16

Анонимен

преди 2 години

И защо Радев трябва да има демократични позиции?Кой ви каза че тази чумава система демокрация е много убава и че всеки трябва да се придържа към нея?

15

Анонимен

преди 2 години

Умна и красива като баща си . За два инфлационни долара е готова на всичко ...ген

14

Гражданин

преди 2 години

Помня я от студентските години. Дори не мога да изброя колко пъти се влачи на изпит при проф. М. Семков, но не успя да го вземе. Изводите оставя на читателите, които могат да мислят. Сега е "демократично" време, всички си вземат изпитите, в страната хора с дибломи бол, но няма професионалисти в нито една сфера. Все още се разчита на кадрите от онова "лошото" време! А станкините разсъждения на ангро показват липсата на познания и аналитична мисъл.

13

Асан

преди 2 години

Не съм чувал нито за Станка нито за Пенка :)))

12

Анонимен

преди 2 години

Има "Изгубена Станка" на Илия Блъсков, но тая си е направо загубена. Ако не беше дъщеря на Жельо Желевв, което си е чиста случайност, дали щяхме да я гледаме по телевизиите? Нищо против децата на такива личности, но нека има какво да кажат, да не тежи само името им.

11

Факт

преди 2 години

Бащай ни предаде на сащ и вижде до къде стигнахме,копаем дъното ...

10

Случаен минувач

преди 2 години

А коя е Станка Желева?... За баща и сме чували - тя коя е? Никой нищо не е чувал за нея, нито във времената, когато майка и слагше ръка на чашата на баща и по време на официални вечери (за да не му сипват повече), нито след това... И изведнъж - експерт по демокрация...

9

РЕАЛИСТ

преди 2 години

ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ИНТЕРВЮИРА ТОВА ДЕВОЙЧЕ...КАПАЦИТЕТ ГОЛЯМ ЛИ Е...ПРОЗИРА МНОГО ЗЛОБА В ДУМИЧКИТЕ И ...ЗАЩО НЕ Е В ОКОПИТЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ В УКРАЙНА,С ЧЕРВЕН КРЪСТ НА РЪКАВА И ДА МЪКНЕ РАНЕНИ...ДА ДАДЕ ПРИМЕР...

8

До Асан

преди 2 години

Не е мома, но името на мъжлето й би било странно и неразбираемо за българите.

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Банкянския Феномен,щом е опрял до Станка Желева,значи хептен го е закъсал с...парите. Едва ли Станка му е искала...пари,за да се...упражнява по телевизиите.

6

Асан

преди 2 години

Станка атакува с танка :)))

5

4646

преди 2 години

тихо ,защото знаем много добре баща ти каква позиция беше заел (Стойка Г)пред америакнските си господари . От къде на къде ще изказва мнение тази ?!?!?!?

4

Анонимен

преди 2 години

Гледах я сутринта по телевизията.Не можеше да говори,запецваше.Някакви необосновани твърдения говореше без да подкрепи нищо от казаното с факти.Със същия успех може да твърди,че Радев е рептил.Направо теории на конспирациите развиваше в ефир.

3

Анонимен

преди 2 години

Мутри против Радев

2

b

преди 2 години

смешница

1

защо

преди 2 години

Умна и красива.