544

Анонимен

преди 2 години

Тоалетна хартия се произвежда от дървесина, каквато в Русия има най-много в света. Най-големите сайтове с филми - като започнем от класиката до най-новите са руски, редовно гледам от тях. След няколко часа ще гледам мачовете от европейската лига на нациите точно от руски сайт. Поредната пoмия, а иначе както руснаците, така и украинците са станали страшно капризни и претенциозни последните 30 години, че ние направо сме скромни в сравнение с тях.

543

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Малък пич - Аве, ти що издаваш далаверата ? :)

542

Няма да им трябва тоалетна хартия. И без това скоро няма да има какво да вкарват в организма и логично няма да има какво да изкарват. ;)

541

ххх-ххх

преди 2 години

както не напредват в медиите так 4 от най големите и важни области - Донецк Луганск, Донбас и Херсон са 100% руски и правят референдум за присъидиняване! За това Зеленски реве по цял ден за помощи и има криза на всичко в ЕВропа - защото руснаите падат хахахахха ДжендерастккииииОблъчениМечти!

540

Горивен матрял

преди 2 години

До Анонимен 568 И без да си признават пораженията е всеизвестно, че рашистите не напредват, а това е достатъчен атестат, че нещо им се случва. Трябва да се снарядят с повече крематориуми, въпреки, че и екарисажите вършат същата работа.

539

freedom

преди 2 години

"Запасите са на изчерпване, тъй като санкциите започват да засягат потребителите. Бизнесът и клиентите плащат за оскъдни продукти като автомобилни части, където цените за някои се се повишили седем пъти."Скоро ще стигнат канибализъм. Руснак ще изяжда руснак.

538

Анонимен

преди 2 години

В Изюмско направление на Харковска област руските войски понасят значителни загуби сред жива сила и бронирана техника.Това съобщи председателят на Харковската областна военна администрация Олег Синегубов по време на информационния телемарафон.

537

Анонимен

преди 2 години

Ще гледат Броненосеца Потьомкин до посиняване и ще се бършат с вестник Правда.

536

СМЕХ...

преди 2 години

А ти защо си тука 565....за тура ли те държи некой.. ??!

535

Анонимен

преди 2 години

В Русия петролът е един лев, а за отопление на 70м2 апартамент плащат около 30 лева на месец. Филми онлайн колкото щеш, в България колко хора ходят на кино? За кенефната хартия си имат колкото щеш, малко по кофти е за джендърски зад ници, но както се казва през тура ми е.

534

Анонимен

преди 2 години

Последно като гледах на Коди имаше всичко и то безплатно.

533

Отвратен

преди 2 години

Поредната некадърно скалъпена статия, целяща да изкара Русия изостанала и неспособна да произвежда!!! Това е държавата изпратила първа човек в Космоса, направила и потдържаща Междунаодна космическа стания /немислимо дори за напреднали държави, които се молят на Русия да ги допусне там/, но неспособна с ресурсите, които има /според експерти е най-богата на ресурси/ да произведе ...тоалетна хартия?! Аман от зле скълъпена пропаганда. ЖалкариЖурналисти!

532

Анонимен

преди 2 години

Живеем в глобален свят. Ако е зле за едни става зле за всички. Радвам се, че рашките ще обеднеят ОЩЕ повече след като се оляха, но това за съжаление означава, че всички ще обеднеем. Намаляване на покупателната способност на 140 млн от населението на Европа означава намаляване на износа за 19% от населението на Европа. Което дори да бяха същите цените на горивата означава свиване в икономиката, след себе си това води до безработици, високи цени итн!

531

42

преди 2 години

Че тя рублата в момента е най-скъпа от няколко години насам.

530

Да пускат "Пабедителите на Октомври", "Броненосецът Путьомкин", "Крайцерът Аврора", "Эхал казак" и так далее. Класика. По време на прожекции в киносалоните на НРБ имаше по две три ученически двойки, които се целуваха докато свърши филма и оттук дойде мисълта: "Хубав ли беше филма, или руски (съветски)"? С подобни филми разхходите не се покриваха и затова кенефикация даваше шанс на "Златото на Маккена", "Кръстникът", "Уморените коне ги убиват, нали"?, "Кукла на верига" за преизпълнение на плана.

529

До русия е средновековн --- Канибализмът е бъдещето на Рассия. Само така 1/3 от човеците там ще могат да оцелеят - като изядат по-дебелите от тях. Рашистите имат опит от ВСВ.

528

Анонимен

преди 2 години

Най - новия рушки филм "Де сер.ат гладните". Очаквайте по кината до месец.

527

русия е средновековн

преди 2 години

русия е в средновековието. Чувам ,че почват да ядат котки и кучета на изток от маЦква. Колко време ще им трябва да се върнат към канибализма от времето на ссср?

526

Малък пич

преди 2 години

Ае пичове, що стана с рублата? Пак е надолу.

525

дедо Груйо

преди 2 години

Тя рублата от валута стана на пелети за 2 месеца. Сега от пелети става на тоалетна хартия. Всичко е точно.