55

Анонимен

преди 1 година

Вие ако се тревожете за държавата, щяхте поне една реформа да направите за 12 години, а вместо това България намаля с 800000 души за вашия управление. Мошеници некадърни.

54

БРУТАЛЕН РЕАЛИСТ

преди 1 година

До МММBG-то има спешна нужда от национален протест. Но не пред парламента.... а пред луксозните имения на всички бивши министър прецедатели и министри на финанси, министри на правосъдие, министри на регионално развитие и др. Имам впредвид ЛИНЧОВЕ, конфискация на имущество, запор на сметки. Време е народа да покаже че чашата отдавна е преляла. Едно служебно правителство което да се следи от европейска комисия ще върши много повече работа отколкото това в момента. ГЕРБ, ДПС, БСП да се забранят

53

Анонимен

преди 1 година

Не ти дреме за държавата как ще изглежда.За теб е важна ***...а ти да е винаги готова сеанси.

52

МММ

преди 1 година

До баба мара - въобще не е сигурно! Предвид възхода на Копейкин в когото всеки интелигентен човек разпознава продажника на Путин, много хора ще изберат по малкото зло. Или ти мислиш друго?

51

Боаааа!

преди 1 година

Тая като и видя наглата физиономия и ми идва да и набия една тупаница.

50

МММ

преди 1 година

До БРУТАЛЕН РЕАЛИСТ - а ти какво предлагаш? Посочи изхода и да видим - дали да те последваме. Да критикуваме и описваме с черни краски можем всички! Как да излезем от тая ситуация, по твоему?

49

Кирчо

преди 1 година

Искаме да знаем истината, кой финансира протестите, колко пари се откраднаха за няколко месеца, кой ги предложи тези и ги постави на власт. Г-н Божков или е основния заподозрян, защото тези правеха точно каквото им каже. Каква промяна, кви 5 леа??!!??? Пълни глупости за наивници! Този филм го гледахме с юпитата 2000 г. и после 5 г. не можа да се стабилизира държавата. Ония бяха корумпирани, но не знаете какво ни надробиха тия и то само за година!

48

баба мара

преди 1 година

не се тревожете за нищо за 12 години си уредихте нещата така че споко властповече няма да видите

47

Анонимен

преди 1 година

Само да не се поболеете от тревожност! Че сте ни много ценни!

46

Слави = герб

преди 1 година

Сега игра със другите под прикритие и чакаше удобния момент , сега сваля правителството и на следващите избори е със ГЕРБ .

45

Анонимен

преди 1 година

Десислава Атанасова и Тома Биков за нищо не стават. Абсолютни клоyни. Толкова са нискоинтелигентни, че не съзнават колко се излагат! Такива като тях унищожиха герб.

44

анонимен

преди 1 година

Е, все ГЕРБ са виновни за всичко! Искахте промяна, получихте я! Заслужихте си протестите преди две години, ковчезите на Бабикян и Хаджигенов, кряканията на Мая Манолова, юмрукът на Радев, измамниците Киро и Асен, добрали се до държавната хазна, източили милиарди, а за хората оставиха инфлация и мизерия! Какво повече искате от ГЕРБ?!

43

Бай Ментор

преди 1 година

Ай гиди лъжливи тарикати , тревожели се за държавата!Очевадно е , че тоя милиционерско - учиндолски сценарий е ваше дело , но е сигурно че няма да ви огрее!

42

ДДРОнег

преди 1 година

Голям виц, ОПГ герПдпс се загрижили за държавата и народа :) :) :) Грижат се те, за далаверите, лошото е, че наистина се задава нова политическа криза ... Но с такъв *** народ, дето гласува за предателите от вАзраждане и ОПГ герПдпс нищо добро не ни чака !!!

41

СЕГА ИДВАМ ОТ СЕЛО.

преди 1 година

Браво, сега пуснете и един гей-парад за разкош

40

Какво си позволявате

преди 1 година

Кен Мъртън сега ще ви натегне гайките....

39

ПП - не са ПАРТИЯ..

преди 1 година

Нямат членове.... Нямат структури....... Нямат програма................... ШАРЛАТАНИ СА....!!...... СВИДЕТЕЛИ на Черепа.............отряд на БСП/БКП /ДС/РАШКОВ /РАДЕВ.......

38

Анонимен

преди 1 година

Империята отвръща на удара ! Тези които плюеха , те си знаят ..........

37

БРУТАЛЕН РЕАЛИСТ

преди 1 година

БГ-то. 6,6 милиона население което намалява и застарява с най-високите темпове в света. Цяла северна България е пустош. Икономиката е съсредоточена 40% в София и остналото в Пловдив и морето. 80% от фирмите са в сивата икономика, експоатация на работещия българин за жълти стотинки. Корупция навсякъде, незаконни строежи, безнаказаност и какво ли не др. А българина позволява на тези 240 охранени крадци в парламента да си играят политически игрички докато държавата загива.

36

Република в България

преди 1 година

ГЕРБ направи паралелна държава върху държавата.