55

МММ

преди 2 години

До Анонимен 59 - абе, ти в някаква паралелна реалност ли живееш?! Лошо отношение към Русия? Отнели им територии?! Убили им населението?! Я тичай при чичо доктор, че си предозирал с руска телевизия!

54

Анонимен

преди 2 години

Голям праз!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "цивилизована държава" - означава лъжене със лайковете ли :):) колко IP адреса си резервила 10 ? бедна тролска ферма - малка ли ти е субсидията? :):)

52

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Някой по-долу пожела и тук (вероятно в България) да се случи. Що не?! Ако Турция нападне България, от 6 милионната маса надали ще останат 60 000 двуноги и то сакати хора. Това е също начин да се осигури бъдеще на България и нов качествен материал, който да продължи да се развива спокойно и необезпокоявано.

51

МММ

преди 2 години

До и къде ще идат - не, ще мислят с бъбрека като теб. Ще останат в новия *** съюз където само като си помислят нещо криво за Божеството Вова ще изчезнат без следа в ГУЛАГ-а. То па вие русофилите като сте едни интелектуални титани, остави!

50

Чибурашкин,

преди 2 години

cekyko, паралелепипед, Оберщурмбанфюрер - не знаех че шизофренията при теб е разтрояване на личността! Водиш диалог сам със себе си защото хората ти свикнаха на глупостта и не ти обръщата внимание а? Стила, формата и изказа си не можеш да преиначиш драстино! :) Но от мене имаш похвала за упоритост!

49

Анонимен

преди 2 години

Ако бензина стане 7-8 лв. наистина ще съборим Путин. В момента в РФ е голяма мизерия. Глад, стоки няма, абе не ми се говори... Нека им помогнем да паднат на колене. Нека излезем на протест и да поискаме 7 лв за 1л.. Всичко е в нашите ръце. ) Да живее демокрацията ))

48

МММ

преди 2 години

До Богатите също плачат - ох ти, милия! А работническата класа ще тръгне след Другаря Путин по пътя към комунизЪма. Ти що чакаш, та не се присъединиш? Апропо, да те попитам - Гари Каспаров също е в странство. Що така? Руснаците "нямат против" и интелектуалците им да забегнат? Значи - матросовка, наган и тачанка, а? Нещо да не си се объркал миличък? Другаря Пу отдавна е милиардер. Как ще поведе масите?

47

cekyko

преди 2 години

Не само от Рассия. Бягат и от България. казано е, че пчела от мед не бяга, а те - бягат. Що тъй, Марийке?

46

Анонимен

преди 2 години

За умните руснаци няма бъдеще в такава мракoбесна Русия. Когато стане цивилизована държава отново ще се върнат.

45

Да се чете:

преди 2 години

ПО прогноза на западните пирати с бели ризи - плячката трябва да възлиза на 15 000 руски балами-милонери. ДА ВИДИМ! :):)

44

паралелепипед

преди 2 години

До cekyko /// Не сте далеч от истината. Още от времето на Горбачов и Елцин трилиони долари бяха изнесени от Русия в посока HSBC, Чейс Банк и отчасти Сосиете Женераль - Швейцарските клонове. Парите потънаха след това из разни офшорни зони, за да се върнат като чисти такива в СЪЩИТЕ БАНКИ. Нито Интерпол, нито Европол ги е еня за подобни престъпления, а ЦРУ, ФБР и другите щатски служби само се подсмихват. Следователно, не трябва да мразим Русия, защото се грижи за нас, живеещите на Запад.

43

Богатите също плачат

преди 2 години

Руснаците по принцип НЯМАТ ама ХИЧ НЯМАТ против сребролюбците със западен манталитет да си ходят при себеподобните мошеници.

42

МММ

преди 2 години

Но милиардерите на Путин няма да могат. На тях той им надена хомота. Е, откъдето дошло - там отишло. Пък и за какво да "бягат" на Запад? Мигар там не могат да пинат "Новичока"? Те добре знаят. А това, че милионерите бягат е ясно. Тези хора са забогатяли основно с бизнес. Какво да правят в руския ГУЛАГ? Преди това забегнаха софтуеъристите. Въобще, смислените хора бягат от Русия която се връща към феодализма.

41

cekyko

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер - При това положение излиза, че рашистите са най-големите спонсори на загниващия капитализъм и като такива, не се борят срещу Него, а се стремят на всяка цена да го подкрепят, а го правят, защото знаят, че в Рассия е жизнь, а на Запад, където са техните деца и рода, е life. Реално погледнато Путин НЕ работи във вреда на Запада, а в негова полза, като изтощава държавата и влачи с пълна пара към дъното на Марианската падина. В това отношение Путин заслужава похвала пред строя.

40

Притча за лисицата

преди 2 години

пак я повтарям: Лисицата цял ден вървяла след коча защотото по нейна прогноза - щели ей- ей-сега да се откъснат и да му паднат! :):)

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Единственият факт от тирадата глупости е че си озлобен комунист.

38

бедните

преди 2 години

руснаци вече избягаха

37

Анонимен

преди 2 години

Ще избягат шашмаджиите и далвераджиите.

36

Анонимен

преди 2 години

Сус бре! ***!!! Скоро бутет и Руские галошкии.Техналоги-я , наша-я, прогресивна-я! Кто не хочет, айде термоядреная!07