150

Анонимен

преди 2 години

Какво да е нивото на НС ,след като 12 години на власт беше някакъв жалък пожарникар ,бивш шофьор на бай Тошо ,с прякор Тиквата?Цели 12 години бандитите от неговата банда крадяха и съсипваха страната ни абсолютно безнаказано.Нито един гербераст не беше осъден.Нито един.

149

обективен

преди 2 години

Хазарта е прав.Щом Деси Дуловската и Любен Дилов-лилав са там ,значи Хазарта е прав.За Тиквата и шайката му ГЕП не ми се мисли въобще.Те отдавна трябваше да са по килиите ,ама Гешев ги пази.

148

Гражданин

преди 2 години

Истината е ,че нивото толкова много е паднало,че лошото е ,че все повече пада.

147

Джамбазки

преди 2 години

A премиерът Боко Тиквата?

146

Асоциален Примитив

преди 2 години

"Депутатът Ицо Хазарта" Това казва всичко.

145

така...

преди 2 години

Парламентарната кариера на Ицо вкратце: в първите си изказвания мазно се обясни в любов на Киро; придаде си важност, като нагло излъга, че някой го заплашвал (нямало да каже кой); изцепи се, че Пеевски ходил във WC с бодигард, а "бодигардът" се оказа зам.-пред. на ДПС; нарече "шепа нещастни фашистчета" свои колеги в НС и техни симпатизанти, обявили се против фашисткия "зелен сертификат" (въведен, за да извива ръцете на нарочените за "антиваксъри"); накрая размаха среден пръст в НС... Слава!

144

1

преди 2 години

Пич е, ама аз все още не мога да разбера каква работа свърши лично той за времето, през което е депутат, а уж щеше да обявява... На оригиналничене и приказки кой е за затвора сме се наслушали и макар да са верни, докато не видя някой реално зад решетките, това е просто поредното бля-бля, което аз не бих отчел като работа и за което не бих желал като данъкоплатец да плащам заплата.

143

Анонимен

преди 2 години

Този псевдоинтелектуалец все и право съдие да раздава. Пази Боже сляпо да прогледа. Той целия кабитет е от недоносчета, защо и депутатите да не са талива?

142

Анонимен

преди 2 години

Гербавите наскачаха на амбразурата за един среден пръст.А не скочиха кожата вожда им нарече кърджалийската *** а поцинкована кофа с оня израз,с който я направи за смях на цял народ и не скочиха,когато същия псуваше в оня запис.Защо,бе,***?

141

Анонимен

преди 2 години

Кво няма да показва? Уредил се е да е дупeдат, взима си дупeдатската заплатка и си e добре човекът! А за нас будалите, среден.

140

DIA

преди 2 години

Буч беше прав

139

Анонимен

преди 2 години

Е с какво е по-лош хазарта от перкуциониста на Слави,който пристана на ГЕРБ?Айде,моля ви се!

138

Анонимен

преди 2 години

Прав е хазарта!Те 12 години ни показват среден пръст,а той веднъж си го е позволил и ще го разкъсат.

137

Бесен

преди 2 години

Евала! Присъединявам се към пожеланието!

136

Анонимен

преди 2 години

Тоя много взе нещо да се отваря ,но при нови избори подобни много ще отпаднат ,защото ПП че имат 5...6;процента вот

135

предполагам

преди 2 години

че бездарното рапърче след няколко месеца няма да е депутат, и ще пее на колегите си в централния.

134

ПроСоТо

преди 2 години

Ице,прав си брато,но защо използваш думата "ВИЕ всички сте за.." ?...Може би от скромност не си написал "НИЕ всички сме за.."..?

133

Той не е виновен

преди 2 години

Системното шмъркане е убило и малкото клетки които е имал в полупразната глава ! Той отдавна мечтаеше да бъде дупедат. И го възпя в песните си : "В парламента да .апаш .ишки е бизнес "....Ицо сега ти какво правиш там ?

132

Анонимен

преди 2 години

Ицо, порадвай се, мойто момче, на тази моментна слава, а после се върни обратно в клоаката, от която си допълзял.Може и абстиненцията да те тормози, та те избива на простотия, но за това си има комуни

131

Българин

преди 2 години

Скоро, като вземем властта, такива като този псевдо хазарт ще ги дълбая с ножа, докато не получа оргазъм.