72

анонимен келеш

преди 1 година

Бойкикев,Кака Корни и Румен Гечев не дават кокала:):):)Тва в цял свят го няма комунисти и демократи в коалиция:):)Бахура идва съвсем скоро за вас джендъря:):):)

71

Анонимен

преди 1 година

Добре го каза проф. Христова, начина по който тези хора са се вкопчили във властта е много грозен! А пък ако продължават да се държат така и да ми викат че съм мафия, ще гласувам за Костя и да излизаме от нато и ес! Ей така на пук, щот ми писна вече! Да става квото ще!

70

Herr Flich

преди 1 година

Тия две госпожи май много искат да се върне старото управление. За пръв път ги чувам и виждам. Поне един курс по ораторска реч да бяха изкарали. Патки. А това, че и медия на трибуквената варненска групировка кани такива лели, ясно и рязко ми святка червената лампа част от откраднатите пари къде отиват.

69

Анонимен

преди 1 година

Тонката:):):)

68

анонимен келеш

преди 1 година

Значи сините демократи от ПППП ик ДБ със БКП на Румен Гечев може,а ГЕРБ със ДПС не може:):):):)Мно сте нагли бе джендърчета:):):)

67

Анонимен

преди 1 година

Е как пък точно тройката си говорят и то тайно, ***

66

Вчера ги преброиха

преди 1 година

Вчера ги преброиха 276 барабар с бабите...

65

АА

преди 1 година

До Анонимен 102 Улицата е за да ходят по нея уличните кучета, а власт се взима чрез избори, ако не ти отърва този вариант ходи се почеши между ушите!

64

Анонимен

преди 1 година

Всички вкупом превърнаха ПП в мъченици. А инфлация 15,6% за май (най-висока от ноември 1997), не ви прави впечатление. Не ви прави впечатление и спрените еврофондове, и липсата на пари за пътищата, и простесите на строители, превозвачи, полицаи, и синдици, и цените на газ, ток и парно, и политиките за Украйна и Македония, и роднинските назначения в министрства, ведомства и областни администрации, и дрогирани министри и т.н. За 6 месеца съсипаха държавата, а тук (и не само) ги изкарват мъченици.

63

ИБИРАТЕЛ

преди 1 година

Не мога да разбера пенявенето на управляващите, някой нещо им открадвал! Ако не сте забравили България е парламентарна република! Това значи че парламента определя кой ще съставя правителство, имаш мнозинство, управляваш, нямаш - отиваш на избори и каквото каже суверена! Ама да се тръшкаш че точни тиси правилният човек на върха, е като не ти изнася конституциятя направи преврат бе, или не ти стиска!

62

Анонимен

преди 1 година

дежурните гербаджийски подли-ги

61

ДОВОЛЕН

преди 1 година

ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИА СТАНА ТРОЙНА. МНОГО СЕ ОБИЧАТ И МНОГО СЕ РАЗБИРАТ, ДОБРЕ НИ УПРАВЛЯВАТ И СКЪПОТИЯТА ОЩЕ СЕ ТЪРПИ. НАЕСЕН ЩЯЛО ДА Е ТРУДНО, НО КИРЕТО ЩЕ НИ СЕ УСМИХВА И КОКОРЧО ЩЕ НИ СЕ КОКОРИ! БЕНЗИНА ЩЕ СТАНЕ 5 ЛВ. НО ПЪК НИ ДАВАТ 25 СТ?

60

Анонимен

преди 1 година

Как така събрани насила? Така ли става вече? Изнудени взимат министерски заплати. Хич не са събрани насила, а много добре съобразени. Забравихте ли че вече повече от година говорите за сценарии - този+онзи+евентуално или ... евентуално+този и онзи.

59

Анонимен

преди 1 година

Улицата са хората,българи,жители на България, и тези хора са СУВЕРЕНА!!!РАБОТОДАТЯТ !!!! на политиците ни!Улицата е вдигала и сваляла крале,президенти, власти,партии...

58

Анонимен

преди 1 година

Тая се прави че не разбира. Задачата на наще ,,партии,, не е да управляват а да усвояват . Понеже Брюксел и Вашингтон управляват наще партии са се превърнали във фирми даже корпорации . Това се иска от тях . Заради членството от тях не иска само да разпределят обществени пари . Те заради членството нямат право да управляват а съд и прокуратура имат повече власт от тях . Или членство или фирми вместо партии . Това е избора за народа.

57

Сес

преди 1 година

Ами злобната физиономия на Цонев и ония който ни нарича фашисти

56

Пич

преди 1 година

Е, то и опозицията е събрана насила от нуждата да се краде. Просто не всички им спряха кранчето.

55

Анонимен

преди 1 година

До 95:Видяхме я.Говорят си.Или не е позволено това?Голям интригант е този,който е направил снимката.

54

Анонимен

преди 1 година

Ахаххахахахах ще ги изкарат 10000000000 на тоя протест. А то зорлем дали 200 души имаше. Тцтцтц, как се опитват да сложат ореол на ПП (Пълен Провал)

53

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли снимката на Тошко Йорданов с Костадин Костадинов и Десислава Атанасова, заснета от Ицо Хазарта?