58

Анонимен

преди 1 година

Кой вкара и подкрепи в предишния парламент отпадането на праг за секциите извън ЕС?Това ли беше най- важното тогава, да отвориш вратата на 600 000 изселници в Турция да гласуват за ДПС в бъдеще?Чии интерес обслужи с това решение?Ахмед Демир ДоганКой точно натисна бутончето да избягате днес и да оставите хората на ДПС в КПКОНПИ и на всички други места

57

Анонимен

преди 1 година

ИТН се самоубиха. Аз не помня някоя партия нарочно да се е самоубила по такъв начин. Първо провали миналия парламент, сега провали още едно. А сега при положение, че има около 3 процента подкрепа, предизвиква нови избори.

56

хаха

преди 1 година

Интересното е че откакто Гешев получи записите от камерите от НСО в министерски съвет и никой вече не иска да го сменя ... Сигурно е страшноооо

55

Анонимен

преди 1 година

Нямало диалог... ами къде спахте 6 месеца що не си говорите в парламента, а през фейсбук. Мисля че премиера е прав да не се съгласява с вас. Вчера подписаха договор за строеж на тунел под Шипка... пак фирмите на Пеевски. Същото като при Про стия крадец от Банкя. Вашият министър за Пеевски ли бачка да иска 6 млрд лв от бюджета ?

54

Анонимен

преди 1 година

Ако се стигне до избори, това ще е третото НС което ще е провалено от ИТН, затова Слави дето големи ги вади трябва да плати следващите избори!

53

Анонимен

преди 1 година

Много сте зле. Ако ИТН бяха аватар на ДПС защо не си направиха с ГЕРБ коалиция още на априлските избори. Тогава ИТН, ГЕРБ и ДПС имаха 160 депутати и никой не беше чувал за ИТН

52

Анонимен

преди 1 година

Чалгата прецака две поколения и три парламента.

51

Анонимен

преди 1 година

Интересното е, че ДПС заговориха за избори още в края на април. Сега предстоят промени в КПКОНПИ и избор на нов ВСС, което е ключов момент в борбата с корупцията. И веднага задействаха механизма за саботиране на реформите. И ГЕРБ, и ДПС вероятно имат сериозни притеснения, че ще ги подгонят.

50

Анонимен

преди 1 година

ИТН колко пъти искат да прецакват нещата? Нима нямаха мандат? Нима не се правиха през цялото време на ощипана девойка със всякакви претенции? Имаха шанса да са/ да участват в истинска промяна, но вече много пъти доказаха, че са неспособни на елементарна комуникация с партньори и работа в екип. Трябваше да направят някои компромиси и в името на народа да не пробутват измислени "капацитети", но уви. Ще им се срине съвсем рейтингът.

49

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ГЕРБ чакат като гладни кучета пред месарница. Повече от година не са крали.

48

Анонимен

преди 1 година

Вие през цялото време саботирахте тая коалиция и работехте за ГЕРБ и ДПС.Извивахте ръце и налагахте своите хора за важни позиции.Например БНБ.Говорехте против Петков и Василев още преди да се състави коалицията.Как можеха да ви имат доверие?Предлагахте провалени бивши министри и други нелепи хора за премиери.И сега напълно доказахте,че за нищо НЕ ставате!

47

БГ медиите

преди 1 година

12 години Боко: гробна тишина и навеждане.6 месец ПП: Плюене, лаене, мрънкане и клевети.

46

Анонимен

преди 1 година

Славчо е ъпгрейд на слялата се с мафята държава, създадена от Доган иБоко. Не на корупцията и не на превратаджиите на Тиквата и Доган!

45

Анонимен

преди 1 година

Каква подкрепа за тройната коалиция като трябва да си купят 12 гласа. Нали нямаше да има вече задкулисие и корупция.

44

Анонимен

преди 1 година

Според мене кукловодите на учиндолския шут не са получили чрез неговите пионки парите, на които са се надявали. Затова и го дръпнаха с надеждата, че ще предизвикат въртележка, при която ще се докопат до властта.И понеже българската популация (понеже народ явно няма) е много умна, ще гласува за Славчо и славчовци, за копейкин, за Баце, Атанасова и кърджалийската фютка. За да сме сигурни, че отново ще сме последни в Европа

43

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с Пламен Николов шнорхела. Предложихте го за премиер, като първа политическа сила, а сега го няма сред министрите и експертите ви, явно и за дребен експерт не е бил подходящ.

42

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите с надежда очакват Асен Василев и Киро във "ВИП Брадър" да изкарат един месец пред камерите само с една средна пенсия.

41

Анонимен

преди 1 година

*** не иска ли и тя увеличение на заплата. 15 бона на месец ми се струва малко за говорител, певица, флейтист и нощни командировки в Гърция

40

Анонимен

преди 1 година

Герб яко плащат навсякъде, щото се нас раха!!!! Цяла Европа взима милиарди, за да дава на хората си!! Ние обаче понеже са ни крали 15 години съответно нямаме !!! От шкафа на Бойко Борисов ли да ги вземем тия милиарди, а!!! Про ст Народ сме ей!!!! Евала Киро!!!! Бачкате яко, щом чалгария слуга на мутрите показа каква пичка евтина е!!! Слави турска слуга и слуга на мутрите,ей това е!!! Нас раха се всички там крадливи лай нари!!!! Евала!!! Продължавайте само така!!

39

Ами

преди 1 година

Тия от заеми ще раздават добавки а догодина Асан ще се пече на малдивите а пенсионерите ще чукат орехи за закуска