330

Мдааа

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ С раша!!! Набийте си го в главите!!

329

Стига бе,

преди 2 години

...мафията била управлявала с хартиени бюлетини? Че нали ЦИК вече не са на "мафията" ,и комисиите също са на четворната коалиция ? И те ли са мафия? Тоя филм вече вече не върви!

328

Анонимен

преди 2 години

Киро, ти продаде надеждите на хората и върна старите хиени. Положението е крадците викат дръжте крадеца, няма оправия.

327

Колкото

преди 2 години

...по- скоро падне Киро Лъжеца, толкова по- добре за България!!!

326

Тихомир

преди 2 години

Само за проекта за връщане на хартиените бюлетини г-н Никола Минчев трябва САМ да си подаде оставката, а не някой да му я иска и гласува. Мафията толкова много години управляваше с купените хартиени бюлетини, а сега връщане ..... нямам думи, ако това е демократично управление и "най-добрия председател на парламент до сега". И кой сега е мафия, а кой не е?

325

Анонимен

преди 2 години

До 348 "В западни компании българи могат да работят CAMO като обслужващ персонал - като чистачи и миячи!" Ти си виждал западна компания само на картинка, за да твърдиш такава глупост. Българи работят в западни компаннии понякога на много високи позиции. Само преди няколко дни се срещнах с 5тима българи, които работят за германска компания за медицинска апаратура. Трима от тях са на позиция ръководител на отдел.

324

Анонимен

преди 2 години

До Аз Целта не е да се върне ГЕРБ, а да се даде отново властта на Радев. И това и ще се случи. Съвсем се оплетохте.

323

Анонимен

преди 2 години

Ако Българите искат оправия ( лично аз доста се съмнявам в това ) , единственият начин е : Подакрвайте ги всичките с гегите към Кюстендилско да оберат първо черешите , после на морето да сменят чаршафите , за да не ходят туристите в Гърция и Турция , после да ожънат пшеницата за следващата зима , и накрая да засадят горите които изсекоха след като издигнат дюните на морето ! Като свършат всичко ще видим накъде вървят нещата и ще преценим дали да ги пуснем наплажа !!

322

Аз

преди 2 години

Златния пръст Костадинов си свърши работата!Честито на балъците!)Заслужи си милионите от Бойко, които получи :)ГЕРБ се връща на бял кон!А бай Г***ня поне е много умен ще се продължава да е най-беден и смачкан в цяла Европа!

321

Анонимен

преди 2 години

ИТН=ДПС2

320

Надблюдател

преди 2 години

Времето работи за ГЕРБ, затова и тия които инсталираха Киро Ментето, ще искат колкото се може по-бързо да се освободят от него, да замажат гафовете му и да си назначат отново свои хора! Все пак силата на машинките на Мадуро още е в ръцете на Радев ! Интересно е от Позитано как ще реагират за хартиените бюлетини, като те ще го издухат най-много!

319

Анонимен

преди 2 години

Айде за Харвард да се донаучиш как да се мяташ и връткаш

318

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ+ДПС

317

Анонимен

преди 2 години

МЪЖ-ЖЕНА- ИЗВЪН БРАЧНО ДЕТЕ <> ДПС-ГЕРБ-ИТН

316

:)

преди 2 години

Отново ДПС във властта. Отново Мафията ше властва, Евала.

315

Анонимен

преди 2 години

Да се забранят партиите и да изградим социален строй на базата на личности.

314

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой беше предрекъл , че България ще се оправи , когато начело застане жена - Е сега е момента държавата да се поеме от МИС ТИГРОВА ! То и не ни остава много избор , след като и Ицо Хазарта вече мина оттам , показа си средните пръсти , дори и тези които не знаеха колко е пр---ст го разбраха , и остана само възможността или Луна или Мис Тигрова - Избора е Ваш !

313

Споделям

преди 2 години

Минаха 32 години в демократични експерименти. Потъваме все по-дълбоко погледнато от гледна точка на цялата нация не на 10-20% облажени. Дълбаем вече дъното. Изводът е един-СИСТЕМАТА ОБЩЕСТВЕНО-ИКОНОМИЧЕСКАТА ФОРМАЦИЯ В КОЯТО ЖИВЕЕМ Е СБЪРКАНА. Трябва да сменим системата която ражда тези продажни партии и копе-ле-та

312

Еуфория на глупостта

преди 2 години

Тези жалки министри, Кирче &CO как не проумяват, че не сме стадо промити мозъци, западно шлифована ***, на която и се казва какво и как да мисли, гласува и пр? Защо си мислят, че бедният е подкупен, като подкупни и продажни са основно богатите? Вменяването на задруга с ДПС, ГЕРБ и разните му е смехотворен изказ на страха на Киро и шайката му "моралисти", на почтената промяна?!? Низък и безскрупулен лъжец, опитващ се да прехвърли собствените си грешки на чужда сметка!!!

311

Територия

преди 2 години

от синбиоза на генетична повреденост между всички алели на човешката ДНК.Факт.