89

Дипломат

преди 1 година

В всички посолства има шпиони така е от столетия.Въпроса е как спец.службите ги контролират.Изгонването показва слабост и безпомощност и не е ок.

88

Минуващ

преди 1 година

Харесва ми тролетариата и государите му от магучея да пищат -- значи нещо смислено се прави в тая държава.

87

Анонимен

преди 1 година

вие се хвалите в в русия има 15 дипломата а че страдат бг граждани вас не ви интересува че от архангелск до москва трябва да се пътува за един печат и нема къде да се нощува искаш неискаш на хотел един печат от посолството излиза порядъка на 300 евро с какво се хваляш руснаците си мислят за народа си да им е лесно и етино рус ще ви отговори ще изгони всички дипломати вие изгонихте 70 дип.а те ще изгонят 15.дип. много смешно нали вие се пдигравате с всаще граждани

86

Анонимен

преди 1 година

Дипломати друг път. Половината са агенти на КГБ, а останалите са от ГРУ. Сякаш едно време не се радвахме и не пускахме вицове как руснаците успяват да прецакват наивния запад.

85

Анонимен

преди 1 година

До Минуващ Що не ти ли харесва реципрочността?

84

Анонимен

преди 1 година

Не успяхте ли още при първия засечен шпионин да им пресечете дейността, но ги чакахте да станат до 69-ти да си шпионират на спокойствие и чак на 70-тия да ги спрете. То не че има какво да се шпионира у нас, но все пак.

83

Анонимен

преди 1 година

Всички трябва да сме с по 19 имота за да има реципрочност хаха.

82

До Предателство

преди 1 година

Никак не се сещам кои ще да са тез чужди посолства...

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя рашков беше шеф на следствието най мутренските години 95 до 2001 , има 18 имота, къща дверец ама е промяна и борим мафията хаха ари ве

80

Анонимен

преди 1 година

Махайте ги всичките. Да останат само рускините, че да има кой да ни свирука.

79

Анонимен

преди 1 година

Колективната отговорност води до безотговорност.

78

антилибералист

преди 1 година

колко имат франция, германия или саШ тук. Турция колко има? Или каквото ни каже козяк това правим? Целта каква е - да си влошим максимално отношенията с Русия за сметка на какво? За да имаме ЛГБТПрайд или да плащаме 4 лв гориво? Да не може да си купим хляб, но да може всеки ПедофилТранСджендерастин да може да осинови дете? Защо?

77

Анонимен

преди 1 година

Вече ми писна от лицемерие. Ние колко военни бази имаме в САЩ нали трябва да има реципрочност?

76

Анонимен

преди 1 година

Някак шизофренно стана - решението е взето колективно - от Киро, Киро и Киро. Досущ като тримата *** са тия тримката!

75

Анонимен

преди 1 година

Брях тез колективни решения, брях туй чудо! На селската общинарка всяко колективно решение се протоколира и се съставя иподписва протокол, тия колективисти не се зная кои са участвали вобсъждане и гласуване на колективното ом решение! Тоя харвардски никаквец съвсем се изложи! Абе като ще лъжеш, абе поне се нагласи от преди това,подреди си алиби, документи там, нещо. Ама то и това не може - да излъже качествено. Все го хващат по бели ***, льольото.

74

Анонимен

преди 1 година

Добре, разбрахме. Кирето е едната личност. Вие Рашков като вътрешен министър трябва да знаете другите. Кои са?

73

Анонимен

преди 1 година

Имаме 15 след като сами прибрахме наши дипломати, какво се правят на ощипани. По едно време привикаха и посланика от Москва с надеждата и Русия да си отзове посланика което не им се получи на нашите.

72

Анонимен

преди 1 година

Този е явно неадекватен. Нещо е прихванал от тъпотата и наглостта на Кирчо и Кокорчо.

71

Помнете

преди 1 година

До 78,защото списъка е даден от посолството на сащ,те са истинските врагове на България.

70

Анонимен

преди 1 година

в бг трябва да има в градовете си дипломати за рус граждани в бг има много рус тур софия варна бургас плевен стара загора а какви туристи има в бг сащ почти ги няма затова си помислете че утре или други ден ще изгонят бг дипломати в октомври ми трабваше акт за ражддане в бг посолство москва ми казаха след 6 м. исках да направя пълномощно на сестрами казаха ми че нема нема такъв нотариус които да ви завери документа отидох рус нотариус минаправиха плномощното бг изобщо мисли ли за бг граждан