43

Анонимен

преди 1 година

Не им плащат. Те фалираха боряшниците. Това са, както Левон ги нарече, полезни идЕоти. За без пари скачат на амбразурата.

42

драскачи

преди 1 година

Кажете ми, къде ви намират и по колко пари ви плащат да лиже..те.. руските г.....?

41

Анонимен

преди 1 година

До 46поживей в САЩ -те са"богати", имат само 46 милиона (официално) без дом, без работа, и преживяват на купони))))))И въпреки това не искат да емигрират извън САЩ, примерно в Расия!?Защо ли? Защото явно нещата не са такива каквито ги представяш.

40

Анонимен

преди 1 година

"Бе, що щерката на Лавров е отишла в тая кофти държава" ______________________ Никъде не е отишла. Просто баща й дълги години бе посланик на РФ в Пиндостан. Тя там израстна, учи, дипломира се и се омъжи. Това е живота.

39

Анонимен

преди 1 година

Тия *** защо си мислят, че света се интересува от тях ите честитки!

38

До 36

преди 1 година

Бедни, казваш? *** поживей в САЩ -те са"богати", имат само 46 милиона (официално) без дом, без работа, и преживяват на купони. А ако си търсач на силни усещания - разходи се из Харлем и Бруклин - да видиш какво е "бидонвил" и HiFi мизерия!

37

торенте

преди 1 година

Бокича е вашият идол, и го следвате неотлъчно. Трябва да се цитира светлата му мисъл.

36

Анонимен

преди 1 година

До 25. Особено благодарни трябва да им бъдат Виетнам, Камбоджа, Ирак, Либия, Сирия, Югославия и много други като тях. От години хората от населените места около Сливен и Ямбол се чудят на кого да благодарят за това, че в градините им не вирее нищо. Оказа се, че американските самолети от Безмер, понеже трябвало да кацат с минимум гориво на борда, просто изхвърлят излишното във въздуха. На ТЕЦ 2, обаче му съдират кожата заради вредни емисии. Американските тецове вредни емисии не плащат.

35

До анонимен 40

преди 1 година

Що му се вързваш на тоя безработен ***?

34

Ха ха ха ха

преди 1 година

Не ме вълнува кой ходи в САЩ! Ако искаш истината, преживей я лично! Щерката, сина на тоя и оня може да са мазохисти, може да си имат лични причини да живеят в САЩ, не ми е пример и приоритет. В реклами и обещания вярват само наивници, честит Четвърти юли!

33

Анонимен

преди 1 година

Продажната кохорта на Киро поздрави ли Бая-Дън,най малкото можеше да пратим оная необръснатата свиркаджиика ***,да извърти една бибитка на старчето!

32

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха ха ха Бе, що щерката на Лавров е отишла в тая кофти държава САЩ, а не си стои в "рая" на Путин? :))) Тя не знае ли за индианците опреди 300 години? :)))))

31

Анонимен

преди 1 година

До До 18/34 Едни от най-бедните :))) Слаба работа отвсякъде. :)))

30

Ха ха ха ха

преди 1 година

Демокрация?!? САЩ?!? Аз или тези, които изброих си правят демократични ядрени опити със собственото си население, а от преди аз ли избивах местните индианци, аз ли купувах роби за плантациите си, аз ли въоръжавам всеки ид:иот с огнестрелно оръжие, аз ли..., аз ли... колко има "демократични способи" сменям чужди, независими правителства, аз ли манипулирам света, аз ли налагам силово непоискани "демокрации" ??? ***, поживей в САЩ и после ми пей за демокрация!

29

До 18

преди 1 година

...които по странно стечение на обстоятелствата представляват 2/3 от населението на Земята и произвеждат 80% от стоките (без оръжията). Слаба работа, казваш?

28

Анонимен

преди 1 година

До До 19/30 Дай една марка руски велосипед произведен в Русия. Да не стане като с руските Москвичи, на китайците? :))))

27

Анонимен

преди 1 година

"Поздравленията тази година едва ли могат да се смятат за уместни", в това число и защото посланикът на Сирия заяви, че Пиндостан и Търки прехвърлят терористи в Украйна.

26

Македоналдс

преди 1 година

Що не делегират права на Франция да преговаря за запазване на руските и хамериканските интереси! То не е ли универсално решение! Бабофилията ще спаси света!

25

До 19

преди 1 година

Дай ми 1000 евро, и ще ти доставя руски велосипед. Предварително ще ти пратя каталог с 47 модела (от 17 завода) в над 140 модификации. Доставка - от Русия чрез Али Експрес. Таксата за доставката ще си я платиш сам.Мога да ти доставя и руски пирони като бонус - да не се кахъриш, че и пирони не правят в Русия.

24

Анонимен

преди 1 година

Дали е във форма изкукуригалият?Дали изобщо вдява какво ден е днес за Щатите?