36

Анонимен

преди 2 години

В случая Петков е единственият зрял политик в целия качамак който ни бъркат от ГЕРБ в сътрудничество със чалгарската партия на шоумена Станислав Трифонов.Именно той демонстрира най-детинското поведение на български политик изобщо (не знам в историята на България да има друг като него) с двата си отказа да състави правителство и третия удар под кръста с който де факто се кани да закопае България и да я подари на Путин! Има подозрения, че всъщност Г-н Трифонов изпълнява чужди заповеди...

35

Анонимен

преди 2 години

"Мантрата за това как те правят нещо фундаментално полезно за България" - Киро Лъжата и шайката му НЕ СА направили НИЩО полезно за България. Факт.

34

Видя се,

преди 2 години

че засега само поведението на ПП е в интерес на хората. Сега по сигнал от масква мафията се опитва да си вземе държавата. Ако успее, обръщайте си левовете в копейки, излизайте по терлъци от НАТО и ЕС и чакайте с китки зелените човечета на путин.

33

пх

преди 2 години

Плащането на гласове в Бг е анахронизъм, който не влияе кардинално на резултата от изборите. Родният ни политически елит не разполага нито с такива финансови възможности, нито с Медийни ресурси, които биха могли да повлияят на избирателният резултат! По-важно е кого ще предпочетат задОкеанските ни "партньори"! Скоро у нас ще "цъфне" нов посланик от САЩ, с богат опит в управлението на аборигените от Ррезерватите и със солиден "бакграунд" в службите!

32

Анонимен

преди 2 години

Аз където съм заклет антигербаджия щом вече тъгувам за Бойко значи Киро дивия *** е отчайващ случай.

31

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИДВАТ НА ВЛАСТ . Така и не разбраха че ние трябва да сме им началниците а не Брюксел и Вашингтон. Западняците си имат техните интереси но те трябваше да защитават нашите. Показателно е посещението във Вашингтон. Това беше извращение с народа ни . Как можаха да го допуснат ? С тия няма начин да сме съюзници . Демонстрираха откровено неуважение. Няма начин да има и американски бази в България . Трябваше ясен отговор на американците.

30

Бау

преди 2 години

Мнозинствата се образуват от вот с фалшиви хартиени бюлетини и плащане за гласове. избират управляващите ни и най_вече Герб и БСП

29

Анонимен

преди 2 години

Петков ви изглежда с незряло поведение понеже е поразен от Синдрома на Пинокио и Ефектът на Дънинг-Крюгер илюзия на превъзходството,което представлява когнитивна склонност, при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво.Или с прости думи некомпетентните не разбират колко са некомпетентни.Невежествито поражда увереност.

28

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че няма как да стане. Сега въпроса е друг. От Август започва поетапното изплащане на едни 6.3 млрд евро безвъзмездна помощ от ЕС за България заради КОВИД кризата и зелената сделка итн. Тия пари на Кирчо МНОГО, АМА МНОГО му се иска да ги докопа преди да си тръгне. Затова с ДПС и ДБ седят и се надяват някак да мине някакъв бюджет докато дойдат кинтите и после да ги изхарчат "правилно", а след това "Ех Канада"

27

Пич

преди 2 години

А поведението на ИТН е изключително зряло. Вече трети парламент :) Като гледаш Славчо и направо си мислиш за "смирение" :)

26

dmx

преди 2 години

Избирателят е подготвил тоягата. Правителствата на олигархията трява да управляват кратко. След още пет-шест врътки ще започнат да се изчистват нещата

25

До 26

преди 2 години

Борисов няма жена. Може да е през час с различни жени.

24

Анонимен

преди 2 години

Тошко и ИТН си свършиха работата като обслужващ персонал на ***. Очакваше се да ги задействат рано или късно. Доста парламенти провалиха, ама докато има балами да им вярват, така ще е. Добре, че в следващия едва ли ще минат чертата.

23

Анонимен

преди 2 години

Възраждане са лузери. Каква държава ще връщате на българите? С възраждане доходите ще спаднат до венецуелски нива. Кой българин под 60 години ще стои в България за 20$ заплата?

22

До 18

преди 2 години

Извинявам се, че се включвам в разговора ви, но е важно тъй като ние с нашите пари плащаме заплатата на интимната приятелка на Кирил Петков. Той я разкарва през ден в различни държави с Фалкона. Този Фалкон ние го зареждаме с гориво с нашите данъци. Хората са казали където си вадиш хляба не си го вади. Под прикритие, че е шеф на кабинета му Киро си урежда любовния живот. Ние им плащаме масрафа. така, че в важно. Най-малкото е за морала. Лъжата е по-важното. Той лъже жена си и децата си.

21

негласуващ

преди 2 години

Никой не мисли за народа и България като цяло а всички си кроят планове къде има по голяма далавера!За това все летим към дъното!На нас не ни трябват организирани престъпни групировки наричащи се "партии"а ни трябва една живковистка диктатура!Пак няма да ви гласувам и никой няма да ви гласувам по измислените избори!

20

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на малцинството се избира с мнозинство. Няма да им излезнат сметките без кръчмар.

19

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за копейката е нискоинтелигентен антибългарин

18

До 17

преди 2 години

Ами срамувай си се. На мен не ми пука за теб. Нито за Македония.

17

До 11

преди 2 години

Ами може човека, прави го. Ти като не можеш, явно те е яд. Въобще не е важно кой, с коя спи. Важно е да си вършат работата.