50

Анонимен

преди 2 години

Когато г-жа Славова пише нещо трябва да се внимава какво иска да каже със своите витиевати фрази.Украйна,която Байдън и НАТО направиха оръдие на своя стремеж,щяла да сключи договор за мир с Русия, ама не се знае дали ще е склонна на отстъпка на своя земя! Ама руснаците си върнаха земя колкото България и след 2-3 седмици Донбас ще бъде техен! След месец-два и Одеса ще се върне в Русия, а украинците ще останат без излаз на море, каквато беше УССР преди агронома Хрушчов. Правдата възтържествува.

49

Ахааа,фащ не се

преди 2 години

били намесвали?!? Ти да видиш лицемерие!

48

Историк

преди 2 години

След като Байдън видя сътрудничесството на Русия с Китай, Индия, Северна Корея и др. страни и как китайският юан поставя под въпрос финансовата мощ на САЩ започна друга песен да пее!?

47

Анонимен

преди 2 години

За да спре войната трябва да започнем с 5тата колона в Бг. Въже и клон

46

Ааа неее

преди 2 години

До Че- Преди да повтаряш глупостите на нашмъркания, виж на картата днешна Украйна. И не насъсквай Русия за по-бързо превземане, щото го могат ако искат, но е чрез изграждане паркинги от селата и градовете и то без ядрени оръжия.

45

Да преговарят за мир

преди 2 години

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса.

44

Краят идва

преди 2 години

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н. горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и разрушения.

43

Анонимен

преди 2 години

Путин нема да се откаже, щото вече нема връщане назад :) Все едно да признае, че е сгрешил, а това ще го постави в неудобна ситуация :)) Друг е въпроса, че Байдън е много агресивно настроен към Русия, трудно ще се стигне до някакво споразумение, не казвам, че не е възможно, но те захладняха отношенията им до невиждани нива :) Дори през студената война не са били такива отношенията им :)

42

Следва Лисичанск

преди 2 години

Северодонецк е вече изчистен. Следва Лисичанск. Ще бъде блокирана Авдеевка, от която вече осем години укронацистите обстрелват жилищни сгради в Донецк. Така че всичко по реда си.

41

Че

преди 2 години

Русия яде здрав бой в Украйна спор няма и че вече 3,5 месеца не може да превземе няколко села около Луганск и Донецк също ! Въпрос е колко още русначета трябва да се жертват, за да разберат, че трябва да се изтеглят и подпишат мир !

40

Анонимен

преди 2 години

хаха,мъск съкращава 10% от персонала си това означава само едно инфлацията в сащ е огромна а икономиката е зле

39

Анонимен

преди 2 години

О, много благородна позиция. Изпраща оръжия за Украйна, маса пари гласуват за оръжия, но да няма да взема отношение, а вече го е взел.

38

dakotabg

преди 2 години

До,,ами'':Ами хайде,унищожи я!Те и ония, от бялата колиба,това искат,ама ядец!Та в теб им е надеждата...

37

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Укрите нацисти обстрелват с новите далекобойни оръдия от сащ,жилищни квартали и училища в Донбас.

36

Ужас

преди 2 години

Какви лицемери и циници говорят за спиране и споразумение а снабдяват режима в Киев с нови оръжия.

35

Анонимен

преди 2 години

Край Одеса руското ПВО свали укропски военно-транспортен самолет и 17 дрона. Дали укропският военно-транспортен самолет е бил натоварен с отановско оръжие или с украинска пшеница?

34

Анонимен

преди 2 години

то имаше, Минското....но вие не го спазвахте

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя па само 42 държави са срещу Русия, стига сте лъгали.

32

Анонимен

преди 2 години

Брава, никой до сега не се буше сутил зя това. Браво г-н Байдън. за ценният съвет и анализ.

31

Росен

преди 2 години

Бай Пън а единствения начин ти да спреш да говориш глупости е да легнеш по гръб и да гушнеш босилека