62

Смешна работа

преди 1 година

Яко пропаганда , от пръстите си измислят небивалици , за да направят едни нацисти герои !!! А като от 2014 , Азовци...Бандеровци и всякаква подобна с*Ан ...избиваха невинни в Донбас и Луганск..... никой от продажните медии..дума не обели...

61

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Те НЕ СЕ бият срещу собствената си държава, бият се срещу ХУНТАТА НА ПУТИН и КОМПАНИЯ!

60

Лекар

преди 1 година

анализатор, ами Власов

59

Анонимен

преди 1 година

Азовци, изедници националчета лесни, друг път азоттци де са оттам, същите фуряги.

58

анализатор

преди 1 година

Руснаци не можели да се бият срещу други руснаци??? Моля??? ХА-ХА-ХААА!!! Ами Владимир Ленин? Ами Октомврийската революция? Бели срещу червени, а? ХИ-ХИ-ХИИИ!!! Е нема такъв виц!!! Били са се един други като как се бие маче у дирек!!! Че и преди това - ами декабристите? Декемврийската революция??? Това са путински фокуси!!!

57

фермер

преди 1 година

До Петров. Така е било при комунизма в СССР. Сега при Путин е друго има много богати , които не са комунисти. И това ги прави различни от власта. Искат свободно движение на капитали и хора. Свободно движение на продукти и услуги. Режима на Путин не им осигурява

56

анализатор

преди 1 година

До: номер 69 Че ти да не искаш да кажеш че само генерал Власов се е бил на страната на Третия Райх бе, ***??? Та нали цялата му армия - Российская Освободительная Армия (РОА) е била армия от руснаци, и всичките са се заклели във вярност лично към Адолф Хитлер бе, ***!!! Я ми кажи, всички ли са били обесени, а?! Значи бойците от Азов били "фашисти" само защото са украинци! А от РОА понеже са руснаци не са тъй ли? Май на вас на заплата в Кремъл говорите по сценарий?!

55

Анонимен

преди 1 година

Украйна е фашистка държава и няма какво да ги съжаляваме, да си носят кръста.

54

Ясно!

преди 1 година

*** Христова

53

Анонимен

преди 1 година

Гейска пропаганда от америка. Честит прайд.

52

Анонимен

преди 1 година

Га прави лапалома от Русия беше арно, сега станал укри. Ай у лево брат, смешници сте украинците. Зеля пък се изцепил, че Русия щяла да превземе София. Сменил е белото.

51

Петров

преди 1 година

Андрей Власов, който воюваше на страната на Хитлер срещу Русия беше обесен на струна от пиано след разгрома на враговете на които служеше. Това очаква всички предатели на Русия, независимо какво са им обещали враговете на родината им.

50

Анонимен

преди 1 година

Мри, като ти се мре. Дреме ми на шнура. Важното е, че руснаците си напредват.

49

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Заглавието на статията ме изуми.Да,вие писачи ,усмислихте,че в момента е гражданска война в Русия!!!!!!

48

бой по болшевиките

преди 1 година

Не се бият срещу собствената си държава а срещу нахалните кремълски кумaнизи и цар Путин. Кумaнизите само от бой отбират.

47

Анонимен

преди 1 година

Язе да ви каем, от урко да укро нема промена, фашаги си са от дън душе, се кае ги слуашкаш макетата на уше, Крайна е руско, Македония е Булгария.

46

Анонимен

преди 1 година

Мисирките дето са го писали това не правят разлика между руски граждани и руснак. В случая надълго пишат за въпросния вицепрезидент, който е украинец но просто е правил кариера в Газпром и съответно е живял в Русия, но това не го прави руснак както е сложено в заглавието.

45

До 63

преди 1 година

За коя държава става въпрос?

44

анализатор

преди 1 година

До: номер 49 Пич, така несвързано си подредил думите си в изречения, че почти не разбрах какво искаш да кажеш. Тоест - против Путин ли си, или си за Путин. Както и да е. Както щеш го разбирай, но фактите са си факти: Едни руснаци стрелят по други руснаци, и в това не виждат нищо лошо!!! Руснаците имат поговорка: Който с меч дойде в моя дом, от меч ще загине! Няма значение дали е марсианец или руснак! Армията на Путин нахлу с цялото си въоръжение в Украйна и избива и украинци и руснаци!

43

Насочете ги бе!

преди 1 година

"че повечето руснаци в легиона търсят смяна на режима в Москва." - ако отидат в завод Азот сега - ще са ТОЧНОТО място!