239

Иван Аксаков:

преди 2 години

"О, колко трудно, колко непоносимо трудно да живееш в русия в тази воня среда на мръсотия, пошлост, лъжи, измами"

238

И. А. Илин:

преди 2 години

"русия е най-гнусната, кърваво отвратителна страна в цялата история на света"

237

Анонимен

преди 2 години

АНАТЕМА РУСКИ УБИЙЦИ.

236

Анонимен

преди 2 години

АНАТЕМА РУСКИ УБИЙЦИ.

235

Анонимен

преди 2 години

АНАТЕМА РУСКИ УБИЙЦИ.

234

Анонимен

преди 2 години

КРЕМЪЛ Е ОСТАНАЛ БЕЗ ПРЕВОДАЧИ ОТ БЪЛГАРСКИ, ЯВНО. :))) Е, ТО И НА РУСКИ Е ТАКА: АНАТЕМА, РУСКИ УБИЙЦИ.

233

кубанская столица

преди 2 години

Да отстъпи? В Херсонска област днес е пристигнал Сергей Кириенко и той има съвещание с местни фермери. Тема: рост на производство селскостопански товари и продоволствие, за да продават в КУрим. Той обещава същи привилегии като для русски фермери. Ну а глупци от Киев нека да обозначават Херсон "временно оккупирована террмтория". Болни са на главата тях. Ще отстъпят ли русские?

232

GOD

преди 2 години

ДО РУСНАЦИТЕ:ГОРЕТЕ В АДА!

231

GOD

преди 2 години

ЕДНО "БЛАГОДАРЯ ТИ, БОЖЕ" НЯМА ЛИ ДА ВИДЯ? :) ИЛИ МИСЛИШ, ЧЕ БОГ НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ В ИНТЕРНЕТ? :) БОГ МОЖЕ ВСИЧКО, МИХАЛКОВ, ГНУ.СНИ РАЗ.ВРАТ.НИКО.

230

GOD

преди 2 години

О, ДА! :) И СЕ УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА В ЧУЖДА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, ЗА ДА ИМ ОТКРАДНАТ ПЕРАЛНИТЕ И ТЕЛЕВИЗОРИТЕ. БОЖЕ, ВЗЕМИ АКЪЛА НА УКРАИНЦИТЕ, ТА ДАНО ПОВЯРВАТ, ЧЕ РУСИЯ ГИ "ОСВОБОЖДАВА".

229

GOD

преди 2 години

И СЛАГАШ МИНУСИ НА БОГ, СЛЕД КАТО ВЕЛИКОДУШНО ТИ ОТГОВОРИ? :) ХА ХА ХА. ПРОВИНЦИЯ НА КИТАЙ, В КОЯТО СЕ РАБОТИ САМО В ГУЛАГ. НА ДРУГИТЕ МЕСТА СЕ ПИЯНСТВА И КУ... РВАРСТВА. ХА ХА ХА. БО.КЛЦИ РУСКИ ЖАЛКИ.

228

GOD

преди 2 години

ИСКАШ УКРАИНЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ПО РУСКИ, СЛЕД КАТО ОПИТАХА ЕВРОПЕЙСКОТО ГОСТОПРИЕМСТВО, ИЗОБИЛИЕ И ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ? :) НА 24 ЮЛИ УКРАЙНА ЩЕ СТАНЕ КАНДИДАТ-ЧЛЕН НА ЕС, А МАЛКО ПО-КЪСНО - ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН. А ВИЕ, РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СТЕ ПРОВИНЦИЯНА КИТАЙ. ХА ХА ХА.

227

GOD

преди 2 години

ХА ХА ХА.

226

Анонимен

преди 2 години

Господи, върни Украйна на Русия, върни украинците при братята им руснаци и Русия, върни и разума на европейските политици-марионетки!

225

Анонимен

преди 2 години

Не, цяла Украйна трябва да влезе в Руската Федерация, не за друго, а за да престанат да издевателстват и убиват славяни, почти десет години извършвате геноцид над славяните - украинци,руснаци,българи и други нации в Украйна, време е това да приключи и украинците,които са си руснаци по проиход, да се върнат при майка си Русия, за да не страдат повече и не ги унижават,насилват да убиват,а кръвожадните олигарси и нацисти да се махат! Партията пак може да е на демократите, но на руските демократи.

224

putin

преди 2 години

Ако Украйна не капитулира ядрен удар!Ако НАТО не прекрати подкрепата си за Украйна ядрен удар!Ако САЩ не спрат военните си доставки за фашисткия режим в Киев ядрен удар!Ако Швеция и Финландия... ядрен удар!Ако Румъния и България.... ядрен удар!Ако не цъфнат налъмите ядрен удар!

223

Подкрепяш Путин?

преди 2 години

Значи подкрепяш убийствата на невинни украинци и техните деца? Тяхната кръв е по ръцете ти! Подкрепяш русия която нападна вероломно Украйна, Русия разпали огънят на войната в Донбас и избиваше невинни украинци в собствената им родина, и използваше рускоговорящи като жив щит, подкрепяш кръвожадните руските терористи, които извършват системен геноцид и военни престъпления срещу цивилни украинци! Отвратително. Пази се да не се причислиш към съучастниците на руските военнопрестъпници и агресори.

222

Въпрос

преди 2 години

И за какво и е на Русия да отстъпва нещо, след като побеждава и непрекъснато завзема територии????.."Да ама бавно!"-рИвЪт пишман екпертите и медиите:) Ами да обяснят как, дори и да имаш най-силната войска на света, се превзема по-бързата процедура тунел под завод в който заврелите се "защитници", са напъхали деца и жени като жив щит. Не че не може де, но това ли искат лицемерите? Същото се отнася и за градовете където азовци са настанили оръдия в жилищни сгради и болници без да евакуират хората

221

Михали

преди 2 години

Вийната в Укрия е о предисвестен край и е завършила преди да е започната Свалям шапка на руснаците че загубиха толкова много млади животи само и само за да не загинат невинни цивилни Саможертвата им няма да се забрави така се създава история, а тя е на прага на промени Свършва гнета на шепа богаташи протежаващи 50% от световният БВП а първите 1000 богаташи според Форбс държат 75$ от световният капитал Това нормално ли е? За 2г. пандемия забогатяха с 3.5 трил. долара.Идва видов ден.

220

Не пут на Фенин

преди 2 години

До Не фен на Путин.....Освен това май на "експертите" на Дойче Зеле малко им е просветнало: ""нито едно отговорно лице не би започнало настъпление в блатиста местност в период, в който се очаква затопляне. Това се прави само ако си сигурен, че няма да ти се наложи да се сражаваш."--- Тук е уцелил 10ката, че явно не се готвило нападение и пак не се е досетил че Путин надхитри "експертите" и си взе каквото му трябваше на юг. Но от инат няма да си признаят :)