72

Анонимен

преди 2 години

Баце и тоя наркоман от ИТН / ДПС по добре да ни управляват.

71

1

преди 2 години

Житницата на България вече е турска, а предвид глада, който наближава в световен мащаб, едно референдумче на Ердоган като путиновото в Украйна и вече няма да му се налага да внася пшеница по 400 евро/тона или слънчоглед по 1000 евро/тона, а ще си ги произвежда на негова територия. И това все още не се е случило само заради лошата Европа и НАТО. Но нещата се променят и понякога всеки в крайна сметка получава това, което е заслужил.

70

Пп

преди 2 години

Не мога да не се смея това ли е промяната - румбата фалирал бьлгария , корнелия приятелката на костов обрал де що има и - дс генерала атанасов от костовата партия - дб , прокурор при - живков

69

Всички

преди 2 години

Политици и нови и стари са нагли лъжци и мошеници. 4 милиона българи които не гласуват са силно доказателство за твърдението ми.

68

Анонимен

преди 2 години

Борбата ви е трудна. Подкрепа за спиране на корупцияга и изчистване на България от пелмени, пирожки и т.н. НеБългари!!!

67

Gosho

преди 2 години

На бесилото, крадци долни докарахте хората коли да не могат да карат, да не могат да се хранят, дано и вие сте така, пожелавам ви го от сърце.

66

1

преди 2 години

Истината е, че българите в момента тук са на изживяване. Младите българи са по-малко от младите турци и турчеещи се . До 30г. ситуацията ще е 2 към 1 за турците. Климатичните промени ще направят така, че южните части на Турция ще са много трудни за живот, а там населението расте и ще му трябва зем. земя за прехрана. В същото време Лудогорието, Шумен, Търговище, Силистра, че и Добрич са пълни с турци сега, а след 30г няма да има там и 10% българи. А познайте какво ще стане с тези земи.

65

Как да искате вот

преди 2 години

на доверие,като ви е страх,че може да се превърне във вот на недоверие,вие самите да си резнете зелките на раменете.И тогава-сбогом власт,сбогом луксозни екстри и обгрижване,сбогом хиперзаплати и бонуси и най-вече сбогом стратегическа информация къде какво се случва или ще се случи в държавата,информация,която лесно може да се превърне в огромен финансов капитал.Не че досега не сте направили нищо по въпроса.

64

Анонимен

преди 2 години

В случая измамника обвинява другите в измами и далавери.Как му вярвате на Кокорчо не знам.Може да става за друго,но не и за министър на финансите.Кирчо е повече за този пост.Икономист е.Не става за дипломат.Лошо подбрани позиции имат и от там идва проблема.ПП=Продължаваме Проблемите.

63

Анонимен

преди 2 години

До 64:Хахаха не ставай смешен.Това е човек,който го съдят за измами извън България.Не трябваше да е министър на финансите.Голяма грешка е това.Липсват милиарди.

62

Пп

преди 2 години

Сега четох сьветите на - румен гечевЧовека който фалира бьлгария -2 пьти по времето на виденов и сегаПромяната голяма работа ей с новите честни стари лицаА бьльците кльвнаха на костовата корнелка , гечев и ген атанасов старият кадьр на живковото дс

61

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев им спря далаверите,и мафиотите освирепяха.Гербавите,ДПС,а сега и в комбинация със Славчо са се нахъсали да бутат кабинета.Дреме им за бюджета и за народа.

60

ПроСоТо

преди 2 години

До Истукан...абе "истукания",цените ги вдигат ТЪРГАШИТЕ бе,НЕ правителството!!!!...Ти от Марс ли падаш та не знаеш,че "централизираната ценова политика" ,която беше "при соца", отдавна е заменена със.."СВОБОДНАТА ИНИЦИАТИВА" на гражданите?!..Ненормални ли сте,противногнусни ли сте,..,що заПРИМАТИ "го раздавате" ?

59

Асан Веселев

преди 2 години

Обещавам ако ми се размине никога повече да не крада.Взех си комисионната вече.

58

//////

преди 2 години

Аз мисля, че трябват нови избори и наистина да се проведе веднъж за винаги референдум за европейското бъдеще на България. Ако мнозинството от хората са достатъчно глупави да си изберат отново мафията и руския ботуш, така да бъде. Границите за радост сега са отворени и европейско ориентираните могат да емигрират, където си поискат. Децата и внуците им ще са европейци. Останалите ще си теглят съдбата и ако тази лоша Европа си затвори само за миг очите, Ердоган ще ги анексира без много да му мисли.

57

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..и какво е окрал "до вчера" бе?..Я ни светни!..

56

Истукан

преди 2 години

ОСТАВКА бе, плъхове. За 6 месеца качихте 2 пъти цените, а заплатите и пенсиите бутнахте едва с 100%, и то с помоща на заеми.

55

Анонимен

преди 2 години

Беше му изцъклен погледа точно като на уплашен.Може да се е притеснявал да не го хванат.За негово спокойствие хич да не посяга на държавните пари!Ако открадне ръчичките ще му изсъхнат!

54

Анонимен

преди 2 години

Забележете нещо интересно.Този Кокорчо от два дни не му е толкова изцъклен погледа.Може би от два дни е спрял да краде?

53

Мда

преди 2 години

Няма смисьл да ги хулим - сами сме си виновни , който може да напуска дьржавата за да заживее при кьсмет някакьв по нормален животОт всички приятели останахме трима в бг - 2 *** пропили се и ас който сьм полуглух