89

Анонимен

преди 1 година

Aми 12 години къде дремахте с приятеля на Златев?

88

Анонимен

преди 1 година

Нашите съмнения са ,че ти и твоя Бос откраднахте бая повече.

87

Erik USB

преди 1 година

Вчера заредих и без тая отстъпка. Ще я видим през крив макарон ! Само дето напомпаха излишно цената заради тея стотинки помощи.

86

Анонимен

преди 1 година

Добрев, докажете го! Прокурорите са ваши, съдиите също!

85

Бам Бам

преди 1 година

И аз имам съмнения, че г-н Добрев е крадец и измамник. Ама какво да направя, имам само съмнения. Ако г-н Добрев има сигурна информация, да я подаде официално към службите, да видим, дали ще откажат да работят по нея или не. Тогава можем да говорим за умисъл. Иначе си оставаме със "съмненията".

84

Само Герб!

преди 1 година

Предпочитам простоватия Бойко да се тупа по гърдите и да вика "Аз, това направих, аз онова платих" но накрая да има построен път, да има ремонтирана болница. А не като сега, "Моделът Не Герб" не успя дори да направи ремонт на вече построеното, какво безсилие, каква нек"ад"ърност само!!!

83

Анонимен

преди 1 година

a па народът няма никакви съмнения колко милиарда сте откраднале с Буци за 12 години

82

Анонимен

преди 1 година

Имаме едни съмнения, едни подозрения...

81

ББ

преди 1 година

да го попитам пеевски...пардон дилян ...абе...вярвяш ли,че Православните Българи,ще продължат да се държат толерантно към наглостта ви с иZраждане да маате маанета с тъпани с платени ц.г.н.та пред Св. Храм Александър Невски?та братя замислете се...пред Храма Ви...пеевски и раша организират...оргии,нагло,безсрамно,нечовешки...убиват духовността ви рашите през пеевски-боко,както убиват жени и деца в украйна...ще им го позволим ли?маат кючек в ...Храма бре!..срещу 50 лв. ограбени от Вас!

80

Анонимен

преди 1 година

Да оставям ви тоя коментар да видите как се отнасят с хората в малките градове как са подигравани и унижавани за сметка на тарикатите е да са здрави и успех колкото до това може да си замина но не ми пука просто ми писна се аз и колегата от смяната да го снасяме заради компетентни хора

79

Анонимен

преди 1 година

Искам да попитам една фирма за четри години аз какво им бях на крив като млад човек какво не свърших като хората какво трябваше да правя.Дс искам да попитам какво значи кодекс на труда след като си назначен по договор и как едиколко си човека постоянно ме прекарваха за каквото и да било отношение и накрая се стигна до там да ме обвиняват хора които вечно са прави а за тях съм виновен или глупав имат ли съвест тия хора питам по мрежата утре те ще си разберат кои са слухтят но на мен не ми пука

78

Анонимен

преди 1 година

Най-вече седераси, пребоядисали се на либерастки сороспияци. Само бой, дране и на въжето подлите, крадливи политмаймуняци.

77

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, СДС, ДПС, копейкаджии други - никога повече в парламента.

76

Анонимен

преди 1 година

Добрев, бита карта, разкарайте се вече. Не се интересуваме от мнението ви. Прекарахте на власт достатъчно години и не постигнахте нищо за обикновените хора. Замълчете, когато всички ви мразят. Дано ви опандизят и разстрелят накрая, но надали.

75

ББ

преди 1 година

делян пеевски...пардон добричък...швейцарски,от село съм и знам,че литаско е дъщерна на лукойл...те продават горивата им...руснаци...ама 12 г. мълчеше,златев и боко-пеевски питай чий са швейцарските...ами техни,и на клюкарки не случиха дпс-гроб,руснаците определят цените...лукойл продава продукта на руската литаско...регистрирана в швейцария...ама блажат златев,боко и пеевски...и вие с младежката на гроб е.ич.рска организация им вдигахте цените и сеехте паника сред българите в социалните мрежи..

74

Хайде, хайде

преди 1 година

Този, просто ЛЪЖЕ! Като всички гербаджии. Къде са скъпи горивата? Да посочи една, единствена държава от ЕС в която горивото е с една стотинка по евтино от Бъргария! САМО ЕДНА държава да посочи!

73

ББ

преди 1 година

До До Шкода за 35000лвдобрата новина е че...можещите да смятат и говорят с факти си мълчат...роби,от турски поток платен с нашите данъци комисионна,от аец оборудване-скрап,комисионни от руснаците,от магистрали...безбожни пари...та те раздаваха авансово хора...кой би ви дал аванс за милиони ако не му платите здраво?забравяте КТБ...4 милиарда...и пихме по една студена вода...ама ги платихме...те си взеха тяхното,а Божков...тука има тука нема,стотици милиони им е плащал...с ограбеното от нас..

72

К1Д

преди 1 година

Цените на газа паднаха след покачването заради азерския газ ,който купуваме в момента по суша през Турция.

71

Анонимен

преди 1 година

Затвориха ви кранчетата. Вече не можете да крадете. Това ви е мъката, Деляне.

70

Анонимен

преди 1 година

Добрев ревеше, че не сме били плащали на руснаците в рубли за газа, пък като ни го спряха, цената му падна. Май и той, заедно с много хора от гербериата взимат едни 4000 лв месечно.