195

Анонимен

преди 2 години

Ти пусна со росоидите във властта, шапка! Хората ти приказваха тогава, ама ти юмруци виреше.... и врътки на лоста правеше. Толкова можа, толкова показа!

194

Матей 26:75

преди 2 години

И Исус каза на Петър: Преди да пропее петелът два пъти, ТИ ще се отречеш от мен ТРИ пъти! Петър излезе на вън и плака горко - много уважаеми г-н Радев, Вие се отрекохте вече ДВА пъти от вашите спасители, преди да дойдат Втори петли (разбирайте местните избори)! След това е ред да Плачете горко!

193

Анонимен

преди 2 години

Ти пусна со росоидите във властта, шапка! Хората ти приказваха тогава, ама ти юмруци виреше....

192

ЛЪЖЕ МР ЪСНИКЪТ

преди 2 години

ПРЕЯЖДА С ЛУКАНКА............... РАДВА СЕ......

191

Истукан

преди 2 години

Румен Радев стои зад разпадането на ИТН и независимите депутати, които му трябват за мнозинство.

190

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 2 години

Радев,дошло е наистина време разделно и трябва да се определиш.Кога станаха скандалите?Планът за възстановяване мина,видя се какво ще получим и мафиотските сили се задействаха.Знаем как ГЕРБ приемаха законите.ББ скоро каза:"Ако бях аз щях да звънна на Деси да гласуват закона".Ей така приемаха закони.Затова е много трудно,ако те не се променят.ПП са смятали,че все пак в името на възстановяване на нормалността всички ще се обединят.Оказа се,че надделяват силите на мафията.

189

Анонимен

преди 2 години

Паметника на съветската армия трябва да е в москва, а на негово място паметник на хан Аспарух. Разбра ли русофилче

188

Анонимен

преди 2 години

И това ли измисли за една седмица? Пак нищо ама от нищоправец толкова

187

Ха

преди 2 години

Не си ли свикнал вече? Под твоя юмрук,колко парламента се разпаднаха ? Не се прави на ощипана мома!

186

Анонимен

преди 2 години

До Няма разлика междумай и ти си различен...

185

?!?

преди 2 години

Не всички българи следят разпада на това управление с огорчение. Аз се радвам, че това изврръщение приключва. А и твоето отроче просто Киро се радва когат рапада групата на ИТН. Така че Резиденте не говори от мое име ти никога не си бил мои президент, а като гледам и от твоето творение вече три пъти се отрече. Отговорността за тази безопасност се носи от теб.

184

Tangra

преди 2 години

Г-н Президента да излезе с ясна позиция. Все пак тези хора го защитиха. Да не се прави на ощипана мома.

183

Ганьо

преди 2 години

Ами не са всички българи, които следят цирка в народното събрание. Мен въобще не ме интересува какво ще се случи в тази обречена "държава". Кой ли не се смени да ни управлява и все тая. Баста.

182

док

преди 2 години

роУмене ти ни ги докара тия и цялата тая нелепа кУалиция и манджа и криза не се прави на моралист и страничен наблюдател. с юмруци се стига точно до тук. до вот на недоверие и падане

181

Анонимен

преди 2 години

Всяко изречение излязло от устата на Радев създава нови измерения на думата прозрачен.

180

Анонимен

преди 2 години

Тоя се събуди!ТАКА СПА СЛАДКО ПРИ ЗАПОЧВАНЕТО НА ПАНДИМИЯТА, КОГАТО ЦЯЛ СВЯТ СЕ ЧУДЕЕШЕ ЗА ЛЕКАРСТВА,РЪКАВИЦИ ,ШЛЕМОВЕ, ДОКТОРИ И УЧИТЕЛИ УМИРАХА!ДЪРЖАВА БЛОКИРАНА!ТОЗИ САРКАСТИЧНО КРИТИКУВА! НАКРАЯ БУНТ ЗА ДА ЗАПАЗИ БОБОКОВИ И ЧЕРЕПА! СЕГА НАТРЕСЕ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ!ДВОЙНА ЦЕНА НА ХЛЯБ!ОЛИО!ГОРИВА!ДЪРВА!

179

Анонимен

преди 2 години

Президент който гледа как българи се биха с българи на орлов мост заради паметник на съветската армия и не направи нищо...не е президент а резидент на русия

178

Анонимен

преди 2 години

"Този рапортува на мАсква" - рапортува на всички тоя стига да има ам-ам.

177

Анонимен

преди 2 години

Този рапортува на мАсква

176

Анонимен

преди 2 години

Това е твое творение-отбор А!ТИ ИСКАШ АНАРХИЯ,КРИЗИ, за да управляваш със служебни кабинети,избори,избори и НАКРАЯ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!