак.

24

рН

преди 1 година

Колкото повече продължава Агонията на тази "Коалиция на промяната и на този неадекватен парламент, толкова повече подкрепа ще получи Герб на следващите избори!

23

Айде бе без муцуни?

преди 1 година

На кого ги говорите без стари муцуни като ОЩЕ преди 3седмици другаря Христо Иванов ВЛЕЗЕ в джипката на приятеля на Президента Радев бизнесмена БОБОКОВ с спазари МАНДАТА ДА ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО С 3 МАНДАТ. Още тогава се е знаело каква врътка да направят че да може хората на Прокопиев да овладеят ПО НОВ ПО ФИН НАЧИН ВЛАСТТА НЕ ЧРЕЗ БРУТАЛНИЯ И просД Просто Киро. Сега платени социолози обикалят ТВ и казват как КОМУНИСТИТЕ настъпват и ще ни извадят от ЕС.АЛО дори Възраждане каза че иска България в ЕС!

22

Малкото Слънце

преди 1 година

Стига сте спрягали глагола мотая се. Този парламент е обречен!!! Гответе се за избори!

21

Анонимен

преди 1 година

Кой е специалист,Алгафари ли?Я стига!Тоя е поредния шут на Бойко,аман от такива специалисти.

20

Анонимен

преди 1 година

И какви са тия "специалисти" дето година си правят експерименти? Увеличиха цените с 100% на храните а някои неща и повече. Кой ги е избирал за нещо тези "специалисти" ???

19

Анонимен

преди 1 година

ОТ БСП там старите Червени комууунеееетааааа, е време да се махат! Бях до 89-та година в ЦК на БКП и след тва се преместиха в новосъздадената от Луканов БСП. Да цоцат народна пара

18

Анонимен

преди 1 година

Нова муцуна не означава непременно по-добра. Справка най-близкото минало.

17

Анонимен

преди 1 година

Вероятността да направят правителство е толкова голяма колкото някой ден да пратим космонавт на Луната.

16

Анонимен

преди 1 година

Децата на агентите + Бойкикев/Корнелия не искат да пуснат кокала и да се откажат от кражбата на милиарди държавна пара. За година и половина построиха НУЛА км магистрали и хвърлиха страна в няколко огромни кризи.

15

християнин

преди 1 година

Арабеската за какво ми го навирате в лицето?

14

баба мара

преди 1 година

стига с тези специалисти от медия в медия и само прос-то-тии хаиде покажетенови лица с друго мислене тези ги знаем какво мислят откъде на къде ще ми втълпяватче пп са честни и почтени а останалите в парламентарните си групи са нечестни

13

SWAN

преди 1 година

Никакви стари муцуни - само нови ДеСе деца , внуци и любовници! Правилно Ви съветват от ДеСе :))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 1 година

Не ви щеме кратката нито волната програма - искаме Корнелка в затвора в Сливен и нови избори

11

Хахахаха

преди 1 година

На първата снимка се вижда евреиин, а на втората арменец.... Чакайте тия да ви оправят. За 30годинки съсипаха 27та по стандарт държава у света.

10

Анонимен

преди 1 година

Кратка програма = да раздадем парите и да си ходим. Експертно правителство = да назначим наши хора, зад които да се крием. Кратка програма и експертно правителство, който използва тези думи не е правилинят човек.

9

Анонимен

преди 1 година

не исками правителство от *** парчета-върнете Бойко да ни върне държавицата и цените на горивата и спестяватията на хората...и...всичко до нормалните нива

8

t666

преди 1 година

Алгафари какъв точно специалист е?

7

ДС

преди 1 година

наши специалиДСти са