205

Анонимен

преди 1 година

Путин да си взема рускоезичното население в Русия. Тя е огромна територия и няма да се налага да избива толкова хора!!!! Путин е убиец!! Нищо не може да го извини!!!

204

Анонимен

преди 1 година

мнението на запада не интересува никого.

203

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Хаха, грипенчетата щели да се справят със всеки самольот който фъркал....ябе комик я ми припомни как неозначен самолет прекоси целия източен фланг, кацна си във Видин на бензиностанцията, зареди до горе, хвръкна и пак си кацна кат пич в Търговище. Намериха ли някой,...? А ни разкажи оня украински дрон който стигна до Хърватия, и сам падна щото му свърши горивото. Така ли ще ни пазят тия скъпи играчки за инфантили с пагони.,

202

Гацков

преди 1 година

Другаря Путин е прав че още нищо не е започнало. Все още само леките колесни варианти на Хаймерсите са подходили към фронта. В скоро време се очаква се и верижната версия М270, която пуска по 12 ракети , а не 6. А и май американците ще отпуснат и някоя и друга ракета с по далечен обсег. А един *** пък от руската дума взе да плаши американците че ще им вземе аляска. Не е ли пълен либед бе тавариши? Или и вие смятате че аляска отново ще е руска. Кога? След 1000 години ли?

201

До Анонимен 222

преди 1 година

Хе-хе, сигурно АЕЦ кослодуй и Нефтохим е построен безплатно. Ние сме си ги платили и още как, а относно американските Ф-16 за които тиквата плати, американеца ще си изпълни договора и ние ще си получим самолетите. Въпроса е до колко този договор е бил изпипан от наша страна. Наистина трябваше да вземем шведски грипенчета както искаше зеления чорап и сега вече щяха да фъркат наоколо, а и са предостатъчни да се справят с всеки руски самолет, който реши да се направи на отворен и да навлезе при нас

200

Анонимен

преди 1 година

Булгур мисля че е някаква манджа от незабравимата творба на великия Алеко Константинов прославила българина по света и най вече у нас....

199

Анонимен

преди 1 година

За гиркин че е руснак не е важно нито за кънчо той си е чист украинец.

198

Булгурев

преди 1 година

И така тавариши , освен газа и нефта какви други руски ценности намирате вие в братушките? Това че обикновения руски човек е подтискан от чиновници и управници , които си раздават дебели премии и заплати, а самия Путин след 23 години управление се направи на невинно изненадан, колко много училища имало негазифицирани. Олигарсите които натрупаха милярди от държавни природни ресурси ли са ви идеала? Дайте някой и друг идеал в който руснаците са за пример, че аз нещо не се сещам.

197

Анонимен

преди 1 година

До долния. Аз пък не виждам нищо американско само лъжи и кражби. За самолетите не ми се говори, нито за Мариците, нито за златото. Но за СССР да видим те ни построиха АЕЦ Козлодуй и Нефтохим Бургас, пратиха бг космонавт до космоса, руснаците построиха храм паметника "Александър Невски" и много други църкви мисля че тази със златните кубета също е тяхна. Знаете ли че основател на българския театър е руснак Николай Масалитинов. Защо трябва да сме врагове не мога никога да разбера....

196

Анонимен

преди 1 година

176 . Калонинград /Кьонингсберг е бил руски по време на многото войни които Русия и Прусия водят помежду си и преминава ту в едната ту в другата държава. Емануел Кант положил клетва на руската императрица Елизавета дъщеря на Петър първи. Кант е имал възможност да се откаже от клетвата си но останал верен на дадената клетва до края на живота си....

195

Анонимен

преди 1 година

Българите пак сме на грешната страна,скоро цял свят ще разбере ,че хох лите лъжат и че не стават за нищо

194

До SS

преди 1 година

Всеки е прав за себе си, но аз като се огледам около мен не виждам нищо руско. Като изключим бензина в резервоара на колата ми. Съгласен съм да плащам и 6 кинта за литър безнин, но някакви *** като Мутрафонкова и Путинкин да не ми управляват живота.

193

Анонимен

преди 1 година

"И запомни Украйна е самостоятелна държава и тя има право да избира своя път САМА, без да се съобразява дали това харесва или не на Русия" - да ама не, укропа показа че нито иска нито може да е независим. Русия е самостоятелната, суверенна държава, и има право да си пази държавните интереси без значение кой какво друго мисли по въпроса"

192

Ха-ха-ха

преди 1 година

Путин все още не е почнал по същество а Укрофашистите изгубиха територия по голяма от България. В момента Укрофашистите губят от 800 до 1000 войника на ден в Телеграм каналите Укрите събщават за 400-600 което е занижено. Като за начало опука минимум 150 000 укрофашиста, 95% от авиацията им и 80% от танковете им. Не ми се мисли когато почне по същество какво ще стане.

191

Булгурев

преди 1 година

На таваришите както винаги истината не им изнася, когато ги плючт те казват е вали свеж дъжд. Ярък пример когато крайцера масква потъна казаха че пиян матрос си хвърлил цигарата в барутния погреб на кораба. дебилcка история. Всичката им работа такваз. Абсолютни головодници , и се гордеят че са втората армия в света. А защо не сте първата бе друзя? Нали имате всички ресурси на света? Територия и народ бол. Какво ви пречи да сте първи?

190

SS

преди 1 година

Кажете не съм ли прав ?

189

Анонимен

преди 1 година

До 206СССР победи хитлеристака германия, )))))Добре, че беше Велика Америка да помага и отвори фронт в Африка, Италия, Западна. Европа, иначе Расия отече. Германия щеше да стигне до Владивосток.

188

Бичев

преди 1 година

Кво става бе тавариши Лукашенко ше напада ли поляците? Кога ше стане това? Дайте някакъв срок? Или и вие като тавариш Путин не може да се обържете с реални срокове , въпреки че всичко въври по план.

187

SS

преди 1 година

ЕС е в рецесия ! Като най бедни тя ще дойде последна тук,и ще си иде последна ! Швейцарският франк стана по скъп от еврото ! Защо ? Защото се очаква (според мен) ЕС да колабира дори да се разпадне ! И всеки търси тихо убежище швейцарски франк ,злато ! Къде сме ние ? Запасявайте се с трайна храна,гориво и не харчете за глупости !

186

Анонимен

преди 1 година

До 204 а специално Великобритания и половин Европа симпатизират на Хитлер както и сега.))))))Да,бе да, само където СССРето и Хитлер си поделиха източна Европа.