47

БАНко

преди 1 година

РОСАТОМ Е ЗАПОЧНАЛ МЕГА ПРОЕКТ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО НА АЕЦ В ЕГИПЕТ ЗА 30 000 000 000 ДОЛАРА !!! КАКТО МОГАТ БЕЗ ЕВРОПАТА , МОГАТ И БЕЗ КОЗЛОДУЙ !!!

46

Анонимен

преди 1 година

Него слушайте това момченце дето налагаше ембарго на Русия пълен неудачник така става то както тоя си мисли

45

до 45

преди 1 година

Всичко е премислено като няма ток , няма да има Интернет ,а да стигнеш до Киро Петков в Канада трябва да си купиш билет до Канада, ама няма как да си поръчаш билет като нямаш нито Интернет ,нито ток.Можеш да опиташ с колело но с него не можеш да преминеш океана.

44

САМО НАТО!

преди 1 година

НАТО ПРАВИ ЧУДЕСА- БЪЛГАРИЯ ОТГОВАРЯ НА РУСКАТА АГРЕСИЯ! АКО НЕ БЯХМЕ В НАТО, ЩЯХМЕ ДА СЛУШКАМЕ!

43

Анонимен

преди 1 година

Принципно цената за адаптация и цената за нов реактор за доста близки ,макар че новия реактор е малко по скъп.Просто е хубава да купят нов реактор които си е проектиран да работи с не руско гориво.Така ще има допълнителен реактор ектра накрая. Обаче от друга гледна точка това не решава проблема какво ще правим с реактора които имаме от Белене и как може да го използваме без не руско гориво.А там вече сме изхарчили токова пари колкото за нова АЕЦ без поддръжка.

42

Джони

преди 1 година

Най-много ме е страх, когато някой каже няма страшно!

41

Обективен

преди 1 година

Той Киро Простото ще види горивото на народа - жив ще го запалят като държавата остане без ток.

40

Сашо Кеша

преди 1 година

винаги има решение! за това 40% от този месец - повече за Топлофикация!! Алтернативата на Фолцфаген е Ферари - така разсъждана този човек, а разликата в Цена - е за Вас!

39

Анонимен

преди 1 година

Чернобил 2 ли ще ставаме?

38

Анонимен

преди 1 година

Ооооо, кво праиите уе роби. Руски, Американски, Европейски.Минавам само ви уважа. Или както е казал поета-Бедни ми бедни Народе, кой те в таз робска люлка люлее.....

37

СМЕХ...

преди 1 година

Всяко нещо предложено, разпространявано или дадено от Русия ---ТРЯБВА ДА СЕ ПОДЛАГА НА СТРОГИ И СТРИКТНИ ПРОВЕРКИ--РУСИЯ Е БРУТАЛЕН АГРЕСОР И НЕ СЕ СПИРА ПРЕД НИЩО!!

36

до 25

преди 1 година

Технологично е възможно напълно , естествено в случая забравяме за пълна мощност но спокойно може да се работи на 50 % мощност.Но не е толкова проста задача както казваш , но е изпълнима.На практика се преправя реактора да отговаря за концентрацията на новото гориво.Липсата на пълна мощност е заради наличния обем на реактора които е предвиден за по концентрирано гориво.Между другото задачата вече е решавана, така че не е експериментална фаза просто е ново за България .

35

Анонимен

преди 1 година

Атлантидическият Клуп по хвърляне на празни приказки ви призовава да не се паникьосвате и да си съботирате спокойствието на мафията

34

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТА - До някъде са прави. Скоро ЕС, няма да ни дава да имаме коли. Освен ако не сме богати разбира се.

33

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

АКО ПИТАШ РУСОФИЛИТЕ И КОЛИТЕ НИ НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ НА АМЕРИКАНСКИ БЕНЗИН, САМО НА РУСКИ ХАХАХА

32

Анонимен

преди 1 година

Експлозията и пожара в 5 реактор на АЕЦ Козлодуй е добре прикривана от Българските власти. След време, когато HBO пуснат сериял, ще разберем какво в действителност се е случило там.

31

ех

преди 1 година

РУСКАТА МЪКА КРАЙ НЯМА... НЕДЕЙТЕ ТАКА, В 1 ДЕН! НЕ МУ СТИГА НА ДЖУДЖЕТО ГАВРАТА С НАПЪДЕНИТЕ ШПИОНИ, АМИ СЕГА И НАЙ МИЛОТО, ЩЕ ПОЛУЧИ УДАР!

30

В РУМЪНИЯ

преди 1 година

..НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЯДРЕН ИНЦИДЕНТ ...НИТО ОПАСТНОСТ ОТ ТАКЪВ---/това си е чист руски фейк/.....а , да се провежда йодна профилактика --е нормална процедура, навсякъде по света!

29

Анонимен

преди 1 година

Адаптацията на АЕЦ с друго гориво не е никакъв проблем!! Мнение на ядрените експери от АЕЦ Чернобил

28

Анонимен

преди 1 година

Ми другото гориво, освен руското, ще е съветско...