37

Гого

преди 1 година

Ей, големи интриганти! Никой не е против Сърбия! Вучич може да прелита накъдето си иска- и над Румъния, България, Македония и над западна Европа. Много добре знаеха за санкциите към техните босове (Путин, Песков, Лавров и фамилии и др.), и че това реално ще се случи, но...да пробват! Как само извъртяха, че сме били срещу Сърбия, та а дано и нея да въвлекат. Ама Вучич ми изглежда хитрец като Си Дзинпин, така че трудно ще им мине номера за "приобщаване" в "общата" борба срещу лошия запад.

36

Анонимен

преди 1 година

до 33, а не мислиш ли, че въпроса се задава към публиката и към нейното ниво. Най-големите личности са говорили с прости думи и притчи. Само глупците се правят на високо интелигентни.

35

Анонимен

преди 1 година

Въздушното пространство над България трябваше да бъде затворено, когато прелетяха натовските самолети, за да бонбандират Сърбия. А ние тогава им дадохме коридор. Ето това са вражески самолети.

34

Русобил

преди 1 година

На хрен нам нужна Русия.Това е демонстрацията.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "Искам само да питам, като в детската градина." Ами, на каквото ниво е човек, на такова пита. То затова и "анализа" ти е такъв, както и "извода" ти.

32

Анонимен

преди 1 година

"Демократична Европа" се показа колко е демократична. Важното е, че ще има прайд.

31

Анонимен

преди 1 година

Натовско е да си 'срещу' и да търсиш войни.

30

Анонимен

преди 1 година

Големи гaдoве тия руснаци! Наложили сме санкции да техния Лавров, а тая змия го изкарва, че сме против Сърбия, че да настройва враждебно съседни европейски държави. Страшна мръсотия! И какво е това "младонатовски". А те пък са "старопуткинска" държава!

29

Анонимен

преди 1 година

Кой започна пръв да се заяжда: Русия със света или света с Русия? Искам само да питам, като в детската градина. Защото за мен първо света започна да ръчка Русия.

28

А бе

преди 1 година

тоя нали си имаше сармати, що не пътува с тях? - 102 секунди от москва до белград.

27

пфффф

преди 1 година

Ако да затвориш въздушното си пространство за един външен министър на една дивашка държава означава че е метод на "брадвата и пещерата", то какво ли означава да нападнеш и започнеш да унищожаваш една суверенна държава?Тия пияни *** не разбраха ли че настроиха целия цивилизован свят срещу тях и че техните пропаганди и оправдания никой не ги зема насериозно.

26

Анонимен

преди 1 година

До 25 - ***, в позната човешка история дори в условия на война дипломатите винаги са имали канали за комуникация. Това е важно за всички поради причини, които си прекалено *** да разбереш. Но самият факт, че Западът отменя нещо, което е било част от международните отношения винаги е показателно колко е дегенерирала всяка наченка на здрав разум. Същият този "правов ред" с който толкова се бият в гърдите не го спазват самите те

25

Анонимен

преди 1 година

Пак интриги. Немога да повярвам ,ще такава ядрена държава сеее толкова евтини пропаганди ... и че хора и се връзват. Никой на балканите НЕ иска да пуска руския кон, който искаше да дойде да сеее поредната руска интрига и напрежение. Те ни спряха газа...... а искали да летят... що за лицемери ?

24

Анонимен

преди 1 година

Защо се натискате да ходите по чужбината?Нали сте си самодостатъчни?

23

До 13

преди 1 година

Баба ти е Мара на тебе, глу. пав тролеее. Толкова са ви тъ.. пи опорките, дето са ви спуснали, че си личитв винаги!

22

Пак

преди 1 година

сме много меки. След като руснаците постъпиха така с нашите газови доставки, трябваше веднага да вдигнем в ПЪТИ транзитните такси на Сърбия или направо да спрем техните. Хайде да видим какво ще направи РФ на натовска държава?

21

БАНко

преди 1 година

ПОЗОРА НА БЪЛГАРИЯ С ОТКАЗА НА РУСКА ГАЗ, В ЛИЦЕТО КИРЧО , НЕ СЕ КОМПЕНСИРА С ПОРЕДИЦА ПОСЛУШНИ ДЕЛА В УГОДА НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Лавров днес е в Турция! Кироооо, слуга ще си останеш! Слуга на каишка.

19

Анонимен

преди 1 година

Обявявате редица държави за вражески,плашите ги с бомби,ракети,червени копчета,а после да ви пускат над територията?!На дребно играете!Направо обявете целият свят за вражески!

18

Анонимен

преди 1 година

поредното русо-еврейско лицемерие и трикове на езика