82

да знаете

преди 2 години

В началото на другия месец, трима души, 5 нощувки за 300 лева със закуска...........на нашето Черноморие.А вие си се занимавайте с малаките...............

81

Анонимен

преди 2 години

Нещо не сте разбрали пак, и пари да му дават, за да ходи на българското...пак не си струва, здравето и спокойствието е всичко.

80

Димо

преди 2 години

!Споделям сега за Майорка,от края на месеца сме!На човек 1100 лв с включени самолетни билети за осем дни ,закуска и вечеря и хотел 4* на втора линия!Тука за умрелото селско Китен ми искаха същите пари!За условия и обслужване да не говорим,а пък храната е като за прасета!

79

Анонимен

преди 2 години

Българите ако отидат на Адриатическо море ще забравят завинаги не само църно море а и Гърция.Десет години ходя на адриатическо море. Евтиния качествена услуга касив плаж и бистра като сълза вода. мацки с бедра до сливиците. И най важното разбираме се на български в заведенията и хотелите.

78

Анонимен

преди 2 години

"до 88 Като нашия пясък нямат! Казах ти!" Как да нямат, имат всякакъв пясък! При 13 000 км плажна ивица как си го представяш?

77

Един там

преди 2 години

До 92, Това е Бай *** Хотелиера...

76

Един там

преди 2 години

Докато Бай *** е ресторантьор и хотелиер никога няма да отида на почивка в България! В скъпите Гръцки курорти можеш да видиш световно известни хора, докато в Българските скъпи курорти виждаш Бай *** с пари...

75

Анонимен

преди 2 години

"Нито имат природа като нашата, където буквално балканът ти влиза в морето, нито пясъкът ни." На Олимпийската им ривиера планината също опира до морето. А при 13 000 км плажна ивица да кажеш, че нямали пясък.....

74

Док

преди 2 години

До 78...нито балкана влиза в морето... Ми отиди на Кавала. Там балкана влиза в морето. И брега изглежда като Сен Тропе, ама без мутри и чалга.

73

Док

преди 2 години

До 74 Българин - всеки от нас, около и над 40г е обиколил много места по нашето море. И точно там е проблема - помня Свети Влас беше едно селце на склона, помня Градина с два реда бунгала страхотния пясък с палатките, помня плаж Нестинарка без нито една постройка...колко още мога да изредя. А сега това ни бе отнето. Ще ми иска някъв татуиран 10лв за паркинг! И такса стол! И вмирисана цаца! И бетон и чалга, вместо море! Айсиктиррр!! Без мен!

72

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че нормален човек ще отиде на море в Гърция и няма да му хареса. Сериозно. Сравнение между България и Гърция изобщо не може да има. Криворазбран патриотизъм.

71

До бай тъпчо

преди 2 години

Ами и аз сложих 20 лв в дънките си и ги пуснах в пералнята. Нека се върти парата...

70

тоеалетен специалист

преди 2 години

виждам нещо кафево плува по водата на черноморието ни, знаете ли какво е? хехе

69

Българинът

преди 2 години

Напротив, аз ще съм на Кранево, понеже гръкос ми е противен!

68

123

преди 2 години

Вече хубави хотели в Турция, Гърция, Малта, Тунис, Испания са с по-добри цени от хотели по нашето бетономорие, дето като цяло е море -локва.... Смятай за какво безумие става дума и на какво основание??? Никой не може да ти отговори!

67

Анонимен

преди 2 години

"Баджанака е от доста години вече софиянец и ходи на море често в Западна Гърця." Ами прав е. Сега чак да няма хич българи е малко пресилено. Действително са значително по-малко от на ръкавите. Там обаче е по-различна Гърция и като строителство и като храна. По се доближават до италиански стил в онзи регион.

66

бай Тъпчо

преди 2 години

Ний пък миналата година не ходихме на нашто море, а пък тая година, няма да ходим на гръцкото, ами да има разнообразие бе...

65

Насакото Яката

преди 2 години

ако бях младеж щях да предпочета българското - по купонджийско е. но понеже съм дрът, гръцкото е за предпочитане - качеството и спокойствието също са с пари.

64

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 2 години

САМО ПУТААН И КОМУНИЗЪМ! НИЕ ЩЕ ХОДИМЕ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ ПРИ НАШИТЕ СУПЕР КОМУНИСТИЧЕСКИ БРАТЯ :D ГЪРЦИЯ Е МНОГО ПО-КОМУНИСТИЧЕСКА ОТ СЪРБИЯ :D

63

Анонимен

преди 2 години

"Прекрасна новина. Това значи, че няма да гледам толкова много гащници и ревливата.." Ами докато ходиш на Свети Влас да ти кажа само такива ще трябва да гледаш. За съжаление, де..