49

Анонимен

преди 2 години

Путин е путин а дуда е дуда. Търкулнало се гърнето намерило си похлупак.

48

Митко Любопитко

преди 2 години

Че Дудьо кога е разговарял с Хитлер , та е толкоз осведомен ?!

47

До златица

преди 2 години

Много ми е интересно как пазиш нещо свое, когато то изобщо не ти принадлежи? Днешна Русия би трябвало да е земята около Москва и нищо повече. Всичко останало е заграбено с насилие, а местното население е поголовно избивано. Нибиру? Путин от анунаките ли ни спасява?

46

Анонимен

преди 2 години

Този дето не ходи на преговори е Зеленски само реве като не може да се справи без чужди оръжия да ходи на преговори Толкова месеци не чух Русия да реве на някой за оръжия т.е за продължаване на войната а всичко можеше да се реши с едно споразумение в Украйна да няма войски на САЩ и да си се развиват и просперират

45

златица

преди 2 години

Имам голямото желание да ви се напишат истинските причини за така наречената война. ...Русия не иска да завладява територии а да запази териториите си. ...... има малка разлика. .... И малко жокер. Напишете в гугъла Нибиру, разлом в Ню Мадрид, или пък градове призраци на много места по света и ще се обучите ако не са ви обучавали в детската градина.

44

До 56

преди 2 години

На руски Костадинов се произнася Копейкин.

43

До 40

преди 2 години

Ами не се произнася АНДРЕЙ. То и на Ивановците им викат Айвън (Ivan) в англо говорящите държави и много рядко "Иван", но има приети правила за превод на имената, иначе Шекспир е ШЕЙКСПИЪР, Вашингтон - УОШИНГТЪН, Рокфелер - Рокъфелер и така нататък.

42

Факт

преди 2 години

И койго казва....това е цинизъм.

41

До 49

преди 2 години

Ахах само "затваряте" и "вкарвате". Пропускаш една подробност- без чужда помощ не може да направите нищо.

40

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще си "доволен" как се криеш по мазетата. Трольо.

39

Доволен

преди 2 години

Много съм доволен, че спряха излъчването на руско-фашистките телевизи в ЕС. Русофилите плачат, че не могат да си получат дневната доза пропаганда.

38

Анонимен

преди 2 години

Моля не обиждайте Хитлер и германците като ги сравнявате с комплексираното джудже и колкхозниците. Преди втората световна война Германия е била най-напредналата и най-велика страна, това в момента което ни разиграват е някакъв съседски скандал който ако Украйна имаха ядрени глави нямаше да се състои.

37

Анонимен

преди 2 години

евро.ееца е свикнал да яде и да пие евтино, и друго да не го интересува. Сега обеча в украйнините на Русия има проблем, водещ до високи цени и дискомфорт на евро.ееца. Бързо бързо евро.ейците ще намразят зеленото продало се на сащ човече, ще жертват България, Литва, Латвия, Естония и Полша, само и само мечката да мирна и нещата да продължат по старому - ядене и пиене евтино и безгрижно. Бай дън вече даде заден!

36

До хисторик

преди 2 години

Има ли европейска държава, където да е стъпвал руски ботуш, и която да не мрази руснаците?? Финландци, шведи, литовци, латвийци, естонци, украинци, поляци, унгарци, чехи, словаци, молдвоци, румънци, хървати, босненци, словенци, интелигентните сред българите и сърбите, и т.н. Всички ги мразят.

35

Алекс

преди 2 години

Дуда е прав.С фашисти/Путин,Хитлер и т.н/не се преговаря.Унищожават се.

34

Анонимен

преди 2 години

евро.ейците вече имат други проблеми и искат максимално бързо да спрат войната в украйнините на Русия. Стачки за високи цени в Полша, недоволство в Германия, искания за сваляне на фондерлайнената, Европа навлиза в много сериозна ценова и инфлационна криза - това е истинския проблем на Европа. А продажното зелено човече може да си лае колкото иска. Вече и сащ не го слушат... Даже и в България вече не се говори за войната, промиването на мозъците с война отстъпи на финанси - те това е!

33

Да

преди 2 години

тоя дудата е много отворен . Защо не каже как са се договорили да отхапят от Окрайна

32

Анонимен

преди 2 години

Падне ли Украйна, Русия от 17 милиона кв. км. територия, ще стане с още няколко хиляди кв. км. по-голяма. Хептен империя!

31

Анонимен

преди 2 години

отбор юнаци по Доньо Донев - Зиленски,Дунда и Простото

30

баба мара

преди 2 години

такива квалификации само един *** човек може да изрече какво ниво на полскатаполитика русия която даде 20 милиона жертви да я сравняваш с хитлер