436

Анонимен

преди 1 година

Телевизия 7/8 да изтрие интервюто защото Шефа се изложи.

435

П.К.

преди 1 година

Това може и да не се хареса на мнозина. Но, Трифонов е преценил точно за тия.

434

Славчо,

преди 1 година

върни се в 7/8 тв и събирай по 78 стотинки (който даде). За друго не ставаш. Ти върна България с година назад. Политиката не е за теб.

433

Анонимен

преди 1 година

Учиндолски чалгарю,и 100 години да живееш в София,няма да се научиш на етика в отношенията.Това идва от селското ти възпитание.От самото начало се заяждаш с Кирил и Асен и ги злепоставяш.Интргантсваш и оплюваш всеки,който не ти върви по гайдата.На какво отгоре?

432

valeri hristov

преди 1 година

Слави е последният човек, който може да "съветва" кой може да е на власт и кой не!!!Този пишман музикант/шоумен и т.н. "Господин Никой" е най-добре официално да се обърне към българските гласоподаватели с категорична молба повече никой/никога да не гласува за неговата "партия" (или каквото и да се казва там сбирщината му). Такава *** не е имало и в най-провалилисете държави! Срамно и безумно е че имаме такова същество с българско гражданство.

431

Хронология

преди 1 година

Януари: КП отива на крака в РСМ. Всички му викат "Луд ли си? ТЕ са кандидат, ТЕ имат нужда, ТЕ трябва да дойдат, не ти, така ни излагаш и прецакваш". КП: "Така съм решил". Президентът му говори. Петков "така съм решил". Президентът прави КСНС, Бойко (иначе "за" блокадата) "Президентът върза ръцете на Петков за РСМ". Целият народ на едно мнение, Президент, Външен министър, партнюри му казват, КП:"Аз съм решил-трябва да "преместим" ветото СЛЕД началото на преговорите. Да чакаме да го направи ли?

430

Очевидно

преди 1 година

Слави може да е всякакъв, но в случая е прав НАПЪЛНО! Водещият сумати пъти го пита "ама защо напускаш коалицията", Слави му отговаря, тоя пак! Водещ: "Ама те нищо не са направили за РСМ, защо напускаш, не разбирам". 1000 пъти му каза, че нарушава споразумението и решенията на Парламента и КСНС с воденето на разговори за заобикалянето им, оня пак! Да ти стоварят за еврото, бюджета и какво ли не решения в 10 без 2 и да ти налагат... Да викат "аз управлявам", а са с 67 депутата...и оня пак "защо?"

429

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е народа да престане да си прави експерименти-я с чалгари,я с пожарникари.

428

Анонимен

преди 1 година

Преметна цяло едно поколение в България.

427

Анонимен

преди 1 година

Славчо Зе да бърка чалгата и политиката.

426

Мислете

преди 1 година

Чета коментарите и...за троловете няма почивен ден. Раздават се присъди, говори се от името на Църквата даже... Гнусна работа. За всички НЕтролове-ако ви вълнува темата, гледайте видеото (или чуйте записа) с интервюто. Дълго е, но ще си отговорите сами на много въпроси. Не четете/гледайте "материали по темата", защото това са изрезки, които някой е "подбрал" и може да ви насочи в една или друга насока. За всичко гледайте ПЪЛНИ интервюта и МИСЛЕТЕ САМИ! Така се изгражда имунитет от *** и лъжи

425

Жоко

преди 1 година

Най добрия политик от 90 год а сам

424

Анонимен

преди 1 година

Целта на дългия била да влязат решенията от референдума,нищо друго не го интересува.То пък от какво ли разбира?За другите не знам,ама ти провали 3 парламента.Можеш да се гордееш с това.Затова повече не се напъвай за власт.НЕ ставаш!

423

Vako

преди 1 година

щом Боко стоя толкова дълго знначи и Слав ще мойе

422

Виц за чалгаря

преди 1 година

Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?

421

Анонимен

преди 1 година

Просто Чалгар!Това е!

420

toti

преди 1 година

Ти дълго магаре ДОКАЗА ЧЕ НЕ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ и че за в бъдеще се казваш ,,ГОСПОДИН НИКОЙ ''!!!Както се криеш тъка и ще си останеш БЕЗЛИЧЕН !!!

419

Глобалиста

преди 1 година

Мафията има интерес от сегашната ситуация.За съжаление България се срива.

418

читанката

преди 1 година

До ТочкаНай добре за България е да изгоним корумпираните политици.Обаче има един въпрос.Какво даправим с корОмпираните.

417

Глобалиста

преди 1 година

Слави е марионетка на Доган с интересите в строителството.