26

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия фалшиви новини бе хорааа!!! Впечатляващите 920 милиона ойро струват две имения в Южна Франция!!! Що за набиване на бълггарашко канче играете?!Пързаляте балъците че имотните инвестиции са яка работа ама от март насам най-голямата немска компания притежател на недвижими имоти се обезцени с 50% !!!Това е ИСТИНСКАТА новина!! Имотите се сриват. ФАКТ !!

25

хе хе хе

преди 1 година

Още по-зле яе става вижте у Германия кво е по главите си ходят огромна гъстота на населението няма място шповече нема къде д астроят Европа е бита карта

24

Анонимен

преди 1 година

Щом има луди които да дават тези пари, ще ги вдигат.

23

Анонимен

преди 1 година

Според статията кв.м. в Прага струва 8000 евро. Колкото в Лондон. Нещо не се получават сметките.

22

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Страхотно ! Великата европейска икономика - 50 процента нагоре за 2 години на имотите! Разбира се ,ЕЦБ не са виновни , те даже и не отчитаха в инфлацията цените на жилищата !!!!?Що да я отчитат ?*** , нахххуй ЕС и НАТо

21

Анонимен

преди 1 година

купих си в източна германия на 600 евро квадрата

20

Анонимен

преди 1 година

"Явно все пак не ги е много страх от руснаците." мн ясно, докато си в НАТО кво ти дреме за руснаците. Нека си лаят там от кочинката

19

Анонимен

преди 1 година

Явно все пак не ги е много страх от руснаците. Иначе, нямаше да купуват. Кой купува нещо, което може утре да бъде сринато от война. Т. е. манипулациите, че Русия ще прави голяма война са си само манипулации.

18

Анонимен

преди 1 година

Това са най-алчните. Всеки да спре да купува, да седят с години и ще си дойдат на нормална цена. Човек сам може да изчисли каква огромна печалба гонят. Не случайно набутаха хората в градовете, а селата пустеят.

17

Анонимен

преди 1 година

До Гост ... Може да е красив, но средната заплата в Прага е 1300 евро нето. Трябват им 4 месеца да работят за един квадрат без да ядат.

16

Гост

преди 1 година

Поредната статия лобиране за бизнеса с недвижими имоти. Излязъл експерт да ни обяснява, че цените в БГ са 4 пъти по-ниски от Чехия. Сиреч - евтино е, юрнете се да купувате. Комисионните за нас. Въпросният човек виждал ли е Прага? Е па нормално е да е 4 пъти по-скъпо от София. Прага е един от най-красивите градове в Света.

15

Анонимен

преди 1 година

До ДенисНищо няма да се коригира. Преди седмица говорих с едни украинци, дето от 3 месеца са тук и те обясняваха, че откакто е започнала войната в западна част на страната им цените са литнали в космоса. Цените в Киев станали по 2 хиляди долара за квадрат, а наемите по 500 долара за двустаен.

14

Анонимен

преди 1 година

Жилищата не скачат - еврото се обезценява. Щото когато ти скача и горивото, и храната, и жилищата, и данъците, и всичко - това не е скачане. Това е срив на валутата. Ама то трябваше да му се види края, след толкова безконтролно печатане на хартишки.

13

Денис

преди 1 година

Кога падне първата руска бомба извън Украйна, цената на имотите ще се коригира много бързо!

12

Анонимен

преди 1 година

В Белград започнаха да строят тази година метрото си . В момента са на етап София 2000 година

11

Анонимен

преди 1 година

Албания ако влязат в ЕС ще стане както тук. За 2-3 години имотите ще им нараснат с 50% и ще станат по 2500 евро на квадрат в Тирана, а в момента средната цена в София е 1400 евро за квадрат. В същото време еврото се е сринало спрямо долара с 20% за две години.

10

Анонимен

преди 1 година

Все едно да кажа аз, че гледам в Банско и Слънчака , че има по 500 евро квадрата. Има, да ама не ми трябва. Затова хората са ви написали цените в европейските столици и само ще добавя , че в Белград цените са по 2 хиляди евро, а в Тирана са 1500 и там няма дори и км метро , нито са в ЕС , нито са им високи заплатите.

9

Анонимен

преди 1 година

Е че те си бяха скъпи значи сега са станали свръх скъпи. Затова гледам в някои градове бездомниците опъват палатки по улиците. Абе демокрация по евро гейски тертип.

8

Анонимен

преди 1 година

До Момо Купи си го, но имай предвид, че и в Гърция евтиното никак не е читаво.

7

До момо

преди 1 година

Ми ходи в Солун. Защо стоиш в България?