13

Анонимен

преди 1 година

Този от години се знае, че кара винаги надрусан, защото като пренася наркотици за Брендо, който е на подчинение на Банкянския, взима от стоката за да не се притеснява.Сега ще се окаже, че е много добре момче, на мравката път прави, ама някой му сипал нещо в чая...

12

Анонимен

преди 1 година

Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа. Дясна ръка на Ивелин Банев, известен като Брендо, който пък е дясна ръка на Боко Тиквата, известен и като Бойко Борисов. Бъдете сигурни че няма да го осъдят. Така както не осъдиха и сина на Лъчо Мозъка за убийството на Милен Цветков.

11

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е че на свързани с ГЕРБ лица все им се разминава. Вежди Рашидов , Станислав Николов, Димитър Гамишев, оня дето уби Милен Цветков, сега и тоя. Да припомням ли как Боко си караше правителствения джип без каско и технически преглед?

10

Анонимен

преди 1 година

Европейската комисия започва одит на "Капитан Андреево", България е загубила за 12 години - 14 млрд. лева. Оттам е минавал и канал за наркотици.

9

Анонимен

преди 1 година

Има някои интересни неща, които ми се завъртяха в главата. Семерджиев е бил специален свидетел на прокуратурата (по лично разпореждане на Гешев) по голямо дело за наркотрафик. Като нищо е бил и защитен свидетел с лично грижещи се за него полицаи (както за всички защитени свидетели). Ако това е случаят, нещата стават интересни. Като нищо милиционерката да няма общо със случая и той да я е извикал там, след като е избягал от катастрофата. Дали тя се е возила в колата още е неясно. Интересни моменти предстоят. Следим с интерес.

8

?!?

преди 1 година

Това е христоматиен пример за паралелната държава, която ни най малко е притеснена даже избуява. Избуява и то пред очите на главния борец срещу нея МВР министърът. Даже ме гнус името на тоя да напиша

7

Анонимен

преди 1 година

Правителствен наркоман. Работи за тия дето трябва да го арестуват и да го осъдят. Няма да стане тая работа. Гешев не е сложен случайно там.

6

Анонимен

преди 1 година

След 12 години ср а нье в МВР, трудно се почиства. Тая не я е назначил Рашков. Назначена е по времето на Ицо Носа - наркодилър от Кюстендил.

5

Анонимен

преди 1 година

Години безнаказаност и изведнъж Петков се изтъпанва и сричайки неуверено обявява война на войната по пътищата. Леле каква решителност у тоз чУвек!

4

Ко? Не!

преди 1 година

Но пък нарко разпространителката, прикриваща убийци от 1-во РПУ се заканвала да наказва! Много лошо говорели за нея! А тя и тя едно много добро същество!

3

Анонимен

преди 1 година

Банкянският похотлив илитерат за 12 г. отгледа много такива индивиди и тепърва ще изскачат един по един.

2

Евроатлантик

преди 1 година

За Ковида говорете, трябва хората да се зомбира с тия ваксини вируси.

1

Анонимен

преди 1 година

И да дъвчем, и да не дъвчем случаят е случай заради робския страхлив народ. Народ, който не смее увеличение на заплатата си да поиска от страх, камо ли да направи забележка на някой на пътя. Има и борбени хора, разбира се, но са малко. Всичко идва от страх. Затова и сте бедни.