108

Анонимен

преди 1 година

Да борисов е водач на герп_дпс мафията! Никой не го отрича.

107

Анонимен

преди 1 година

Тая *** сън не го хваща от възмездие

106

Спеца

преди 1 година

Никой не отрича , че Борисов е водач , на банда крадци и рекетьори от ГЕРБ , ДПС и престъпния свят!Спрете да ни навирате в очите тая персона , приберете го при другите скелети в политическия гардероб - Жан Виденов , Иван Костов , Симеончо .....

105

Бивш ?!

преди 1 година

Аре бе - на сто години стана водач бил, как пък не го разбрахме тва за 12 години - няма по скапани 12 години - простотията царуваха, крадливостта и рушветите станаха стандарт в институциите, водачът даде даже на Путин - всичко което можеше да шитне го шитна, аре сиктир от такива

104

До115

преди 1 година

Тази характеристика за Киро ли се отнася, защото само на него му пасва?Само безмозъчен *** може да излезе и манифестира в подкрепа на правителство довело страната до най-голяма инфлация в Европа.

103

ЧЕРВЕН ПОЗОР

преди 1 година

МАРТ 2021Г ПРИ ЛОШИЯТ БОРИСОВ ИНФЛАЦИЯ 0.6%, ПРИ АКТИВНИТЕ БОРЦИ С ЛОШИЯ БОРИСОВ ЮНИ 2021Г 2.7%, ДЕКЕМВРИ 2021Г- 7.8%- ТОГАВА НЯМАШЕ ВСЕ ОЩЕ ВОЙНА, ЯНУАРИ 9.2%, ФЕВРУАРИ -10% В СЪЩОТО ВРЕМЕ В ЕС ИНФЛАЦИЯ МНОГО ПЪТИ ПО НИСКА- ПАРТИЗАНИТЕ ОТНОВО РАЗБИХА ИКОНОМИКАТА - УКРАЙНА С ВОЙНА, БЪЛГАРИЯ С МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА КРЕМЪЛ.

102

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен- НАПИСАНОТО Е ДО АЗ ПРОМЯНАТА ПОД НОМЕР 110 ОТ МЕН АНГЕЛИНА ,КАТО КОМЕНТАР НОМЕР 116

101

Ангелина

преди 1 година

До обикновен избирател под номер 118 ,не не си "обикновен избирател" ,а си "зависим придворен слуга на престъпната клика ,която представлява- ВАШИЯТ ВОЖД",КОЙТО СЕ ОКАЗА ПО - ГОЛЯМ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ОТ ВАС ,ЩОМ УМЕЕ ДА "ВОДИ" ОЗВЕРЯЛАТА И ЖАЛКА ТЪЛПА ОТ АЛЧНИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ***....ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ!!!

100

обикновен избирател

преди 1 година

Борисов е водач! В нашия политически живот водачите не са много, но Борисов е особен случай. Така да се кажа, слушал е лекции от Тато, който 35 години беше Генерален секретар на БКП и Държавен глава на НРБ. Познаваше всички световни държавни лица! Борисов направи стаж при Симеон, наследникът на царя. Стаж има и като кмет, а и още други. Покажете моля, друга такава наша политическа фигура! А тук разни мижитурки лаят и обиждат, сякаш представляват нещо!

99

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен под номер 117 - пропуснала съм да си напиша името,затова коментара излиза от "анонимен" ,аз не си падам по "анонимностите"- това е моят коментар на Ангелина

98

Анонимен

преди 1 година

До Аз промяната под номер 115- Дано си вярваш на примитивните опорки ,които си написал от фабриката на" ГЕРБ и компания" - бедността не е порок ,за разлика от духовната нищета ,от която страдат много "богати" !!!"Бедните" с богата душевност имат всичко и малкото им е достатъчно затова не ламтят - това се променя,но никога беден духовно ,няма да бъде "богат" ,въпреки "всичко",което има.А ,да те "светна" - няма "ниско и високо интелигентни" ..,въпреки модните клишета,на хора без собствено мнение..

97

Анонимен

преди 1 година

Борисов е серач а не водач . Неговите дърт душмани оставиха една съсипана България .Дърт душманска мафия герб е техните евроатлантически господари . Подл.ога.

96

Води...

преди 1 година

Води 10 г. По кривите пътеки ! И когато усети че възела се стяга активизира дългия !

95

Водач е !

преди 1 година

Всички видяхме ,как ВОДИ еврото и кюлчетата във шкафа !

94

Подмазвач !

преди 1 година

Бай Ставри да го приеме !

93

Абее

преди 1 година

То и магарето води стадото и си мисли, че е водач докато не изяде тоягата на овчаря.

92

Анонимен

преди 1 година

За водач, водач е. Това не се оспорва нито на него, нито на Капоне, нито на Хитлер, нито даже на Нинова. Въпросът е кого и накъде води... В случая с всички изброени полза за народа няма, но пък вреда - огромна. А личното им обкръжение не считаме за част от народа.

91

Дядо Добри

преди 1 година

Приемаме го с пълно съгласие! ВОДАЧ е! На жипка и ОПГ! С колата му е малко трудно. Настъпваше постоянно осевите линии, видно постоянно от фейсбук изявите му пред СевдаТВ. Но като крадец е номер едно. Лидер, от световна величина!!!

90

Дочо

преди 1 година

До Бай СтавриЧе е водач, такъв е! Въпросът е: на какво е в0одач? На магарета или на патки?

89

Бай Ставри

преди 1 година

ще го приеме на драго сърце...