69

123-ТОиДИ

преди 1 година

ПИСНА МИ ОТ ТИЯ *** ! НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГОВОРИ ТАКА , НО НЕЙСЕ - ДА МРЪТ !

68

AAA

преди 1 година

аххахахаха новия Омикрон бил 30Х по заразен. Обикновеният Омикрон беше 10Х по-заразен от Делта която беше 10х по заразна от Алфа. Брей да не видиш значи 3000Х по заразен е от Алфа този нов вариант ахахаха. СМЯХ в залата. По лесно е да се каже че ваксините и за *** на зеле не стават

67

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме интересува. Важното е, че при хората с топ 5% по доходи у нас, генериращи 50% от БВП, ваксинацията е над 85%. Не познавам ваксинирани хора. А антиваксърите просто няма къде да срещнат ваксинирани, защото човек трудно надскача средата си. Както склададжията, шофьорът и кофражистът нямат интелигетни заможни приятели, така и аз нямам приятели аутсайдери. Най-бедните в ЕС с най-нисък процент ваксинация. Нищо чудно за функционално неграмотни хора, които не били овце.

66

Джо

преди 1 година

Самоопределям се като трансваксиниран. Нямам ваксина, но реално по документи имам.

65

Леле мале

преди 1 година

как съм жива още без нито една доза от нещоси, кръстено ваксина?!?

64

adventurer

преди 1 година

до анонимен 76, жалко нещастно, импотентно *** получи ли вече жълти стотинки за бълвоча който написа клоун си ти :))))))))

63

до Нели

преди 1 година

Що лъжеш, 30% са ваксинирани срещу ковид-19, но сега върви Омикрон-22.НИКОЙ НЕ Е ВАКСИНИРАН. Бустеризираните сте ***, вярващи,че ЕДНОАНТИГЕННА ваксина срещу вирус от 2019г. помага срещу новия вариант.

62

Анонимен

преди 1 година

Нас няма да ни минат! Бялата мафия сама да си бие ваксините, ни си преценяме с главите на раменете си! По-добре мъртъв, отколкото ваксиниран!

61

Не на ваксините.

преди 1 година

Лъжа е. Това е. Някои милиардери станаха с тази лъжа.

60

Анонимен

преди 1 година

Онези от стадата на 12-те овчари, зомбирани да не се ваксинират показват освен страх, още и липса на здрав разум и критично мислене.

59

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Германия при 3495 нови случаи има 8 починали, а в България при 256 нови случаи има 6 починали. Къде смъртността е по-висока?

58

adventurer

преди 1 година

боцкането е приоритет на страхливите ковидо овце, на нас здрави и енергични хора с критично мислене, здрав разум тези помии бълвочи не са ни необходими..

57

До 70

преди 1 година

Я дай снимков материал на вълната, че само дрънкаш. Дай да видим пълни морги, чували, камиони!

56

Анонимен

преди 1 година

В Германия смъртността от Ковид-19 е 23 пъти по-ниска от смъртността в България. Те са в пика на вълната, а в България вълната сега започва.

55

Анонимен

преди 1 година

Свършиха бaлъците, които ги е страх да се ваксинират и броя на поставяните дози рязко намаля - всички вече са ваксинирани.

54

онбашията

преди 1 година

Да, и за това в момента имаме по-ниска КОВИД смъртност от Европа, в Германия на ден умират средно по 80 души, а у нас 1.

53

Анонимен

преди 1 година

Страхуващите се да се ваксинират се мислят за безсмъртни и че ще живеят вечно.

52

Анонимен

преди 1 година

Какви 30%?! Аз от над една година не познавам пълнолетен, който не е ваксиниран. Заблудата идва от половината български граждани, които са в чужбина и се ваксинират в чужбина. Над 2 милиона ваксинирани в България и още около 3 милиона ваксинирани в чужбина е много повече от 30% - някъде към 70-75%, а сред пълнолетните още повече.

51

Анонимен

преди 1 година

Нека доктор Симидчиев покаже на народа как се бият ваксини сутрин, обед и вечер и нека стане безсмъртен. Останалите се надеем на Бог.

50

Анонимен

преди 1 година

Толко много мои познати си накупиха сертификати за ваксинация за да пътуват в чужбина. Ще ви се да са 30%.