116

Аз промяната

преди 1 година

Кироо няма никаква мафия просто не ставаш не ставаш не ставаш язък че купуваш депутати оставка избори шепата нафиркани пред парламента бяха показно че ти си Оставка и разбери България е на всички българи а ти си министър председател на България но къде ти самозабравил се нарушител на конституцията нагло лъже изневерява на жена си назначава любовницата си на много пари нулеваци Лъжци ПОЗОР оставка избори

115

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че този човек не живее в ревлния свят и си мисли, че с лъжи ще баламосва хората.

114

Българин

преди 1 година

Оооооо европейските *** са много гръмогласни б.р.е! Я по-тихо, че ще ви приберат за 15г. в раша...слушкайте, нямате право на мнение...свиквайте!!!!

113

Тенгри Кан

преди 1 година

Хайде да го напиша така, за да не ме триете;))) Кой град най-често напоследък посещава Радев? Кой село в околностите на този град посещава Радев? Точно така, градът е Пловдив, а селото е Първенец!;))) Кмет на Община Родопи е Павел Михайлов от село Първенец, част от Инициативният комитет подкрепил Радев за втори мандат. Той е от село Първенец, но от село Първенец е и Пламен Узунов, бивш шеф на пловдивското МВР и негов президентски съветник! Затова и "Родопи" получи най-много пари! Свински черва;)

112

Бунтар

преди 1 година

Разбрахме ви що за стока сте.И Слафчо и Фърчилчо.Идеали-бошлаф.Всичко е за пари,затова сте против младите,но не сте познали.Когато се организира протест на 21 юни вторник в подкрепа на ПП,сещайте се кой ще докара каруци с пътници да контрира протеста-Нищожник Копейкин.Ако трябва,ще има кютек.Нема начин!!!

111

Вуте

преди 1 година

До Нане...ти май май си за приказката...Я и сам да съм пак, че се бутам...к.в.и 99% бълнуваш...хахаха

110

Дедо Лъжо

преди 1 година

Дедо Лъжо да каже за кои хора говори ? Тези които уж се бяха организирали "спонтанно" !!! Как може хем едни хора спонтанно да са дошли на протест, хем Ледо Лъжо всички до един да ги познава (така каза в Панорама). Голям, не огромен лъжец и манипулатор ! Нищо друго !

109

Българин

преди 1 година

За кори има един изход - Оставка и Вън!

108

Анонимен

преди 1 година

О Бау пак ли си тука. Кокъла се изплъзва и пуснаха кучетата да лаят ли Бау!?

107

Бау

преди 1 година

Кирил ви раздруса ганчовския манталитет и затова е този вой! Не бил консенсусен с мафията....!!!???

106

Анонимен

преди 1 година

Политиците трябва да са зависими от народа а не от мафията или чужди интереси. Е не случихме на политици.

105

Махайте се

преди 1 година

Вън от България некадърници!

104

Българин

преди 1 година

Давай Кико с теб сме!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Кирил бил казал, че "Ако зависи от мен не бих предал държавата за нищо на света." От което вадим извода, че нищо не зависи от него. А самото изречение, с тази конструкция и това внушение, говори страшно много.

102

Q

преди 1 година

Все сме имали премиери и политици, но К.П. и А.В. надминават всички досега по лъжливост, продажност и дебелоочие.Харвардска запазена марка.

101

Анонимен

преди 1 година

Шапката ще излезе наистина най големия разединител в историята ни. Вместо да помага и да се опитва да намаля напрежението той прави обратното. Явно си има задачи човека...

100

Анонимен

преди 1 година

Буратино, айде марш към Канада, че грам не се търпиш !

99

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 98! Казваш, че Кирирл се е конфронтирал с жена си Линда, а не се сещаш, че Радев ,,се е конфронтирал" с майката на децата си и се е оставил да го заблуди една дълга мотовилка! Глупав мъж!

98

Анонимен

преди 1 година

Киро требва да разбере, че в БГ требва да си внимателен и да не подкрепяш предателите макета, щото те са ни рана отдавна, безсмислена при това, щото ни мразят :) Как да подкрепяш хора, които те мразят Киро ? :) Ние им дадохме независимост, ние ги отървахме от конфликтите в Югославия, те за благодарност само ни плюят, брак без любов :)

97

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС подкрепяха Кирчо за всичко освен за БЮРМ и тоя орева орталъка, егати безгръбначното същество.