124

Зозо

преди 1 година

Всички знаят, че путин е психопат. С такива не се преговаря.

123

Анонимен

преди 1 година

Остава въпроса защо макарона е толкова загрижен за войната м/у Русия и Украйна. Иска им се да вярваме че е с мисъл за хората, но фактите през 46-годишния ми живот показват точно обратното - персонални и/или групови интереси. Тези групови интереси не са нито за дадената държава, нито за народа й. Те по-скоро нямат граници, идентичност и националност. Путин бил излъгал като казал за среща с тоалетната чиния, а тоалетната чиния осъзнал ли го е, и от негова страна инициирали ли са такава?

122

Анонимен

преди 1 година

До 134:В грешка си.Ние си обичаме свободата.Даже когато беше СССР ние не бяхме в нефо,а само приятели.Твоята Украйна обаче беше там 70 г.

121

Анонимен

преди 1 година

Путин и цялата шайка бандити около него са патологични лъжци и пoдлеци, така, че всичко е напълно логично с тази война в Украйна.

120

Анонимен

преди 1 година

Позеленски вече е милиардер. Плащат му тези, които крадат помощите и парите от оръжия. Спомнете си Пърл Харбър!

119

Мишо

преди 1 година

До 123Така ще е и ще се кефим много!

118

Анонимен

преди 1 година

До МАЙДАНА Преврат е когато народа те е избрал, защото си обещал да вкараш страната в ЕС, след което Русия да ти предложи 3 милиарда подкуп и ти да плюеш на тия, които са те избрали. Народа е суверена, от него произхожда властта, не от самозабравили се слуги на Кремъл.

117

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на Путин е, че като каже нещо ВЕЧЕ знаеш, че не е вярно. Реално той собственоръчно унищожава руските опорки, които руските слуги циркулират по форуми и медии. Даже е смешно руския президент да разпространява СЪЩИТЕ лъжи като някой руски мегафон тук. Другарете най-сетне стигнаха равенството: вярно, в лъжите, но все пак са равни. :)))

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Мога ли свободно да те придвижа до Джуджи? Защото ти е да ходиш при ония лошите на запад?

115

Анонимен

преди 1 година

Филми... А истината?

114

Рони

преди 1 година

До ВяраКаква вяра изповядваш бе,пиле? Че си Вяра,Надежда и Любов? И трите дядо попе!

113

Анонимен

преди 1 година

Правото на свободно придвижване е основно право което е записано в хартата за правата на човека. Всяка държава която нарушава това право на руските граждани и която ги ограничава да говорят и да се изразяват на родния им език навсякъде по света ще понесе последствията за това. Русские свои не бросают.

112

Рони

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТРазкарай се ,***!Ходи да окупираш чеченците или по - вероятно те тебе ще те..

111

Анонимен

преди 1 година

Макрон е читав френски президент за разлика от неговите предшественици през последните 30 години, опита се да усмири джуджа, но не му се получи заради дългата маса :))

110

Анонимен

преди 1 година

Няма осъдени за изгорените живи между които и българин от това по голямо доказателство че е било преврат няма според украинци в цяла украйна са убити около 2 хиляди човека

109

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Мдаааа, късно им светна на западните Макрончета, че си проиграха шанса да съществуват необезпокоявани в своя лоясал евроегоизъм. Либерализма и евро- ЛГБТ ценостите бяха до тук.

108

Анонимен

преди 1 година

Вярвам на Путин и еярвам че Европа си затваря очите и не дава никаква информация за издевателствата на азовсците срещу руското население в Укрсйнс

107

Анонимен

преди 1 година

В момента вече не ми дреме кой е бил виновен за цялата работа, псувам ви от Украийна през Москва до Франция и САЩ, долни политически *** съсипахте бъдещето на цяло поколение.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Няма какво смислено да кажеш , това ли успя да измислиш Не ви ли позволяват да разсъждавате самостоятелно ?

105

Анонимен

преди 1 година

До StrikerТи си част от пещерата и кърпеното кожухче Ако си въобразяваш че някой, говорим за НАТО и ЕС, ще си наруши рутината да те защити, останал си в тясното гугъл прозорче, или някоя брошурка за одата на радостта. Дали имаш бъдеще с Русия или без не знам, но трябва да се подкрепиш с книги и учебници по история.