32

Анонимен

преди 1 година

И тия сега за какво са се сбрали? Да си изпият по едно кафе заедно? Ама газ ще видят през крив макарон. Скоро и за газов котлон да си сварят кафето няма да има

31

Анонимен

преди 1 година

и германия и франция и италянските фашисте и румънците отново си търсят белята с русия но този път милост няма да има

30

Анонимен

преди 1 година

Медведья е хвърлен на дръвника .......дериииииииииииииииииииииии ! Много скоро тези наглеци ще забравят и за сармати мармати и т. н .

29

Европеец

преди 1 година

Не, няма. Само вие, сибирските диваци, ставате и лягате с оръжия и войни. Ще обсъждат как Украйна ще стане член на ЕС и нормална, развита, демократична държава. А с вас, империята на злото, как никоя цивилизована страна няма да иска да контактува за нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

ПеЦков пак се бута да не го забрави някой, а щерка му се прибира у московията, че я изгониха на запад и имаше чемодан-вокзал-масква

27

Анонимен

преди 1 година

забележете - ако имаше война щяха ли така просто да дават интнрвю при това даимаш такива ракети като ЦИРКОН

26

Щерев

преди 1 година

Песков беше включен в списъка със санкции на САЩ в началото на март. На 12 март Вашингтон наложи санкции на съпругата му -Децата на прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков са включени в новия пакет санкции срещу Русия. В списъка са включени общо 65 души и 18 компании.Песков трябва да забрави загнилия запад..ха.ха.ха

25

Иван

преди 1 година

Още 1-2 месеца и ще се вдигнат цените на всички видове хр-ни стоки ! Работа няма да има а бежанците от украина още ще идват и ще идват в ЕС - за сега са 7 млн а чакат още 9 защото няма с какво да си плащат данаците а им взимат апартаментите ако не си плащат сметките ! Единственно което могат да напрвят да напуснат Укр-на и да станат бежанци но за храна няма да мислът ! В Русия вече са повече (общо) около 7 млн ! там живят само бандити военни и депутати

24

Рамадан Аталай

преди 1 година

Рашия е в демографски колапс. Украйна.....ще я спаси Турция..Скоро Путин ще види Полша и Турция и Япония как смазват Гладна Рашия...Дане мислиш че Китай е в Руския отбор...Китай ще ти покаже какво джудже е Рошия .

23

Не на неонацизма

преди 1 година

възраждан от управляващия режим на Украйна.

22

марионетка

преди 1 година

До Иван И още нещо Бай Иване, в Ютюб нещо ако има над 700хил гледания за няколко часа и не е свалено, то значи е дело в полза на кукловода.

21

Нане

преди 1 година

Удрете ги сите тия гриндиря... =))) само бой по фашистката напаст...коронакризи ще ми регулират...

20

марионетка

преди 1 година

До ИванИзглежда режисирано даже на над гроба се чете 666. Да не говорим, че бабата ако беше седяла 2 месеца и половина в мазе да е поне свалила 20кг, а тая с рисуваните вежди, такъв ад е преживяла, че се беше отдала жената на рисуване. Все пак живеем в България, на нас такива номера не вървят.

19

Анонимен

преди 1 година

Кой е драги?

18

Анонимен

преди 1 година

Песков за Евро лидерите е г-н никой

17

Анонимен

преди 1 година

От самото начало в такава ситуация няма как в изказванията си руснаците да бъдат други освен нагли! Друго би било несъвместимо!

16

Анонимен

преди 1 година

Какво уни же ние европа фа коленичи пред един над русан панаирджия не ос виде тел с тван.

15

Закривай

преди 1 година

Покрайна!

14

Анонимен

преди 1 година

Ако им дадат оръжия и се пише лошо на Русия, но вероятно няма, защото Европа се провали в планирането на зеления преход и сега нямат празен ход. Без руски енергоносители ще има рецесия със сигурност.

13

Анонимен

преди 1 година

Дайте му още оръжия на Зеленогорски. Само дето смелите му воини вече избягаха далеч от украината. Не знам кой ще стреля с щедрите дарения на запада.