30

Анонимен

преди 1 година

Христо да не дава акъл.Той вече е на файтона, в който се събират остатъците от партията му ДАй, България.А може би -Продай България.

29

Оффф

преди 1 година

КИРО ДОРИ СЕ Е ПРОТИВОПОСТАВИЛ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ВКЛЮЧЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА НА РСМ КАТО ДЪРЖАВОТВОРЕН НАРОД, КАКВИТЕ СМЕ НАРАВНО С ДРУГИТЕ!!!! ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ МАКРОН ДА ГО ПРИЕМАТ!!! КИРО Е ДОСТА ОГРАНИЧЕНО ЧОВЕЧЕ, ПЪЛНО С ИДЕИ ЗА ДАЛАВЕРИ.

28

Анонимен

преди 1 година

Мафията герб_дпс се надява отново безконтролно да използува хартиените бюлетини за фалшификация на изборите в тяхна полза. Здравомислещите българи не трябва да им го позволят поне 30 години за напред.

27

Анонимен

преди 1 година

Кой си ти, бе Христо, да казваш кое има място и кое няма място в НС? Хората ще гласуват и ще кажат кой къде ще се подреди според мандатите. Това, което говориш в момента е дискриминация. Или искаш да наложите апартейд? Вие умнокрасивите и образованите в чужбина срещу народа? Това ли искаш, бе? Ами ще ви изметем барабар с любовниците! Той ще казва кое трябва и кое не трябва?! Внук на Бойкикев-руски шпионин, убит в Голямата чистка с баба генерал от Червената армия и майка родена в Москва. Чупка!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Е то вече не останаха други партии само БСП и малкото ИТН. ПП няма да влезне на следващи избори.

25

До младите

преди 1 година

Ще бъдете много разочаровани като разберете какви ги е вършил Просто Киро зад лозунга :" НИЕ СЕ БОРИМ С КОРУПЦИЯТА!" . Скоро!

24

Анонимен

преди 1 година

Tова го признават всички платени от герп_дпс социолози.:)):))

23

Анонимен

преди 1 година

29 Знаеш, че това е лъжа. ГЕРБ е най-голявлмата партия в България. Факт. Към днешната дата имат най-голям рейтинг. Това го признават всички социолози.

22

Анонимен

преди 1 година

Следващото правителство ще е с ГЕРБ, ДПС и Стефан Янев. Последният заяви, че ще преговаря с всички партии, които влязат в следващото НС и ще спечели с това поведение. Не може да не се използват експертите на ГЕРБ и ДПС. Нали целта е доброто управление на държавата?

21

Анонимен

преди 1 година

31,33 БКП/БСП е само една, както казват с гордост комунистите от руската БСП, начело с приватизаторката на "Импекс" Нинова, " Столетницата". Нинова не веднъж се е гордеела със стогодишнината история на БСП, както казва, но тази история е кървава, мракобесна и ангибългарска. ПП е авангард на БСП, затова изгубиха властта.

20

bob

преди 1 година

верно ли бе? И как точно стигна до този гениален избор? Партийката му едва влезе в парламента, 5-6% гласуваха за тях /сигурно и по-малко, като се махне манипулирания вот от машинките/, а ще говори от името на гласуващите? Като се сринат гласовете за ГЕРБ и ДПС до процентите на това слугинче на мафиотите, тогава да дава такива определения!

19

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ГЕРБ не правят кабинет с Маджо-Буйкикев-Бобоков.

18

Анонимен

преди 1 година

Г-н Пинокио, прогнозата е над 100 депутата за ГЕРБ-СДС. Вие с гумената лодка изобщо не влизате в 48 НС. Ще трябва да се тропосате с Киро и Асен, в противен случай изпадате от борда. Заедно с Киро и Асен може и да имате 7% при нови избори. Но по отделно ще видите НС през крив макарон, на върба в петък.

17

Анонимен

преди 1 година

Дали имат място в кабинет ще реши народът при следващите избори. А в момента се съмнявам, че искат това, заради лошите думи, клеветите и помията, която изсипахте върху тях.

16

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ГЕРБ имат 10 % на последните избори. АКо спаднат избирателите под 30 % те спадат около 5 %. Дб са 0 %.

15

Анонимен

преди 1 година

Интересно е за претенциите на ДБ, да се има в предвид, че ДПС и ГЕРБ са с поддръжка около 1/2 от народа.Всички тези претенции за управление без поне частично споразумение с опозицията е обречено на провал. Отделно и ДПС и ГЕРБ са либерални формации, а ДБ се прегръщат с левицата в името на власта. Нечисто е такова поведение по отношение на базовата си заявка. Значи има други интереси.

14

Анонимен

преди 1 година

То и твоята партия няма място в парламента,*** то този път ти беше за последно,повече няма и да влезете!!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Понеже Христо Бойкикев и Гном Атанасов няма да имат ш 4% на следващите избори - измислили да се явят на новите избори в комплект с Продължаваме пеша. Мошеници от S класа.

12

Анонимен

преди 1 година

Пълната изолация на ГЕРБ и ДПС отново ще ни доведе до същата задънена улица в която се намираме в момента. Така че трябва да се намери друга формула на управление която да доведе до политическа стабилност. Иначе рискуваме на всеки 12 месеца да правим ялови избори.

11

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио ти и ген. Гном да не би да не сте част от статуквото? Още повече че изпълнявате заръката на Прокопиев и останалите олигарси , които платиха протестите и дойдохте на власт! Да не говорим за нерегламентираните ти срещи с Маджо и Пламен Божоков! А БСП/БКП/ не е партия на статуквото другарю Бойкикиев?