75

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен 88 тия наркомански опорки бият даже и тия за зеленски. луканката и максуел за тва дадоха фира, що са излъгали сорос да не опразва магазините :) "виж кво отрича руснака и си вади изводите". нещастни ненакрали се шумкаре

74

Социаглиcт

преди 1 година

Ха ха ха, ИКОНОМИКАТА Е НА АВТОПИЛОТ! Какво се чудите, само вижте кой ви е министър на икономиката, в нормалните държави това обикновено е икономист а в България е юрист, доказан измамник, уволнен преди години от същото това министерство за корупция и лидер на партията столетница която е отговорна за всички национални катастрофи през последните 80 години, иначе казано г-жа Техноимпексова Корнелия Нинова. Честито бръснене!

73

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че ще е ниско БВП-то работата не е задължителна, а тук, ако имаш собствено жилище имаш малки разходи. Аз живея с до 600лв и често седя безработен по 6-7 месеца в годината щото изкарвам по 2-3 по кол центровете на месец. А владея и строителство и ми е достатъчно да направя 1 тераса гипс-картон за 6 часа и да прибера 1к и после да не пипам цял месец. Да живее демокрацията и среден за работата и парите.

72

Анонимен

преди 1 година

Да подкрепяш политик, без значение кой е той е меко казано мегамалоумно и проява на поддаване към манипулации.

71

Анонимен

преди 1 година

За 2020-22 г в таблицата за GDP по PPP сме на 74- то място- между Беларус и Гватемала. Първи са Китай, следвани от САЩ. Русия е на 6-то място

70

Анонимен

преди 1 година

"защо след като падна през 1989г., два милиона българи се изнесоха" - моите родители се изнесоха щото капитализма фалира половината заводи и защото Сорос изпразни магазините 90-96 година. Поседяхме в Ню Йорк до 2003 ама там беше много странно защото до тогава не бяхме виждали бездомници и ни се струваше много западнало и с големи дистанции.. А и ако видиш какви хора бяха напуснали... В българската църква беше пълно с оплакващи се, много напрягащи и неприятни имигранти.

69

Бесен Атлантик

преди 1 година

След 12 години гроп - толкоз. Гласувайте пак за тях, ако искате още много от същото. Подкрепа за ПП!

68

Анонимен

преди 1 година

Нека подкрепим ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ те държат 80% от бизнеса в България. Нека тези четири партии ни водят към светлото бъдеще и нека следваме безусловно Петков, Борисов, Пеевски и Иванов. Няма по-честни, мъдри и чисти политици. Раздават се истински за народа и не работят за да има повече работа и пари за нас обикновените данъкоплатци.

67

Анонимен

преди 1 година

Колкото е по-голямо руското влияние в една държава, толкова е по-бедна. На дъното са България и Унгария, най-големите приятели на руснаците.

66

Виденов

преди 1 година

Скоро всички ще сме пак милионери.Продължаваме промяната!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Половината ми познати отдавна не вкарват и една стотинка данъци. Вчера звънях да купувам европалета и от 4 места ми отказаха фактура. Оня ден ходих на парти, няма бележки, няма билети направо на ръка. Почти никой не вкарва пари в България, всеки източва. Половината стока, особено по някви о-ел-екси фейсбуци и т.н. е препродаване от китайски сайтове. Живее се на гърба на 500к-1 милион души вкарващи от чужбина, другите дето не вкарват са пълнеж, обслужващ персонал.

64

Анонимен

преди 1 година

Е много ясно. На мен 80% от доходите ми минават през САЩ да не съм луд да плащам данъци в Европа?

63

Анонимен

преди 1 година

Каква изненада, не може да бъде ... Ами който припознава чужди интереси за свои е той робува.... Да живее САЩ, Англия, ЕС и всички останали ... нал тъй господа демократи придържащи се към "партньорство, истинско партньорство". Благодаря нямам нужда от целия продажен Бг "Елит".

62

Мишо Бирата

преди 1 година

До Кольо колец, ние сме нация техническа, първи по щанги и производство на мотокари. джон атанасов е изобретил компуктера, а жоро тарабата - интернационало

61

Кольо

преди 1 година

А с Румъния стартирахме едновременно, даже уж бяхме по-добре. Е тука вече си проличава какво е качество на МАТРИЯЛА, особено на тия дето се бият в гърдите че правят нещо - нищо не правят, нищо не струват и ч е п за зеле не стават! Само с крадене не става!

60

Анонимен

преди 1 година

Спокойно могат да се намалят разходите с 10 милиарда на година, а още 20 милиарда да се изразходват по-правилно и прозрачно! Отделно държавата пропуска да реализира още 5 милиарда лева годишно от дейности отдадени на частни кожодери... При правилна политика българина може да забогатее два пъти само за 4 години!!!

59

чичко милиционер

преди 1 година

До художника нещо бъркаш оборота и печалбата, с надежда никой да не се усети.

58

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 41 И правилна се е изцепил този образ.За 2020 г. износ за 20 милиарда. БВП 80 милиарда.Никога държавата не е била по добре.Най бедни в ЕС , но в пъти по добре от соца.

57

художника

преди 1 година

Пълни глупости, говорят ми в проценти а аз ще ви цитирам числа: От началото на годината до момента в който ви пиша БВП на България е 92 млрд. $, като на глава от населението е 13 422$, а държавния дълг е 39 млрд.$. За справка: БВП на Гърция е 167млрд. при дълг 602млрд. Португалия: 175млрд. при дълг 403млрд. Испания: 1 трилион при дълг от 2 трилиона. По-добре сме от другите, но въпросът е къде отиват парите ни? Имаме пари, но някой ги краде.

56

Анонимен

преди 1 година

Докато парите ни се крадат от политическата класа и нищо не се влага за благото на народа ни ще е така!!!