37

Анонимен

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ В САЩ- 8.1% В РУСИЯ 18.7%, В БГ 15.4%- А КАЖИ ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ ИНФЛАЦИЯТА И СТИГА С ОПОРКАТА ЗА НАПЕЧАТАНИТЕ ДОЛАРИ.

36

1280

преди 2 години

До ВярващГосподине, за подобни заболявания като вашето има измислени лекарства, които дори здравната каса покрива. Така че, моля вземете си здравната книжка, идете при личния си лекар и решете проблема си преди да сте се влошил съвсем необратимо.Ох, извинете забравих, че такива като вас трудно говорят български и нямат здравни книжки защото никога не са работили, а мама и тати са плащали за всичко - от уроците за предучилищна до Харвард. Да ги пита човек за какво са си дали парите горките.

35

Анонимен

преди 2 години

В европа всичко е нормално - казвам ти го аз, живея в германия. никой не се е закоркал за храните. пропага.ндата в българия не е нормална...

34

Анонимен

преди 2 години

30 години ***.те ви грабеха, и още искате да сте част от социализма. това ако не е маохизъ.м или по скоро плитк.оумие

33

тъй де

преди 2 години

Нормално, ние само на хартия и по задължения сме европейци!

32

над средното сме

преди 2 години

В България храните (ок, горивата са по-евтини, но за нашив джоб..) са над средното за ЕС. Само в скандинавските и Швейцария са по-скъпи, но там взимат космически заплати. И в Германия, и в Австрия, за южняците да не говорим е по-евтино. Няма контрол, няма държава. Това е истината. Няма държава и на никого не му дреме. Не виждате ли, че само се плюят и бият в парламента. Всеки мисли да как да хване кокала.

31

Анонимен

преди 2 години

В Европа нище не е нормално, вижте какви протести се задават, леле кви са заблудените троловете горките, отворете западна преса от където се преписват избирателно нашите новини.

30

Анонимен

преди 2 години

евроколонизаторите ви източват? че вие сте толкова бедни, какво има да ви източват????

29

Анонимен

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОСЪЮЗА 7/8%, В БГ 15.4%, В РУСИЯ 18.7%- ЦЕНИ НА ХРАНИ С 40% НАГОРЕ- НИЕ СМЕ ВЕЧЕ В ЕВРАЗИЯ- УКРАЙНА С ВОЙНА БЪЛГАРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ- ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ ОТНОВО СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ- ТИЯ СА ОГРОМНИ ***.

28

Анонимен

преди 2 години

инфлацията дойде само в българия, че да надъхат бг-тата да излизат от европа, само че в европа всичко си е нормално. проблема е някъде другаде. досетете се къде

27

Анонимен

преди 2 години

Само Жан Виденов може да я укроти! Веднага го викайте и да се кълне за премиер!

26

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията дойде от САЩ, те напечатаха доста долари, това оскъпи енергоносителите и суровините, енергоносителите се използват от всеки отрасъл в икономиката, така всичко се вдигна и като нямаш добър износ и евтини енергоносители, следва бедност и инфлация.

25

Анонимен

преди 2 години

Запада запада, ако не източва изтока

24

Вярващ

преди 2 години

Повярвайте ми, инфлацията няма да се успокои скоро - дори и да се смени правителство!!! Пълни измислици. Ще минат години.....

23

Анонимен

преди 2 години

Да се помолят на Путин - може дори и да ги съжали !

22

Анонимен

преди 2 години

Евроколонизаторите затова ни вкараха вътре, за да ни източват , да крепят себе си на наш гръб, не сте ли схванали все още ? Какво правим още там ??

21

Анонимен

преди 2 години

Това е заради харвардския елемент. Тази седмица ще приключим с харвардската авантюра, и инфлацията ще се успокои!

20

Вярващ

преди 2 години

Хранителните стоки в някой европейски страни са по-евтини, защото няма ДДС наложени на тях. Това няма нищо общо с инфлация!!!

19

БАНко

преди 2 години

ОДОБРЕНИЕТО ЗА КИРЧО Е 15 % , КОЛКОТО СЪБИРА ПЛОЩАДА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!! ИНФЛАЦИЯТА 25 % !!! ТРИТЕ МЕСЕЦА ЛЪЖИ ЗА РУСКИЯ И ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ЕВТИН АМЕРИКАНСКИ ГАЗ ГО ПРАТИХА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОВАЛИ !!!

18

Тук трябва шериат

преди 2 години

Тук е пълно с тарикати, а няма контрол. Трябва да стане като в ислямска държава. Има мухтасиб. Това е инспектор по пазарите. Върви, замерва везните, тегли мерките дали са реални, пита къде са обявени цените. Оглежда и дали е качествена стоката. Ако му се стори скъпа пита защо. Усмихнат, с тюрбан и калашник на рамо. Няма никакви спекуланти да ви кажа.