238

Анонимен

преди 1 година

Пак, че се е усетила навреме. По-добре късно, отколкото никога. То е ясно, че копейката си гледа интереса и който плаща повече, с него ще бъде другарче. дано тези т.нар. националисти разберат, че техните водачи се възползват от национализма и всички ала-бала дето ги говорят са, за да се докопат до субсидия, да си направят палатите, и после да се сближат с тези, дето разпределят парите. досега няма един националист, дето да не е такъв, г-н Митрофан Костадинов е същия.

237

Анонимен

преди 1 година

Жените - вън от сериозната политика

236

Анонимен

преди 1 година

Мръднала работа

235

д

преди 1 година

Гунчева: Костадин не мисли достатъчно за русофилите в парията - всички копейки ги обърна в евраци... не издържам напускам

234

Костадин Костадинов

преди 1 година

Ко маибе аз вече кеширах

233

Инж+

преди 1 година

Може би по-добрия вариант е да беше останала като независим депутат. А така е малко "бягане от отговорност" от всички приказки и действия досега....

232

Гиньо Ганев

преди 1 година

Ето така се прави, когато си избран от партийна листа, а не си бил незавесем кандидат спечелил мажоритарен вот. А не като ония кияци от листите на ИТН, които се сетиха след седем месеца мълчание, сега да се правят на независими !?

231

Наблюдателен

преди 1 година

Женицата поне излезе "мъж", за разлика от предателите от ИТН, които не напуснаха топлите си местенца в НС.

230

Трудно спах тази нощ

преди 1 година

Хер Флик-Цончо остава, нали, че трудно спах тази нощ?

229

Анонимен

преди 1 година

Е тя нито е умна нито и красива.Има едно маце там,яка мадама,голяма пичка.

228

Qanon

преди 1 година

Има конкретни сенчести "хора", които трябва да бъдат разследвани и премахнати от управлението на страната. Всички знаем кои са - Пашата, Боко, Шиши, Цветанов, Доган... сигурно пропускам някой. Тия докато са на свобода, не очаквайте нищо хубаво.

227

КУПЕНА ПРЕДАТЕЛКА

преди 1 година

КАКТИ ТЕЗИ ОТ ИТН.

226

Еленчо

преди 1 година

Излиза че снимката и болничния са вероятно менте ,да се прегледа от мед.комисия и ако е симулация да се накаже лекаря.Видя се кораба вече потъва и почнаха да се разбягват пък може би паричките които им се отпускат да са секнали нали се води война,разходи на никой вече ТАМ не му е до спонсориране на ялови партии.

225

ники

преди 1 година

И кво? Копейкин прибрал всичките рубли и за тази леличка не останало и тя се разсърдила.

224

Браво

преди 1 година

Най- голямото зло *** се самозастреля! Така е като играете за копейки и предавате Родината си!

223

Петя

преди 1 година

Първо Костадинов още отначало показа зависимост на депутатите и второ има много млади депутатки при това с татко зад гърба си,а Гунчева не отговаря на новите условия.

222

Анонимен

преди 1 година

На изборите Копейкин отива при македонският космонавт на чалгарите.

221

Анонимен

преди 1 година

Отдавна съм казал, че тази държава е желателно да има народна партия с прозрачни механизми. Да е ясно, кой се кандидатира, как се редят листите, как се поставят хора на разни постове и т.н. Освен това е крайно необходимо да се раздели изпълнителната и законодателната власт! Най-добре е да се мисли за президентска република и да се раздели парламента на долна и горна камара. Тогава ще се сложи ред в хаоса!!!

220

А дали е така КоКо?

преди 1 година

Безотчетните може да са обърнати в евро или да са отишли за къщата на КоКо.

219

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха, къде сте копейки гербаджийски. На вас като ви казваха,че сте дупедавци вие невярвахте. Вие си гласувайте за копейкин, а той ще си строи палати, хахаах