20

Последствие

преди 1 година

Напускал бил този "мини-стер" ! А как напуска ? Напуска с увеличение на цената на бензина и дизела с 200 % !!! От цена 1.60 лв.за литър бензин , днес този "мини-стер" докара цената до 3.50 лв. залитър. !!! А се очаква и повишение до 4 лв за литър !!! И ни готвят друг "мини-стер" , който да повиши цената до 5 лв за литър !!! Честита "промяна" , мъдурковци !

19

Анонимен

преди 1 година

По телевизията всички *** са се активизирали. Стачки , недоволство,няма пари, държавата да помага ? Толкова добре ли беше при Борисов бе хора? Мафиотска държавата. Напълно си заслужаваме съдбата ! И месията да дойде Тома Биков ще е по всички медии и ще сипе недоволство!

18

Анонимен

преди 1 година

Що бе,България беше потънала още при Боцко.Затова сега не можем да се измъкнем от тинята.

17

Анонимен

преди 1 година

От лоялност към новият вожд.Тъкмо си мислехме,че сме се отървали от един вожд и се натресохме на друг.Горките индианци.

16

NEFT I GAZ

преди 1 година

Природен газ ( LNG) е от мъжки род. Съкращението LNG се превежда като втечнен природен газ. Втечнена газ е измислица на илитерат

15

Браво!

преди 1 година

Добра новина е че този се маха от енергетиката! България се източва чрез енергетиката. ПАВЕЦ Чиара НЕ работи точно когато русия ни спира газта и този на снимката не прави нищо по въпроса.

14

Срам и позор

преди 1 година

По време на война и жестока криза при не приет важен бюджет, Слави бяга и бойкотира?!защо ли?

13

Истукан

преди 1 година

ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 1 година

Без Бойко Борисов и ГЕРБ България потъва!!

11

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с ония секретни кораби на КирЕ с евтиния газ дойдоха ли най-после и между другото колко е далаверата за посредниците.

10

Анонимен

преди 1 година

Да живее новият чалгарски министър Гацо Бацоооов!

9

Видяхте ли?!

преди 1 година

Видяхте ли гузната и противна физиономия на чалгарския "енергиен министър"?! Кого лъжеш бе, нищожество?! Българския народ ли?! Кирил Петков спря кранчето на сарайско-банкянската престъпна шайка, спря онези 300 миилона на месец, които отиваха в сараите и в джоба на Таки, отколешния учиндолски ортак! Спря кранчето на мафията в енергетиката, като осигури алтернативни източници на газ! Е, това вече не можаха да преживеят мафиотите на сараите и СИК! Нищожество си Николов и нищожество ще пукнеш!

8

Малко дотегна?!

преди 1 година

Това не се ли поизтърка? Очаквам след 15 години, Бойко да го няма и ГЕРБ, някой пак да е на власт и да каже: Не мога да направя нищо. То Бойко още го объркал. Стават смешни и жалки. Като е объркано и не може да направиш нищо, не идвай, откажи поста. А не година-две да ядеш държавната пара, да вземаш заплатката, а накрая да кажеш: Съжалявам, но то объркано не от мен.

7

Профил

преди 1 година

Типичният профил от ПП...Нека се разследват действията му!

6

Анонимен

преди 1 година

Споко променаджии, Киро нема да напуска! Лоялен е към Ленчето...

5

Анонимен

преди 1 година

Нищоправец.Като всички от ПП и ИТН. Да идва Коцето

4

Анонимен

преди 1 година

За какво са ви въобще тези министри клоуни и Чалгари? Махнете ги всичките тези селски благородници и чалгарски Величества.

3

Анонимен

преди 1 година

енергетика - този е основната причина, за разваляне на кабинета. Караджов е само за пред хората.

2

Учуден

преди 1 година

Гледах му интервюто по БТВ,МАЗЕН П,ЕДАЛ!Върти,сучи и нищо не каза?!Мълчи като партизанин на разпит!!И пак ГЕРБ и Борисов му виновни,не знам за какво!!Вън цялата п,асмина начело с Киро и ***!!

1

:(

преди 1 година

Таки-Маки ли ни счупи парламента?Таки бил дружка с Дългия и сега като няма 100 милиона черна каса лаборатория на Границата и няма рушвети в пътищата и няма правителство.Явно правителство в БГ без Таки, Маки, Москва и ДПС е трудна работа. Ама народа ***, чака, блее.