58

555

преди 1 година

До смех. Владимир Путин - дребен агент от КГБ не е медалист от никви олимпиади, не е отличник и е шеф на Лавров.

57

смех

преди 1 година

Сергей Лавров отличен ученик и медалист от олимпиади по физика завършил Гимо и топ политик и Аналена калинкина издигнала се с духане като оная полицайката наща от катастрофата и с 5 думи речник на немски а на други езици пелтечи като български гастарбайтер у англииска книжарница

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70. Не си на център. Ти явно си чел пропаганда.ru. Ако вярваш на тия измислицо с фашистите в България, само да ти напомня, че според учебниците на КПСС - СССР в България е имало антифашистко възстание 1923. В интерес на истината през 1923 фашизъм не е съществувал никъде по света. Не разбрах защо "монархо" трябва да е нещо лошо. България спаси евреите си а ти ми говориш за хитлеризъм. Колкото ние сме фашисти толкова и Украинците - просто така работи руската пропаганда трябва и враг

55

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Не може една човека скачала цял живот на батут да бъде политик дори и жена на ПиАр.. Тя си остава в безтегловност до амина. Еднодневно перде, като оня полуумния от ПъПъ скоби К с уйсХмивката. Виж Ментата и Боко са друго нещо те не са кът Ристю и Дългия, те са с по усукани въжета. Лека

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67. Макетата ни наричат фашисти щото там яко бачка руската пропаганда. Русниците заедно с Тито измислиха Македония и проведоха мекедонизацията на тая територия, че даже и в Пиринска Македония. Кой мислиш им промива мозъците на македонците. От десетилетия там слещу нас работят сърби и руснаци, дакараха нещата до там, че да се мразим.

53

Анонимен

преди 1 година

65 древният народ сме ние. Тази Аналена дойде у нас и ни даде заповеден уж съвет да сме си изтрили историята, че да стане по-приятна и приемлива за макетата. Нас ни учеше тая от снимката как да се държим все едно ние сме кандидати за ЕС. И на фона на това макетата ни наричат фашисти, защото македонските евреи са избити от фашистките германци. Но ние трябва да си трием историята, ние, древният български народ. И даже трябвало да се извиняваме на влакната за избитите евреи. Ние?!?!

52

Анонимен

преди 1 година

Не се плачете, към Аналена имаме напълно безплатна любов. Няма нужда да ни се плаща от никой на тоя свят, че да я обичаме безплатно. Даже я обичам и си трия историята. После пак я обичам и пак си трия историята.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64. Ха ха ха руснаци и древен народ. Не го казнай на никой че ще ти се смеят

50

Анонимен

преди 1 година

А Аналена не напусна ли и тя едно изказване на Лавров? Това означава ли че и Германия не се интересува от диалог? Аналенка, вместо да учи древни народи какво да си трият от историята, защо не вземе да си изтриешдвойните стандарти от главицата!

49

Анонимен

преди 1 година

Явно министерство на финансите е освободило парите на руското посолство и те вече се стигнали до Копейките. Заработвайте, че скоро пак ще свършат

48

Хайде сега,

преди 1 година

не ѝ вързвайте кусур на Аналенчето,тя все пак е от Зелените,т.е. бюрократ-апаратчик без грам практически опит в каквото и да било.Няма как да знае,че тая работа(дипломацията) не е като оная работа.

47

По същество

преди 1 година

До анонимния след мен: Ако мислиш, че Европа и САЩ са лъча на цивилизацията, с другите 90% от населението на земята са някакви *** - твоя си работа. Русия няма комплекс за малоценност да се присламчва покорно към разни престъпни режими за да я счита някой за цивилизована държава, а всъщност да е подигравката на "цивилизования" свят. Сещам се за такива държави, ако разбираш на къде бия. Една независима цивилизация сама си строи и върви пътя. Така просперира и така трупа уважение. Отстояваш.

46

Анонимен

преди 1 година

Демек Ане Лене и Лиз и Урсулка са искали да им обърне внимание но Лавров си е тръгнал и сега ги е яд. Човека е на възраст и си има грижи.

45

Още истини

преди 1 година

В края на 19 век и началото на 20 век подчинена на действащия Президент на Франция му правила фелацио и докато му таковата с уста с изненада подчинената установила че големият и шеф Президент на Франция бил УМРЯЛ.............насъбират сеслучайости сгодните и по без мозък главите проливат кръв щот мислят че още Веспасиан и Йосиф Мътеняху изтребили случайностите та от тогава сме РОБОТИ.

44

Анонимен

преди 1 година

До 6Отиде човека, поговори с Индия, Аржентина, Южна Африка, Индонезия, Китай и си тръгна)))))))Естествено е да преговаря с тях все пак Русия е азиатска държава от Третия свят.

43

Анонимен

преди 1 година

Истината е че са го оплюли и той се е изнесъл като бито псе. Даже индийците и китайците са му показали среден пръст на тъжния кон.

42

Случайност

преди 1 година

Германеца с упорство убеждавал французина че българи и гърци са братски тайно масоноХристиянизатори малко като във филмите за Лаурел и Харди...........и покрай първия френски Папа управлявал 1001 г.. французина повярвал на германеца с намерение за отмъщение над германеца

41

Анонимен

преди 1 година

До 49Русия е велика))))))Да,колкото Пакистан и Бангладеш са Велики.

40

Анонимен

преди 1 година

Тая не е класически германски политик.Тя е зелена, а от тях освен дърляне,клевети и нищо смислено не може да се очаква.Търпят ги и такива, нали сме демокрация, важното е скандал да има и хората да умират от глад.

39

Българин

преди 1 година

Русия е велика -вие сте мишки и содомити