43

Анонимен

преди 2 години

До Анонименal jazeera са американска медия, не са арабска или европейска

42

Анонимен

преди 2 години

репортерите на al jazeera са в Северодонецк, снимаха взривяването на мостовете от страна на руските военни за да спрат украинското настъпление.

41

Честито!

преди 2 години

"Запад решил помириться с Россией !.....Ограничительные меры наносят больший ущерб западной экономике. ...... По мнению автора, Вашингтон не смог сплотить весь мир против Москвы. Так, из 195 стран только 65 согласились присоединиться к режиму американских санкций."

40

Анонимен

преди 2 години

щом го казват *** значи е лъжа!

39

Ааа, не!

преди 2 години

"за да спрат украинските подкрепления да се присъединят към битката."--- да се чете: "за да спрат азовците и еднорозите да се измъкнат"

38

Опала

преди 2 години

https://ria.ru/20220604/ukraina-1793161713.html Ето четете. Мокрите сънища и лъжите на украинците вече десетки пъти са ги вадили на яве по време на тази война. Малко по-критично като им цитирате бръщолевенията. Сами губите авторитет и достоверност после.

37

Анонимен

преди 2 години

А о я ден писахте, че украинците взривяват мостове... На коя статия да вярвам сега?

36

По същество

преди 2 години

Отдавна. Те преди 4-5 дни обявиха, че са останали 1-2. Вие ли сте бавни или са ви бавни източниците? Тук пишете някакви новини дето руснаците преди дни са ги обсъждали и са ги забравили вече.

35

Анонимен

преди 2 години

Руснаците под СЕВЕРОДОНЕЦК реално от днес са в котел, няма къде да избягат и взривените мостове няма да помогнат! КОТЕЛ !

34

Анонимен

преди 2 години

Украинците сами разказваха как са стреляли по тях укро-нацистите

33

Анонимен

преди 2 години

Имаше умрели украински войници, завързани с метални вериги за стълбовете, за да ги принудят да воюват срещу руснаците, някои бяха умрели от студ, защо няма начин да си махнат металната дебела верига от краката, укро-нацистите взривяваха мостове , за да спрат бягащите от войната мирни жители или директно стреляха по тях, убиваха и свои украински войници , само защото са имали различно мнение

32

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са диваци неспособни да осъзнаят смисъла и целите на тяхното съществуване. С тях не може да се води абсолютно никакъв диалог, защото интелектуалното им развитие е на муха еднодневка. Не могат да асимилират най-обикновени неща, като им отдават мистериозни дори божествни свойства.

31

Анонимен

преди 2 години

Украинците сами разказваха как са стреляли по тях укро-нацисите и са ги използвали за жив щит, как не са ги допуснали да се евакуират накъдето искат и при опит да се евакуират, са стреляли по тях, имаше доста убити, имаше убити мирни жители дори , само защото са тръгнали да си налеят вода с десетки бяха убити със снайпери, само защото са искали да налеят вода за семействата си и децата си! Имаше умрели украински войници, завързани сметални вериги за стулбовете, за да ги принудят да воюват, някои

30

Анонимен

преди 2 години

17:11, 4 июня 2022В Минобороны заявили об отступлении ВСУ из Северодонецка

29

Асоциален Примитив

преди 2 години

Мордорци ще отнесат голям кютек. Ще им държи влага за 100 години напред. Очакваме бойния пудел на Путин - Кадиров, да избие собственоръчно целия чуждестранен батальон и батальоните на шейх Мансур и Дудаев. Около 15 юни пристига първата голяма пратка артилерия от САЩ, тогава ще се чува все по често "Це ЗСУ. Затопчимо оркв в нашу траву" ха-ха

28

Анонимен

преди 2 години

Само бой по *** ватнишки самовари.

27

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното. Северодонецк е завзет от рашките. Укрите за запалили лаврите

26

Анонимен

преди 2 години

В СССР пак са започнали записвания за коли и опашки за няколко години... Връща се така мечтаният от болшевиките комунизъм...

25

Анонимен

преди 2 години

п. се измеква от бункера. гледа насреща му бар. влиза вътре и пита бармана: спечелихме ли? разбира се отговаря барманът, ние винаги печелим. добре, сипи една водка, казва п. и добавя, колко ви дължа? 2 долара и 40 цента отговаря барманът. всички съвпадения на имена, места и събития са случайни :)

24

Анонимен

преди 2 години

Само болен болшевишки мозък може да измисли това, че украинците сами си изнасилвали и убивали жените и децата.