65

Жоко

преди 1 година

пумаАнцунг със забратка класика.

64

Анонимен

преди 1 година

Това е лека пропаганда със сравнение с вашата днес. Бг да не говорим за глупостите на зеления които си унищожи държавата заради чужди интереси

63

Анонимен

преди 1 година

Това видео излезе през април. На 9 май на парада тя беше вече символ. Имаше и нейни статуи. Нещо както нашата украинска майка оная грозната и зловеща бълг. скулптура. И сега 2 месеца по късно ние публикуваме някаква изфабрикувана новина. Защо не. Толкова прости ли ви изглеждаме

62

Vako

преди 1 година

Някой да знае марката на горнището анцунг?

61

Анонимен

преди 1 година

Въобще няма значение каква ще е новата лъжа на натовската пропаганда с жалко изпълнение - жълти български медии. Щом забранявате и не излагате и другата гледна точка, то е ясно чия е пропагандата - вашата.

60

Ей мисирки

преди 1 година

Аха значи това е "пропаганда "а глупостите на фашагата Зеленски, не са?

59

СТАРА ИСТОРИЯ

преди 1 година

Прочетох Книгата - Преспанските Камбани от Димитър Талев . Препоръчвам я за Българи .Тази книга описва борбите на Българите срещу Турската Империя в земите на днешна СМР .Там има една истинска жена - казва се НИЯ .Тя става Учителка на Женското Училище .Има интересни Факти за нея - Питат я на Интервюто къде е учила - Ния отговаря - Завършила съм в Русия , първо учих в Одеса , след в Киев . Тя е била сираче и са я взели роднини , изпратили са я в Русия да учи - Киев и Одеса .Препоръчвам книгата .

58

Русия е в 19 век

преди 1 година

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

57

ВЪПРОС

преди 1 година

Новината е от ДВ - всички знаем за тази медия .А за Бабата - Тя е Рускиня , цял живот е живяла в Русия - знае историята на Русия , и накрая на живота - Дузпа - Нацисти на Територията и .

56

юбералес

преди 1 година

До АТАКИСТ----Z беше знакът на една от SS дивизиите, не помня точно коя, но може да е някоя от шестте руски такива.

55

Анонимен

преди 1 година

Еми "Z", значи "Nazi", тоест рашките подражават на нацистите :))

54

мазепа

преди 1 година

До до 61-----закона забранява фашистка пропаганда. Картинките по тялото не са пропаганда. Понял

53

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Нека младите руснаци се замислят за бъдещето си в Русия, гледайки националния си символ Бабушка Z.

52

дада

преди 1 година

а бабушка дали знае че е "дала интервю" :)

51

Анонимен

преди 1 година

При нас коя е новата икона?Кирчо Лъжата -иконата на Октопода на промяната.С лозунг:"Да преборим мафията с помощта на други мафиоти".Почнах вече да правя плакати за шествието в подкрепа на правителството...

50

234

преди 1 година

До Браво бабушка ! само в твоята тролирана глава, куха и продажна

49

мазепа

преди 1 година

До Анонимен-----какво незаконно има в картинките по тялото на човек? Моля те, обясни ми.

48

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да ни замазват историята сега, дори в пасквила ясно личат два факта: посрещала е руснаци със знаме, украинците са стъпкали знамето. Като капак трети факт: върнала им е помощта. След това вече всеки може да украсяваикакто иска.

47

юбералес

преди 1 година

''Статуята на Атина'' - символ на древна Елада, ''Свободата води народа'' - символ на Франция, ''Статуята на свободата'' - символ на САЩ, ''Бабушка Z'' - символ на Русия...О, господи

46

Анонимен

преди 1 година

Бабаьа си беше тскрена, мислила, че са оуснаци. А после укрите ц напълнили главата с бръмбари. Но да, руснаците са освободители, а тези, които тъпчат знамето на победата - безродни нацита.