33

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя Перник, ***

32

на пазар

преди 1 година

Очевидно не пазарува, защото ако пазаруваше, щеше да го прави тайно, а не да обявява публично, че се надява на подкрепата на още само 7 депутата.

31

някой

преди 1 година

Учуден съм от Слави Трифонов колко пъти повтори, че едва ли не нямал нищо общо, само дето без да го питат влиза в оправдателен режим за границата. Съвпадна изцяло с това, че най-накрая държавата си върна контрола на границата, която се е движила от години от неясни за мен субекти, каза той." Сега светна ли ви защо още не ни приемат в Шенген? Само една сграда ми остана да измажа на границата на КПП-то и сме готови! - Помните ли как ни лъжеше Борисов?

30

СЪГЛАСЕН СЪМ

преди 1 година

С КАЗАНОТО. НО ЗАДЕЙСТВАЙТЕ ПО БЪРЗО НЕЩАТА ЗА КОРУПЦИЯТА И КРАЖБИТЕ. КП КОМПИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ В ДЕЙСТВИЕИ РАШКОВ Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОРИ. ТОЙ Е СИЛЕН И БЕЗ СТРАХОВЕ. НО ВНИМАВАЙ С ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА.

29

до 38

преди 1 година

Това казвам ,че дори той не го е правил толкова явно да пазарува, не че не го е правил. Но Киро стигна нови нива на наглост и нарушаване на закони и конституция

28

z-rock

преди 1 година

Кирчо е пътник! Точка!!

27

Анонимен

преди 1 година

Такава явна търговия на депутати даже и мутрата Бойко не си е позволявал

26

Пръднал във вана

преди 1 година

ДА, така е. Линда може и да е изревнувала, но дори тя знае, че Кирил е мъж за много жени. Той е богат, млад, потентен, позитивен, успешен, лидер на най-силната политическа сила в България, лидер на държавата и не на последно място... женен. Трябва да ви кажа, ако не знаете, че при всички тези качества, малко момичета няма да текнат между крачетата ако се срещнат с господин Петков. И Линда го знае много добре. Проблема е неин - да разкара конкуренцията. Г-н Петков няма вина, че му кацат на yя.

25

Браво

преди 1 година

Кирил тръгна доста колебливо, но като гледам само за 6 месеца какво успя да постигне, представям си за цял мандат! Мафията се е побъркала направо. Киро не им оставя полезни ходове.

24

пфф

преди 1 година

То бива налост ама това вече минава всякакви граници. Тия са се вкопчили във властта като кърлежи,не знам как ще ги разкараме.Ясно е,че няма да изкарат зимата,защото в държавата вече няма пари и не е фалирала заради кредитите,които теглят,но за да може да тръгнем пак нагоре тия трябва час по-скоро да изчезнат

23

aa1830

преди 1 година

Кирето отвори портфейла с нашите пари и ще си напазари гласове - таман после няма и да го изнудват за РСМ

22

Анонимен

преди 1 година

Няма значение кои са министрите, важно е да мине актуализацията да има нови милиарди за крадене!

21

Истукан

преди 1 година

В момента текат задкулисдни игри за пазаруване на депутати и разпадане на ИТГ.

20

Tangra

преди 1 година

Гербаджии се раздвижиха, чакат си реда, да трупат новите кюлчета. Само, че Борисов никой не го ще в Европа нито в САЩ. Така че избирайте ГЕРБ СДС ИТН, Сдавайся Възраждане или ПП ДБ.

19

бункера

преди 1 година

Кико0000, осрахте се като куталански вълци на баир момче, няма справедливост на този свят!!! И ти си същия пезевенк,и покра парламента е пълен с малки душици, *** и предатели на националните интереси, иде ми да си разкъсам потника, че да взема една неокастрена, че като ви лепна........мишки с мишки!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Какви министри ,оставка

17

как бе

преди 1 година

Пади няма ли да е министър пак?

16

Анонимен

преди 1 година

До 33 и защо?

15

33

преди 1 година

Киро, Киро, твоите простотии край нямат, ами си купувай билета вече, че много я оплеска.

14

Анонимен

преди 1 година

Май са започнали да отбягват да го канят по международните маси и се снимат само отстрани.