110

Solar Power

преди 1 година

До Copy Paste: Да менте може да се произведе , но няма да бъде заверено от инженер на Боинг/Аирбъс. От това следва ,че този самолет няма да може да кацне на "бяло" летище. Ти се мисли напъни се и дано ти дойде някое идея какво значи това :)

109

анализатор

преди 1 година

Хора, нека да изчакаме разпадането на империята на злото, наречена "Руска Федерация", пък тогава да коментираме защо и как е станало, а? Става ли?

108

паралелепипед

преди 1 година

До Анонимен 121 Ти май се опитваш да анонсираш, че самолетите Боинг и Юробъс се произвеждат в Китай. Ако успееш, най-жълтата фланелка е твоя. Фюрерът ти го е казал в прав текст, че рашистите са мъртви и никой не иска да си слага главата в торбата заради онези помммияри. Разбираш ли въобще за какво думам. И виж как върви производството на Боинги и Юробъс, щото като гледам НЯМАТ други конкуренти или ти ще ми изпраскаш някои. имаш думата.

107

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер а да знаеш случайно защо Boing не може да произвежда нови самолети товарищ,ами защото зависи на 80 % на материали от Русия,а случайно да знаеш,че 80 % от стоките за масова употреба в САЩ са китайски,в ЕС 90 %,а за да произвежда Китай тези стоки се увеличи вноса от Русия на газ и нефт,а ти си вервай,че САЩ и ЕС са "върха",бяха ....

106

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Ами, щото първо на такива самолети е забранено да летят над цивилизовани държави и второ, защото не летят- с изключение до Сибир, Северна Курея, братска Африка и ... толкоз. До Куба отдавна не могат, тъй като ще им свърши керосинът и ще цамбурнат из океаните, а не могат да презареждат, щото нямат "допуск" за полети и кацания из цивилизованите държави, една от които е и България.

105

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

И да попитам мимоходом, ЗАЩО рашистите хич не искат да чуят за съветски путнически самальоти, а ще се изпотрепят да ловят полетите с Боинг и Юробъс. Що тъй бре, тавагишчи?! Loool

104

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Изненадан оДчасти --- Специални благодарности, колега. Подсети ме за дефиницията "цирк". Това е място в което животните се държат, като хора, а много от хората, като маймуни. Пасва точно на Рассия в момента.

103

Анонимен

преди 1 година

До Copy Paste - Моля, моля, добре ли прочетох?! Нито Боинг, нито Юробъс са дали на китай да произвеждат "части" за самолетите ми. И ти май си от другото измерение, но живей с надеждите си, че Кетай ше помогне на славянските блядолики. Каква ирония.

102

нелииииииииииии

преди 1 година

евтина американска пропаганда!Това ли казаха американците ?99% от резервните части за автомобили са с китайски произход,така че проблем-йок.Все пак поскъпнаки са ,не отричам

101

Copy Paste

преди 1 година

Хора, това не е журналистика ;) Копирате от западните медии и превеждате. Това е пропагандата на Великия Запад, която все повече започва да прозира и на която не вярват и децата вече :) Русия е партньор с Китай. Каквито части искат, ще им се изработят и доставят. Аман от плоска пропаганда!

100

bbbbb

преди 1 година

До Анонимен Празни приказки. В момента, в който Китай започне да доставя части за западни самолети автоматично попадат под санкции и те. А те това не го искат. Няма как на един Еърбъс да инсталираш някаква самоделка, която ако се прецака по време на полет и изтрепе маса народ ще постави тоя, който я е произвел под светлините на прожекторите в световен мащаб и ще го направи нерентабилен партньор....

99

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 --- Аре, аре, пък и ти. Ний да не сме фанати от гурътъ, че не знайм за колко си свалят кюлотите ***. Това е най-евнитиният шантаж. Ти май пишеш от някоя паралелна вселена, че си вярваш толкова много.

98

иво

преди 1 година

вие от вашата палава превдо медия,само с.е.р.ете по всичко руско. все по зле става за тях ,нали? ама ние цъфтим и вържем. какви *** стев тая медия не е истина,нито лоша дума за украйна,саш,нату,ес...........***

97

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 110 --- Какви ракети, бе приятел. Тя държавицата им е на свършек, ти за ракети бълнуваш. Самовнушенията не помагат. Катстрофата иде, като в тунел, когато джуджаците виждат светлина, но светлината този път са фаровете на приближаващ влак - влакът на капитализЪма. ;)

96

Анонимен

преди 1 година

110 бях забравил че тия *** тука имаха опорка че видиш ли ракетите на руснаците били свършили.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102-и защо не им свършиха ракетите,произвеждат си мотриси,работят и си поддуржат енергетиката,произвеждат си и хранителни стоки,сега си пренастройват и автомобилноте заводи,та нещо не ти се връзва коментара с действителността...а тая *** Христова е "спеца" по Анти Русия,всеки ден по 3-4 статий на подобна тематика,толкоз ли си гладна *** коко...ко

94

Анонимен

преди 1 година

Китай има готовност да доставя резервни части за самолети на руските авиокомпании. Това заяви пред ТАСС китайският посланик в Москва Джан Ханхуей.Готови сме да доставяме части за Русия, ние организираме такова сътрудничество, посочи той и увери, че няма ограничения от китайска страна.

93

Анонимен

преди 1 година

105 бъдещето е Китай. А Китай вече каза че ще даде каквото е небходимо. Твоето бъдеще обаче какво е? Да забраниш руската музика и руските класици и приемеш истанбклската конвенция? Да купуваш олио на 7лева?

92

Изненадан оДчасти

преди 1 година

Русия вече не е и театър, а цирк с изпосталяващи катъри и мечоци. Знаете какво правят щраусите и какво става с тях когато покрай тях 'прелети' някой лъв.

91

Анонимен

преди 1 година

Сякаш прочетох роман на Маркс и Енгелс.