8

Мутри вьн

преди 1 година

МУТРАТА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЗАПЛАШВА ДЕПУТАТКА ОТ ИТН!На пресконференция Тошко Йорданов пусна запис от телефонен разговор между Радостин Василев и депутатката от ИТН Христина Иванова, която се е отказала да бъде в лагера на предателите.Мутрата Радостин Василев, наречен така от ИТН, буквално заплашва Христина Иванова: Ако няма да се присъединиш към нас, подай си молбата за напускане от парламента. Ще дойда да те видя след 5 минути Утре ще дойдат хора при тебе и искам да си подадеш молбата за напускане на Народното събрание.

7

Анонимен

преди 1 година

Гелосан мазньо,как така изведнъж те споходиха тия съмнения и това недоверие,след като в три поредни парламента ти си бил избиран за депутат от името на партията на Трифонов?Справка-Радостин Василев големият "мъж" е депутат в 45,46 и 47 Народно събрание от квотата на Има Такъв Народ?

6

Анонимен

преди 1 година

Леле каква драма! Искали нещо си още януари, ами да бяха напуснали и парламента, а не сега да се правят на "независими".

5

Пфу

преди 1 година

Защо ни показвате този престъпник дето праща хора на депутатиТрябваше да е в ареста в момента като оня който заплашваше ива митева миналата година

4

Анонимен

преди 1 година

Значи още януари са взели да им пълнят банковите сметки.

3

итн

преди 1 година

Мислехме да напуснем още януари ама тази заплата изпуска ли се и траяхме

2

Асан

преди 1 година

Стига с тоя Радо шишарката

1

Анонимен

преди 1 година

Искаха, ама нямаха желание!