739

Не вярвах

преди 1 година

Отдавна чета и чувам, че Славчо бил сервитьорка/камериерка/прислужница на Бойко, но не ми се вярваше. От днес вече няма как да не повярвам!

738

дедо Ташунко

преди 1 година

слави- нагъл троянски кон на боко харам.

737

Shark

преди 1 година

Още отначало се подозираше, че Славчо е патерица на ГЕРБ и ще го играе курвачка. Не трябваше тоя и партийката ме да се допускат в управлението, само подривна дейности и саботажи прави в интерес на ГЕРб и ДПС. Да искаш да събориш правителството точно когато се приема актуализация на бюджета, това какво друго може да бъде освен саботаж!

736

Глок

преди 1 година

Какво ревете срещу Слави,младите некадърници решиха да го връткат и той да си трае,просто номера не мина

735

какво се чудим

преди 1 година

Слави иска да вкара възраждане и ДПС във властта.Затова е целия театър.

734

Анонимен

преди 1 година

Чалгар фашист

733

Анонимен

преди 1 година

Любовницата на Мутрата..Какво друго да се очаква ...

732

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да се разкараш...

731

..

преди 1 година

Мошеник и предател...

730

..

преди 1 година

Няма по-голям *** от теб бе Трифонозе

729

БайХ

преди 1 година

Айде тези пак на.сраха гащите начело със Славчо. Май ги хвана страх като видяха какво се задава към тази малка и огрухана държавица предвид всичките кризи в международното пространство и тяхното отражение в българската реалност. Май да си голям радетел на думи не е като да си такъв на практика.

728

Случаен минувач

преди 1 година

Слави е сериозно болен - от множествена склероза. Ама да си го признаят, да не го крият, както са криели болния Леонид Брежнев навремето. Какъв е смисълът да криеш болен човек? Иво Сиромахов вече напълно го замества в шоуто, за всички е ясно, че е болен.

727

Анонимен

преди 1 година

Мръсен червен чалгар!!!!

726

Анонимен

преди 1 година

Тези дето гласуваха за има такова нещастие са за бой, другите са ясни.

725

Анонимен

преди 1 година

Аз несъм го видял нито веднъж Слави да излезе пред хората, медиите, парламента и да защити мъжки позициите си, след като хората го избраха. Що за политик и лидер на партия може да бъде?!? Предаде се "без бой" и може би е най-добре така - край на агонията. Може би целта не беше да помогне на народа си, а да се обогати или отклони вот от други партии. Трябваше на всяка цена да контролира изразходването на тези пари и да поиска навреме обяснение от коалиционните си партньори къде са похарчени.

724

Анонимен

преди 1 година

БРАВО СЛАВИ, НЕ ОТСТЪПВАЙ!!! С НАМИ БОГ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!Само едно ще ви кажа, вие сами си правете изводите - днес Фейс.*** не ми разрешава да публикувам линковете към самия клип с Изявлението на СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!може само в VK v kontakte и ТВИТТЕР, TWITTER...satanite НЕ.ИСКАТ.ДА ОТСТЪПВАТ ВЛАСТТА НА поне малко по-свестни от тях

723

С ХАРВАРД В ЕВРАЗИЯ

преди 1 година

КРЕМЪЛСКИ ЦИРКОВЕ- УКРАЙНА С ВОЙНА БЪЛГАРИЯ КАТО СТРАНА НА ЕС И НАТО С ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ, ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ И ПОСЛЕ САМО ЕДИН РИТНИК И СМЕ В ЕВРАЗИЯ КРАЙНАТА ЦЕЛ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ И КОМПАНИЯ- НИЕ СЪС 100 ЕВРО МИН ЗАПЛАТА И 50 ЕВРО ПЕНСИЯ-ХА ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ И ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ И ХАРВАРДИТЕ И ПИЯН ТОШКУ И СЛАФЧУ...КАКВАЙ ЧАЛГАРИЯ....- РУСКА ЕСТЕСТВЕНО

722

Кой кум, кой сват

преди 1 година

Пита някой, кой е избрал "тия от ПП". Ами поне половината от избирателите им са румбофенове.ПреЦедентът ги презентира достатъчно добре, като алтернатива на т.нар "дясно".Назначи ги за министри в неговите си правителства, колко още да посочвам.Така недоориентирни лево-десни избиратели клъвнаха на "младостта", "визията", "канадата" и "харварда". Обаче тия излязоха хитреци, врътнаха се като фурнаджийски лопати и поради туй льотчика им е бесен, дори запя в един глас с Боко напоследък. А Славчо е АУТ

721

Анонимен

преди 1 година

Слави е страхливец и позьор! Както и дезертьор. Типично за мутрите, с които той комуникираше. Доказа, че няма никакво чувство за отговорност и не е дорасъл за годините си, а иска да влиза в политиката. Добре, че ни отърва от присъствието си!

720

Анонимен

преди 1 година

Изобщо кой ги избра тия от ПП, аз не познавам нито един човек гласувал за тях.