49

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тази крокозъбълка ни я бутат в муцуната. Отврат. По просто същество от тази няма, казано е, колкото си по-*** толкова ти е по-лесно.

48

ББ

преди 2 години

е очаквано от мАсква ще започнат с минусите и призивите да си пиете хапчетата тези които подкрепят Свободна и Просперираща България...виж ако подкрепяш агентурата на мАсква тук като дпс,гроб,*** и част от бсп...е ок!плющете...ще е до време...Избори ПП...и масова подкрепа за да изринем рашистката агентура от България,сееща раздори,носеща разделения,грабежи и бедност!!!

47

ББ

преди 2 години

уау невинна като сълза!?тона го задеде боко и мафиотската ти партия като активирахте славуца,Божков каза боко ме натискаше да финансирам итн!!!факти,Народа ни е лъган прекалено дълго...и на следващите избори няма да се "спъне" в стари лъжи и манипулации който лансирате,масомо за ПП и за просперитета на България,правителството да държи макс.и да внася закони за да видят хората как ги цакате...чакаме Рашков за шеф на КПКОМПИ...или сте крадци и мафия!!!сЛАВУЦА ПРЕДАДЕ бЪЛГАРИЯ...ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ!

46

Анонимен

преди 2 години

Знаех си от самото начало, че тази коалиция няма да изкара повече от година и съм познал.

45

Анонимен

преди 2 години

Знаех си от самото начало, че тази няма да изкара повече от година и съм познал.

44

Щирлиц

преди 2 години

Приземяване,приземяванеее,това ви очаква другари грбе.ерасти,бивши ***

43

Анонимен

преди 2 години

Гербодепесарите днес опитали да подкупят висш управленец да не спира гербодепесарската хранилка на КПП "Капитан Андреево". Гербодепесарите са гладни и са готови да приложат подкупи и заплахи за продължаване на потокът от милиарди от митницата към техните Чекмеджета, Чувалчета, офшорки. Борбата е за много, много пари. Милиарди на година, милиони всеки ден. Тези пари и тези гербодепесари искат да спре борбата с корупцията на правителството. СЛАВИ е закъсал финансово с "Фалиралото шоу" и приел пари

42

Анонимен

преди 2 години

Мика Зайкова се продаде на Николай Василев - либертарианеца. Ники Василев е съветникът на партия СЛАВИ по икономическите, бюджетните и социалните въпроси. Мика Зайкова защитава либертарианеца Ники Василев. Главната причина на партия СЛАВИ за излизане от коалицията е увеличаването на пенсиите и отказа да получат БНТ и БНБ. Ники Василев е против увеличаването на пенсиите и заплатите на народа. Мика Зайкова сигурно е изкуфяла и я използват за смокинов лист на партия СЛАВИ.

41

Анонимен

преди 2 години

"Има такъв народ" без увеличаване на пенсиите.ИТН са остро против увеличаването на пенсиите. Икономическият съветник на Слафчо Ники Василев днес каза причината за излизане от коалицията. Чалгарите са против увеличаване на пенсиите и работните заплати и искат всички пари на държавата да отиват в бизнеса за помощи.Бизнесът да си ги слага в джоба и личната банкова сметка и нищо да не дава на работниците и да не плаща данъци и осигуровки.Тези пари трябва да влизат само в работещия бизнес чрез пазара

40

Анонимен

преди 2 години

Сега не чакайте ГЕРБ да ви изкарат от калта! Оправяйте се както знаете! Борисов преди 12г.завари държавата оглозгана от една друга промяна, където ни я обещаваха още през 1989г.като кибичихме по протестите. Милиони бяхме тогава, а те ни обещаваха промяна. Ние се хванахме като удавници за сламка и получихме ПОДМЯНА БСП 3 пъти фалираха България за първите 15г.Схемата им беше приватизация,банкови фалити,кредитни милионери.Хиперинфкация.Едвам се оправихме 12г.и пак се върнаха да крадат комунистите.

39

Истукан

преди 2 години

А ГЕРБ имат ли план как ще излезе България от кризата, или искат направо да грабнат властта и да крадат както преди? 12 години ги търпяхме. Не казвам, че сега нещата са идеални, но при ГЕРБ нен бяха цветущи.

38

Анонимен

преди 2 години

В тая държава няма ли по-умни от дуловската Деса,та непрекъснато ни я пробутвате.Ако не е тя,ще е Томислав Дончев.Ако не е той ще е Тома Биков.И задължително Бойко Борисов,ако благоволи да се изкаже.Тия да не са абонирани за този сайт или вече са го купили?

37

Баце

преди 2 години

Боко неще да управлява след промяната - четох интервю с него , че не иска управлението вика всичко сьсипано пари в дьржавата не са останали като по мое време

36

рибока

преди 2 години

Как се е барнала само

35

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се покри Боко тиквата?Всяка събота лаеше по телевизора като обезумял,а сега се е покрил и е пуснал верните си кучета да лаят вместо него ,а той крои следващите си пъклени планове.

34

До 37

преди 2 години

Какво набърка пък Стефан Янев?Това е един сериозен и почтен човек,недей да каляш името му,защото малко останаха като него.

33

Пп

преди 2 години

Деси ли ще оглави - герб след вота на бьлгарските гражданиЯсно е че герб , дпс , вьзраждане и итн ще подкрепят вот на недоверие на кабинета

32

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте повече с тия крадци.

31

:(

преди 2 години

Таки бутна правителството за една лаборатория на границата ама така де не лаборатория а черна каса за някакви близо стотина милиона. Таки стар другар на Дългия лесно поръча друга песен. Така е при музикантите - плащаш поръчваш..А и на Стефан Янев хората вече и подкупчета раздават. Браво бъдещи управляващи.

30

акуд

преди 2 години

танасова бърза иде и министерски пост :) :) :)