327

Гошо

преди 2 години

Да се игнорират руските ***! Поне по два пъти...

326

Габи

преди 2 години

Вината не е в наглите и неблагодарни украинци. Мястото на всички бежанци е в лагерите състоящи се от фургони и палатки. Коя глава без мозък измисли тази тъпотия с хотелите на първа линия на морето?Сега след като ги махнаха от там пак се постараха да бъдат преместени в луксозни условия. За всички тези разхищения някой трябва да носи отговорност.

325

Гневен

преди 2 години

*** са единствено западните парцали,наречени медии.които истерясаха света с лъжливите си писания!!! С манипулативната си информация промиват мозъците на народите си и ги лишават от достъп до истината! Авторът е трябвало да напише,че в прозападна БЪЛГАРИЯ хора умират от глад и мизерия,без медицинска помощ,без лекарства! Родители ежедневно молят за помощ за лечение на болните си дечица,а държавата нехае! Управниците прилагат жесток геноцид срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! И за информация не съм ***!!!

324

Анонимен

преди 2 години

Това,че се възмущавам от наглоста на украинците и,че смятам,че не заслужават милосърдието с което ги посрещнахме ме прави ***! Съвсем ни взеха за *** ! И наистина не ги харесвам вече

323

Анонимен

преди 2 години

Не руски *** ни настройват срещу украинците, а самите украинци с техните надменност, претенции, наглост, безочливост, лъжи и нахалство! Това не са хора бягащи от война и страдащи! Страдащ човек не се държи така! Българите много добре можем да направим разликата и е естествено да се защитим от тази напаст!

322

dojnov

преди 2 години

Не ми стигнаха символите та за да продължа се постнах пак. Тия *** от правителството ни раздадоха тия пари без да мислят за Българският народ, който след време трябва да ги връща, щото ако някой си мисли, че ЕС ще ни възстанови тия средства е в голяма заблуда.

321

Американски джендър

преди 2 години

Където и да се обърнеш на американски фекалии мирише

320

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете за човека който е дал на украинци апартамента си като на хора без да им иска наем а те му изхвърли ли цялата обзаведка щото не им харесвала като че ли са си вкъщи. По нагли и безочливи от урките едвали има в целият свят.

319

до 351

преди 2 години

Да,сигурно са нацисти,фашисти,бандеровци,шом не обичат руснаците.

318

анонимен

преди 2 години

Запитали ли сте се ,защо толкова години ЕС отлага и лъже Украйна , че ще ги приеме в общността . Потрудете се да прочетете историята им и ще разберете защо.

317

Реалност

преди 2 години

След като такава медия пуска тази новина- ясно, мрази руснаците!

316

До Глупчо

преди 2 години

Хич не си глупав. Виж колегата ти Укропитек какви ги е наредил.

315

Анонимен

преди 2 години

Не бойте се ***, българите в женската част в огромното си мнозинство, са жалостиви и искренни в желанието си да помогнат и няма да оставят дечица в беда! Виж за мъжката част, тук тя е непригодна, мързелива и завистлива. Но ние мамите ща успеем не се страхувайте!

314

Българин

преди 2 години

Вчера в едно кафене Коста, една нагла украинка взе да ми вика, защото исках да питам момчето за друга чаша. Едва ли не сме им длъжни за нещо. Така че не ... не са руски ***.

313

Укропитек

преди 2 години

И аз си взех украинка с меченце на три години, после дойде на гости сестра й и тя остана вкъщи. Не мога да се оплача - готвят, перат, мият чиниите, правят много хубав масаж в банята, а в шведската тройка са нещо изключително. Даже взех да се изморявам, отслабвам и извиках братчеда да помага. ;) И двамата обичаме украинките.

312

Анонимен

преди 2 години

Що ли не смеят да направят един референдум дали българите искат украинската напаст тук :) ???? Защото тогава тези десетина укри *** тук не могат да променят вота.Българите са разочаровани от тези капризни мързеливци и не са склонни повече да работят за да продължават да плащат за почивката им

311

Анонимен

преди 2 години

Бежанците ми от Киев казват че Русия няма да спре докато не унищожи Украйна! Това ли искаме?

310

Пич

преди 2 години

Не ми трябват ***, за да звънна на приятелите ми във Варна и да проверя от първа ръка какво е положението там. България е малка и тук нищо не може да се скрие. Хотелиерите веднага ми разказаха в какво състояние бежанците са зарязали стаите, та се наложило хотелът да прави нов ремонт на собствена сметка. Иначе действително украинците могат да се разделят на 2 групи: добри съвестни хора, които вече са наети на работа (дори от самия хотел) и "туристи", които само пищят и безчинстват.

309

Анонимен

преди 2 години

Тея от The Times да бяха дошли до ги видят как се държат украинките, пък после да ми говорят за ***. В случая те са *** и публикуват фалшива информация.

308

глупчо

преди 2 години

Аз съм си взел украинска мама с дете, прекрасни са, жал ми е за тях и им помагам с кавото мога!